تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 346 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin7x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

برای سود بخوای سرور بزنی WoW بهترین گزینه هست نه ماین کرافت
    مهران جان سرور wOw که بچه بازی نیست هرکی از راه امد بزنه سرور WOw دردسرهای خیلی زیادی داره حتما نیاز به متخصص داره.

اخیرا سرور wOW هم بجه بازی شده هرکی میاد میزنه دید نتونست 2 تا باگ ساده رو رفع کنه جمع میکنه میره ، خود بیلیزارد هم 99% هم فیکس نیست چه برسه دیگه Priv8 سرورها که اونا فکر نکنم 85% فیکس باشند.

در آغاز فعالیت PrototypeFS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    shiraaaaz

پيش فرض 1.6.2

درود بر همه ی ماین باز ها. بچه ها میشه لطفا یکی لینک دانلود پچ 1.6.2 رو بزاره اخه هر چی می گردم نیست لطفا بزارید

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

مهران جان سرور wOw که بچه بازی نیست هرکی از راه امد بزنه سرور WOw دردسرهای خیلی زیادی داره حتما نیاز به متخصص داره.

اخیرا سرور wOW هم بجه بازی شده هرکی میاد میزنه دید نتونست 2 تا باگ ساده رو رفع کنه جمع میکنه میره ، خود بیلیزارد هم 99% هم فیکس نیست چه برسه دیگه Priv8 سرورها که اونا فکر نکنم 85% فیکس باشند.
    مگه Minecraft تخصص می خواد ؟؟؟

طرف اسم خودشو تو ایران گذاشته Notch اسم 2 تا پلاگین هم بلد نیست بعد هی ادعاش میشه هر چند روز 1 بار پست میزاره می خوام سرور بزنم می خوام سرور بزنم .

این روزا فقط 2 گروه سرور می زنن : 1 - یا پولشون زیاذی کرذه . 2 - یا از رو حسودی و چشم و هم چشمی
    گروه سومی هم بود خدا بیامرزتشون

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مگه Minecraft تخصص می خواد ؟؟؟

طرف اسم خودشو تو ایران گذاشته Notch اسم 2 تا پلاگین هم بلد نیست بعد هی ادعاش میشه هر چند روز 1 بار پست میزاره می خوام سرور بزنم می خوام سرور بزنم .

این روزا فقط 2 گروه سرور می زنن : 1 - یا پولشون زیاذی کرذه . 2 - یا از رو حسودی و چشم و هم چشمی
    گروه سومی هم بود خدا بیامرزتشون
    اونی که گزاشته اسمشو Notch یا عقده Notch بودن داشته یا عقده Notchبودن از این 2 مورد یکیش

5. این کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه popo2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    khozestan=Hell

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیگه خیلی وقته ماین بازی نمیکنم ولی وقتی میبینم اینهمه ادم دنباله سرورن گفتم بیام اینو بگم
    اگه یه نفر رو که همتون قبول دارید به عنوان نمایندتون انتخاب کنید و تعداد پلیر های که مطمئنید بازی میکنن رو ببرید بالا...پیدا کردن اسپانسر کار سختی نیست
    اگه یه سر به سایت پردیس بزنید و با ادمینش اقای احدی صحبت کنید و بتونید توجهش رو جلب کنید به این بازی قول میدم که یه سرور همیشگی و دائمی داشته باشید
    به نظرم تنها مشکل بچه های ماین باز ما اینه که خیلی بی نظمن... واقعا تعداد سرورای 2 روزه ای که درست شده دیگه قابل شمارش نیست! اگه بتونید همون کاری که گفتم رو انجام بدید و یه نمایده برا خودتون پیدا کنید..ایشالا به زودی شاهد سرور ماینکرافت دائمی هم خواهیم بود.
    اینم احتمالا اخرین پست منه تو این سال!
    اگه خدا بخواد و خودم یه کم اراده داشته باشم میخوام دیگه اینترنتمو تمدید نکنم و برای کنکور سال دیگه بشینم درس بخونم!
    همگی موفق باشید و به امید اینکه سال دیگه که اومدم یه سرور تپل برای ماین درست شده باشه!

7. این کاربر از popo2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیگه خیلی وقته ماین بازی نمیکنم ولی وقتی میبینم اینهمه ادم دنباله سرورن گفتم بیام اینو بگم
    اگه یه نفر رو که همتون قبول دارید به عنوان نمایندتون انتخاب کنید و تعداد پلیر های که مطمئنید بازی میکنن رو ببرید بالا...پیدا کردن اسپانسر کار سختی نیست
    اگه یه سر به سایت پردیس بزنید و با ادمینش اقای احدی صحبت کنید و بتونید توجهش رو جلب کنید به این بازی قول میدم که یه سرور همیشگی و دائمی داشته باشید
    به نظرم تنها مشکل بچه های ماین باز ما اینه که خیلی بی نظمن... واقعا تعداد سرورای 2 روزه ای که درست شده دیگه قابل شمارش نیست! اگه بتونید همون کاری که گفتم رو انجام بدید و یه نمایده برا خودتون پیدا کنید..ایشالا به زودی شاهد سرور ماینکرافت دائمی هم خواهیم بود.
    اینم احتمالا اخرین پست منه تو این سال!
    اگه خدا بخواد و خودم یه کم اراده داشته باشم میخوام دیگه اینترنتمو تمدید نکنم و برای کنکور سال دیگه بشینم درس بخونم!
    همگی موفق باشید و به امید اینکه سال دیگه که اومدم یه سرور تپل برای ماین درست شده باشه!

تو ماهی 200 هزار تومن جور کن قول میدم اولین نفری که منظم شه خودم باشم .
    قول میدم روزی 4 بار مسواک بزنم

9. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

کسی آشنایی چیزی نداره که بیاد اسپانسر شه؟؟؟
    من یه دوست داشتم مجانی قرار بود سرور بزنه ولی صداشو در نیاوردم.

11. این کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

اونی که گزاشته اسمشو Notch یا عقده Notch بودن داشته یا عقده Notchبودن از این 2 مورد یکیش
    این که عقده ایه همه می گن ولی خنده داره خیلی ادعاش میشه

مهران پایه ای در یه حرکت انتحاری !!!!! شبانه بریم ماینکرافت رو از رو کامپیوترش پاک کنیم ؟ ( فکر کنم بلد نیست دوباره نصب کنه )

یا بریم لپ تاپشو زیر تختش قایم کنیم نتونه پیدا کنه ؟؟؟؟؟

13. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ard1378's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Mo Beche Meshedom :P

پيش فرض

من به یک نتیجه خیلی بزرگ و هوشمندانه رسیدم !!! که این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همه پست ها تشکر میکنه

15. 2 کاربر از ard1378 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

از پست تو نکرده

17. 6 کاربر از shahabaliboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •