تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 281 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا تو این جماعت یکی نیست که دانشگاه علوم پزشکی شیراز رفته باشه؟؟؟؟
    چند تا سوال فنی داشتم....
    1-شرایط انتقالی دانشچویان پزشکی رو کسی میدونه؟
    2-اگه بچه ی خوبی باشیم ممکنه منتقلمون کنن تهران؟؟؟(الله وکیلی این شیراز دانشگاش خیلی خداس ولی حیف دوره)
    3-شرایط بورس دانشجویان پزشکی رو کسی میدونه؟؟؟؟برا خارج....
    4-آقا این مراحل پزشکی رو اگه سایتی چیزی هست معرفی کنین.مثلا چند دورس و چند تا امتحان میگیرن و این حرفا....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام..من امسال روزانه قبول شدم اگر در تکمیل ظرفیت رشته ای پیام نور قبول شوم دیگر این روزانه حذف میشود؟ و میتوانم 92 کنکور بدم؟ اصلا کسی که روزانه قبول شده میتونه تکمیل ظرفیت بزنه؟

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام..من امسال روزانه قبول شدم اگر در تکمیل ظرفیت رشته ای پیام نور قبول شوم دیگر این روزانه حذف میشود؟ و میتوانم 92 کنکور بدم؟ اصلا کسی که روزانه قبول شده میتونه تکمیل ظرفیت بزنه؟
    اه روزانه قبول بشی چه بری چه نری نمی تونی سال بعد کنکور بدی. یعنی می تونی ولی هر جایی هم قبول بشی نمی تونی بری چون سوابقتو دارند. قدیما بهتر بود اون موقع که الکترونیکی نبود حتی خیلیا 2 تا رشته با هم می خوندن.
    بله شما قبول هم نمی شدی چون مجاز به انتخاب رشته روزانه هستی می تونی تو تکمیل ظرفیت شرکت کنی.
    اینم بگم زیاد به تکمیل ظرفیت دل خوش نکنید. یه جورایی مثل تیری در تاریکی هست. خیلی وقتا میشه که قبول نمیشی. شما تصمیمتو بگیر پیام نور شهر خودت یا روزانه شهر دیگه.
    اگه نظر منو بخوای روزانه بری بهتره. پیام نور به شرطی باید بری که ارشدت رو دانشگاه سراسری بخونی ( اگه بخوای بخونی ) یا اینکه خودتون کاسبی خودتونو دارید و درس رو برای شغل نمی خونی. روزانه مدرکش قابل قبول تره. حالا هر کجا که باشه. الانم برای شغل (به جز سازمان های دولتی ) فقط دنبال تخصصن نه مدرک. من دیدم دیپلمه هایی رو که به صورت تجربی شروع کردن و الان از خیلی از فارغ التحصیلای رشته خودشون بیشتر می دونند و کاربلد هستند. حالا بز خودت می دونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اه روزانه قبول بشی چه بری چه نری نمی تونی سال بعد کنکور بدی. یعنی می تونی ولی هر جایی هم قبول بشی نمی تونی بری چون سوابقتو دارند. قدیما بهتر بود اون موقع که الکترونیکی نبود حتی خیلیا 2 تا رشته با هم می خوندن.
    بله شما قبول هم نمی شدی چون مجاز به انتخاب رشته روزانه هستی می تونی تو تکمیل ظرفیت شرکت کنی.
    اینم بگم زیاد به تکمیل ظرفیت دل خوش نکنید. یه جورایی مثل تیری در تاریکی هست. خیلی وقتا میشه که قبول نمیشی. شما تصمیمتو بگیر پیام نور شهر خودت یا روزانه شهر دیگه.
    اگه نظر منو بخوای روزانه بری بهتره. پیام نور به شرطی باید بری که ارشدت رو دانشگاه سراسری بخونی ( اگه بخوای بخونی ) یا اینکه خودتون کاسبی خودتونو دارید و درس رو برای شغل نمی خونی. روزانه مدرکش قابل قبول تره. حالا هر کجا که باشه. الانم برای شغل (به جز سازمان های دولتی ) فقط دنبال تخصصن نه مدرک. من دیدم دیپلمه هایی رو که به صورت تجربی شروع کردن و الان از خیلی از فارغ التحصیلای رشته خودشون بیشتر می دونند و کاربلد هستند. حالا بز خودت می دونی
    خیلی ممنون..من پیام نور فقط برای این میخوام که مشکل سربازی پیش نیاد و از معافیت تحصیلیش استفاده کنم... حالا اگر تکمیل ظرفیت پیام نور قبول بشم دیگه این روزانه منحل میشه؟ اگه اینجور باشه که نهایتا من پیام نور قبول شدم و دیگه چه مشکلیه که نزارن 92 کنکور بدم؟!! من که در نهایت پیام نور آوردم(البته این در صورتی درسته که روزانه منحل بشه با قبولی در تکمیل ظرفیت پیام نور)

حالا بعضیا میگن نمیشه تکمیل ظرفیت بدم چون روزانه قبول شدم !!!! (در ضمن رتبه من 4000 منطقه 2 تجربی بود)

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

خیلی ممنون..من پیام نور فقط برای این میخوام که مشکل سربازی پیش نیاد و از معافیت تحصیلیش استفاده کنم... حالا اگر تکمیل ظرفیت پیام نور قبول بشم دیگه این روزانه منحل میشه؟ اگه اینجور باشه که نهایتا من پیام نور قبول شدم و دیگه چه مشکلیه که نزارن 92 کنکور بدم؟!! من که در نهایت پیام نور آوردم(البته این در صورتی درسته که روزانه منحل بشه با قبولی در تکمیل ظرفیت پیام نور)

حالا بعضیا میگن نمیشه تکمیل ظرفیت بدم چون روزانه قبول شدم !!!! (در ضمن رتبه من 4000 منطقه 2 تجربی بود)
    خب اشتباهی که کردی این بوده که باید این فکرا رو قبل از انتخاب رشته می کردی. شما روزانه رو قبل از پیام نور انتخاب کردی. اگه نمی خواستی بری چرا انتخاب کردی ؟ اگه شما این ظرفیت رو انتخاب نمی کردی شاید یه نفر که نیاز داشت انتخاب می کرد. شاید می گی دانشگاهی که قبول شدی و نمی خوای بری تکمیل ظرفیت میزنه دوباره دانشجو می گیره خب. ولی اینو بدون که هیچ دانشگاهیی برای 2-3 نفر که انصراف دادن خودشو نمیندازه تو دردسرای تکمیل ظرفیت و ... . به همین خاطر سازمان سنجش این قانون رو گذاشته که در صورت قبولی در رشته روزانه کارشناسی شما سال دیگه نمی تونید کنکور شرکت کنید ( در مورد رشته های تجربی نمی دونم که دقیقا چطور هست )
    نه بعضیا اشتباه گفتن. شما می تونی تو تکمیل ظرفیت شرکت کنی.
    4000 منطقه 2 آوردی بعد می خوای بری پیام نور ؟؟؟؟ بیخیال. مگه کجا قبول شدی ؟ چه رشته ای ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب اشتباهی که کردی این بوده که باید این فکرا رو قبل از انتخاب رشته می کردی. شما روزانه رو قبل از پیام نور انتخاب کردی. اگه نمی خواستی بری چرا انتخاب کردی ؟ اگه شما این ظرفیت رو انتخاب نمی کردی شاید یه نفر که نیاز داشت انتخاب می کرد. شاید می گی دانشگاهی که قبول شدی و نمی خوای بری تکمیل ظرفیت میزنه دوباره دانشجو می گیره خب. ولی اینو بدون که هیچ دانشگاهیی برای 2-3 نفر که انصراف دادن خودشو نمیندازه تو دردسرای تکمیل ظرفیت و ... . به همین خاطر سازمان سنجش این قانون رو گذاشته که در صورت قبولی در رشته روزانه کارشناسی شما سال دیگه نمی تونید کنکور شرکت کنید ( در مورد رشته های تجربی نمی دونم که دقیقا چطور هست )
    نه بعضیا اشتباه گفتن. شما می تونی تو تکمیل ظرفیت شرکت کنی.
    4000 منطقه 2 آوردی بعد می خوای بری پیام نور ؟؟؟؟ بیخیال. مگه کجا قبول شدی ؟ چه رشته ای ؟
    شنوایی شناسی علوم پزشکی شهید بهشتی به علت راهنمایی بد همون بعضیا که مشکل سربازی دارم مجبور شدم یه لیسانسی بزنم..حالا هم که دقیق پیگیر کارا شدم وظیفه میگه تا شهریور 92 مشکل سربازی ندارم.. خودم هم خیلی درس خوندنو دوس داشتم و به راحتی میتونستم 92 کنکور بدم یعنی مشکل خاصی نداشتم... ولی حالا این شده و راه حلی نیست ( من اگه باشه تا سال 99 کنکور میدم تا اون رشته که میخوام قبول بشم)بخاطر همینه میخوام فراگیر شرکت کنم یا تکمیل ظرفیت تو شهر خودمون یه چیز قبول شم تا وظیفه گیر نده ( برای کارشناسی پیوسته حداکثر 5 سال معافیت میده)
    حالا اینو نگفتین که اگر تکمیل ظرفیت پیام نور قبول شم دیگه این روزانه حذف میشه از سیستم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

شنوایی شناسی علوم پزشکی شهید بهشتی به علت راهنمایی بد همون بعضیا که مشکل سربازی دارم مجبور شدم یه لیسانسی بزنم..حالا هم که دقیق پیگیر کارا شدم وظیفه میگه تا شهریور 92 مشکل سربازی ندارم.. خودم هم خیلی درس خوندنو دوس داشتم و به راحتی میتونستم 92 کنکور بدم یعنی مشکل خاصی نداشتم... ولی حالا این شده و راه حلی نیست ( من اگه باشه تا سال 99 کنکور میدم تا اون رشته که میخوام قبول بشم)بخاطر همینه میخوام فراگیر شرکت کنم یا تکمیل ظرفیت تو شهر خودمون یه چیز قبول شم تا وظیفه گیر نده ( برای کارشناسی پیوسته حداکثر 5 سال معافیت میده)
    حالا اینو نگفتین که اگر تکمیل ظرفیت پیام نور قبول شم دیگه این روزانه حذف میشه از سیستم؟
    ای بابا. رشته ناجوریه. فکر نکنم تا 92 مشکل نداشته باشید. چون قانون جدید میگه 18 سال تمام و 6 ماه بعد از فراغت از تحصیل که همون پیش دانشگاهی هست مشمول حساب میشی. یعنی فقط 1 بار می تونی کنکور بدی. مگه اینکه باز قانون جا به جا کرده باشند.
    5 سالش که 4 سال رو همه معافن. ولی مثلا خدایی نکرده مجبور شدی 2 ترم اضافه خوندی نظام وظیفه گیر نمیده ولی بیشتر باید دانشگاه و نظام وظیفه هماهنگ کنن. و اگر هم تو 4 سال تموم کنید 1 سال وقت دارید برای ارشد بخونید و شرکت کنید.
    در مورد سوالت نمیدونم شاید این یکی از تبصره ها و ... سازمان سنجش باشه. از سیستم پاسخگویی سنجش استفاده کن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی زود جوابتو میدن در عرض نیم ساعت یا کمتر. البته ساعت اداری. جوابش کلیه ولی بد نیست.
    در ضمن کارنامه نهاییتو دیدی ؟ 100% اولویتهای پایینتر رو قبول شدی. نگا بنداز ببین از اولویتات هیچ کدوم باب میلت نیست ؟

در آغاز فعالیت mostafa.atish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم..من امسال عمران فردوسی قبول شدم...تو کارنامه نهایی سنجش هوافضا امیر کبیر هم آوردم...الان میخوام بدونم اگه بخوام هوافضا امیر کبیر برم ,باید چه کار کنم.؟؟....خواهشا اگه میدونید ,بگید....باید برم آموزش؟؟...لازمه برم تهران؟؟...باید موافقت دو تا دانشگاه رو بگیرم؟؟...تا کی وقت دارم....به تکمیل ظرفیت هم ربطی داره؟؟..پلیز جواب!!!!!!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم..من امسال عمران فردوسی قبول شدم...تو کارنامه نهایی سنجش هوافضا امیر کبیر هم آوردم...الان میخوام بدونم اگه بخوام هوافضا امیر کبیر برم ,باید چه کار کنم.؟؟....خواهشا اگه میدونید ,بگید....باید برم آموزش؟؟...لازمه برم تهران؟؟...باید موافقت دو تا دانشگاه رو بگیرم؟؟...تا کی وقت دارم....به تکمیل ظرفیت هم ربطی داره؟؟..پلیز جواب!!!!!!
    سلام دوست من
    اگر رتبه لازم قبولی رو اورده باشید باید در دانشگاه مشهد ثبت نام کنید و یک ششم واحد ها رو پاس کنید ...
    تقریبا حدود 24 واحد.میتونید در ایم مدت دروس مشترک و عمومی را پاس کنید و ترم بعد تطبیق دهید.
    و بعد از این میتونید به اون رشته بروید
    شما باید با دانشگاه مبدا و مقصد صحبت کنید...
    از دانشگاه مقصد باز هم بپرسید.ولی این شرط رو بهتون میگد

موفق باشید

10. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بچه ها انتقالی گرفتن بین دانشگاهای تهران مقدور نیست ؟
    به دلایلی من شدیدا علاقه دارم برم بهشتی
    رفتم ساختمون آموزش علم و صنعت بهم گفتن از تهران به تهران نمیشه
    کسی اطلاع نداره ؟ ضروریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •