الان دقیقا چه انتی ویروسهایی در کنار هم نصب کردین؟ فرق نمیکنه کدوم رو اول نصب کنم؟بعدا هر سه رو فعال کنی مشکلی پیش نمیاد؟
الان دقیقا چه انتی ویروسهایی در کنار هم نصب کردین؟ فرق نمیکنه کدوم رو اول نصب کنم؟بعدا هر سه رو فعال کنی مشکلی پیش نمیاد؟
هر 3 تا رو اگه ناسازگاری نداشته باشن حتما میشه. من فقط شک و شبهم برا ناد 32 هستش
سلام
دوستان من میخوام kasper رو روی سیستمم نصب کنم،چند تا سوال:
1- الان 2014 نصب کنم یا 2013؟ 2014 شنیدم که کلیداش گیر نمی یاد!
2- این آموزش هایی که صفحه اول تاپیک نوشتین بیشترش برای 2013 هست دیگه درسته؟ برای 2014 هم جواب میده؟ چون من اولین باره می خوام Kasper نصب کنم می خواستم ببینم که اگه ظاهر و منوهای Kasper تو 2014 زیاد تغییر کرده سراغش نرم، چون میدونم احتمالا خیلی سوال برام پیش خواهد اومد.
ممنون
برای هر دو دوست عزیز:
برای اینکه لایسنس قبلی باقی بمونه،2013 رو نصب و اکتیو کنید و همینجوری که در حال کارکردن هست و بدون اینکه ببندینش یا پاکش کنید،2014 رو نصب کنید و بهتره که به اینترنت متصل نباشید.
خودش 2013 رو حذف و 2014 رو با همون لایسنس قبلی نصب میکنه.(برای من کاملا جواب داده ویندوز 7 64 بیت)
اکثر اونها برای 2014 هم کار میکنه.ممکنه فقط منوها تغییرات ظاهری داشته باشن.حتی اگه یک گزینه خاص رو در 2014 پیدا نکردی،ابتدا تنظیمات پست اول رو مطالعه کن تا با اصطلاحات آشنا شوی.
مشکلی هم بود همینجا مطرح کن.
میخوام تنظیمش کنم سر ساعتی آپدیت بشه . این قسمت باید تیک بخوره یا نباید بخوره ؟ کسی میدونه چی هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی اون تیک زده شده باشه:
زمانیکه کسپر در ساعت 3:20 دقیقه به هر دلیلی نتونه آپدیت کنه مثلا سیستم در اون ساعت خاموش باشه،در اولین فرصت که شما آنلاین بشید خود رو آپدیت میکنه.
یعنی هیچ راهی واسه نصب کسپر2014 رو ویندوز8.1 نیست؟؟آخه رو8 نصب میشه
سلام
خیر راهی نیست ویندوز 8.1 در 25 مهر به صورت رسمی منتشر میشه تا اون موقع هم کسپر محصولاتش رو با این ویندوز سازگار میکنه.
Last edited by kases; 09-09-2013 at 13:26.
دوستان یه کد فعالسازی Internet Security 2013 را میخواستم ..... لطفا پ.خ کنین واسم
ممنون
سلام
شما باید تو تاپیک اختصاصی کرک و سریال درخواست میدادید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال چندتا کلید برای شما پ خ شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)