تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 602 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان این هدفون های ICON چطور هستند؟
    ICON HP-280

ICON HP-360
    کسی نیست جواب ما رو بده؟

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه morteza_moosighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تبریز/تجهیزات صوتی و موسیقی تبریز

پيش فرض

کسی نیست جواب ما رو بده؟

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    دوست من با آمپدانسی که دارن من توصیه نمیکنم ...
    سبک و دیوایس و جنس صدایی که دوست دارید رو بفرمایید و اینکه چه نوع هدفونی میخوایید بنده کمکتون کنم

3. این کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست من با آمپدانسی که دارن من توصیه نمیکنم ...
    سبک و دیوایس و جنس صدایی که دوست دارید رو بفرمایید و اینکه چه نوع هدفونی میخوایید بنده کمکتون کنم
    موسیقی اکثرا پاپ..میخوام رو گوشیم (اس2) و رو لپ تاپ استفاده کنم و نوع هدفون هم میخوام دور گوش باشه.
    خودم HD 202 رو در نظر دارم.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

موسیقی اکثرا پاپ..میخوام رو گوشیم (اس2) و رو لپ تاپ استفاده کنم و نوع هدفون هم میخوام دور گوش باشه.
    خودم HD 202 رو در نظر دارم.
    دوست من HD 202 یه هدفون خوب هست که میتونه شمارو ارضا کنه و کیفیت ساختش هم راضی کننده هست .
    ولی در کل اگر فقط برای استفاده در گوشی موبایل میخوایید به هیچ وجه فول سایز توصیه نمیشه مگر اینکه به فکر یه آمپ باشید که من اونم در این وضع بازار مناسب نمیبینم
    اگر استفاده از in ear براتون مشکل نیست من توصیم CX300 II یا S4 هست که صدای راضی کننده دارن ولی اگر فقط به فکر تهیه فول سایر هستید مدل های پایین تر Audio Tecnica و Senheiser در رده قیمت خود صدای قابل قبولی دارن

6. 3 کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام با تشکر از شما به خاطر زحمتاتون.
    من یه هدفون بیشتر برای گوش دادن موسیقی هیپ هاپ و راک با بیس بالا و صدای قوی و شفاف میخوام صرفا جهت استفاده برای گوش دادن موسیقی نه استدیو و نه ...
    من با انواع و ویژگی های هدفون اشنایی زیادی ندارم
    فقط چند مدل اسنهایزر و بیتس رو دیدم و امتحان کردم با توجه به قیمت، از اسنهایزر بیشتر خوشم اومد.
    میخواستم اگه لطف کنین چند مدل در رنج قیمت 300 و 400 هزار تومن با کیفیت ساخت بالا به طوری که خرابی کمی داشته باشه بهم معرفی کنین.
    Last edited by amhaker; 08-06-2013 at 15:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

دوست من HD 202 یه هدفون خوب هست که میتونه شمارو ارضا کنه و کیفیت ساختش هم راضی کننده هست .
    ولی در کل اگر فقط برای استفاده در گوشی موبایل میخوایید به هیچ وجه فول سایز توصیه نمیشه مگر اینکه به فکر یه آمپ باشید که من اونم در این وضع بازار مناسب نمیبینم
    اگر استفاده از in ear براتون مشکل نیست من توصیم CX300 II یا S4 هست که صدای راضی کننده دارن ولی اگر فقط به فکر تهیه فول سایر هستید مدل های پایین تر Audio Tecnica و Senheiser در رده قیمت خود صدای قابل قبولی دارن
    دو ست عزیز یه مقایسه بین CX300 II و S4انجام میدید و اینکه قیمتاشون چطوریه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

استفاده اصلیم رو لپ تاپه..فکر کنم همون HD 202 رو بگیرم.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام با تشکر از شما به خاطر زحمتاتون.
    من یه هدفون بیشتر برای گوش دادن موسیقی هیپ هاپ و راک با بیس بالا و صدای قوی و شفاف میخوام صرفا جهت استفاده برای گوش دادن موسیقی نه استدیو و نه ...
    من با انواع و ویژگی های هدفون اشنایی زیادی ندارم
    فقط چند مدل اسنهایزر و بیتس رو دیدم و امتحان کردم با توجه به قیمت، از اسنهایزر بیشتر خوشم اومد.
    میخواستم اگه لطف کنین چند مدل در رنج قیمت 300 و 400 هزار تومن با کیفیت ساخت بالا به طوری که خرابی کمی داشته باشه بهم معرفی کنین.
    دوست من اگر قصد 400 هزار تومان هزینه رو دارید و فول سایز میخوایید من پیشنهادم مدل های M35 & M30 هست .من خودم M35 داشتم بسیار راضی بودم .بیس قوی و صدای گرم و البته شفاف و حرفه ای با جزییات بالا .از سنهایزر مدل HD518 و از بیتس مدل استدیو .HD518 بیشتر به سبک کلاسیک میخوره و استدیو نسبت به قیمتش نمی ارزه .به نظر من M35 هدفونی هست که هیچگاه از خریدش پشیمون نخواهید شد .با Idevice ها تا حدودی هم درایو میشه

11. 2 کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

دو ست عزیز یه مقایسه بین CX300 II و S4انجام میدید و اینکه قیمتاشون چطوریه ؟
    دوست من آقا سالار یکی از اساتید انجمن چندی پیش یک مقایسه انجام داده بودن:

لحاظ كيفيت ساخت بدنه و كابل هدفون سنهايزر خيلي بهتر هست و البته اين ضعفه s4 باعث كم شدن قيمتش در مقابل هدفونهاي هم رده از لحاظ صدا با بقيه رقباش شده كه تهيه اي اون رو براي علاقمندان راحتتر كرده و ميشه گفت همين نكته اين هدفون رو جزو 10 هدفون برتر دنيا قرار داده (تو رنج قيمت خودش)
    از لحاظ صدا هر دو هدفوني با صداي گرم هستن كه براي تست هر دو از تراكهاي الكترونيك استفاده شد .
    بيس هر دو هدفون قوي هست و از لحاظ كميت برابر ولي از لحاظ كيفيت بيس s4 دقيق تر و با عمق بيشتر هست .
    ميد يا فركانسهاي مياني يا صداي خواننده در هر دو با جزييات و خوب هست ولي كمي اين قسمت پشت بيس قوي محو ميشه و تشخيص ريز جزييات كمي با مشكل مواجه ميشه.(در كل اين حالت باعث ميشه صدا كمي تو دماغي و بسته باشه كه البته تو سبكهاي ديگه مثل پاپ يا كلاسيك بسيار كمتر هست و صدا نرمالتر هست)
    در فركانسهاي بالا هم تقريبا مثل هم هستن ولي هيچ كدوم در اين زمينه قدرت زيادي ندارن و چون من شخصا صداي سرد و تيز دوست دارم باعث ميشه براي اين سليقه چندان خوشايند نباشه .
    چون معمولا از هدفونهايي استفاده ميكنم كه صداي بسيار شفاف و سرد دارن بعد از استفاده از اين دو هدفون اختلافهاي زيادي بوجود اومد كه شايد من براي مقايسه فرد مناسبي نباشم پس بهتره از رويو هاي سايت هاي معتبر هم استفاده كنين.
    و نكته اي ديگه اي كه هست سر هاي هدفون كليپش براي من مناسب نبودن و شخصا ترجيح ميدم از سر هاي ديگه اي كه راحتر باشه استفاده كنم .چون سر هاي cx300 خيلي راحته كه حتي فراموش ميكنين هدفون داخل گوشتون هست.
    سال پيش كه اين هدفونها رو تهيه كردم قيمتهاي خيلي مناسبي داشتن كه به همه توصيه ميكرديم كه اصلا اين فرصت رو از دست ندن ولي با قيمتهاي جديد كمي انتخاب و تهيه مشكل ميشه و اينكه پيدا كردنشون هم كمي مشكل شده .در هر صورت باز هم جزو بهترينها هستن .

13. 5 کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون از پاسختون.
    بله رو گوشی میخوام . اگه میشه یه قطعه موسیقی به من معرفی کنین که با اون بتونم بهتر به کیفیت هدست پی ببرم
    یعنی برای خرید که میرم با موسیقی تست کنم.
    بعد اگه میشه قیمت M35 رو هم لطف بفرمایین خیلی خوب میشه. ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •