تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 405 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

باز هم ممنون از پاسختون. در مورد نوسان فشار آب هم سوالی دارم. وقتی هم آب گرم و هم آب سرد نوسان داشته باشن مشکل نوسان مربوط به آب ساختمان میشه یا این هم ممکنه مربوط به پکیج باشه؟
    توی ساختمون پمپ هست ؟
    اگه بله , مشکل از پمپ هست که تنظیم نیست و هی خاموش روشن میشه و آب نبض دار میشه یعنی هی فشارش کم و زیاد میشه
    توضیح بیشتر , پست 150 در این صفحه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سام و عرض ادب و سپاس از توضیحات
    هنوز چون در خانه جدید مستقر نشدیم پکیج نگرفتم
    لطفا بفرمائید نظر شما در خصوص پکیج های بوش چیه ؟
    سری جدیدش
    گویا 38 ماه ضمانت داره و یک رادایتور پنلی سانیکا هم روش میدن
    نظرتون راجه به رادیاتورهای پره ای سانیاکا در مقایسه فنی و قیمتی با فرولی و یا کرمی و یا هر برند مورد تائید شما جیه ؟ که حالا که داره تخفیف میده و اگر پکیج تائید باشه یه دفعه همه رو از اون بگیریم
    البته این پکیج های بوش شرکت فروشنده مدعی هست کم صدا ترین پکیجه و پمپ آلمانی داره ! اما جاله من توی جستجوهای خارجی هیچ ردی از سرکت تجهیرات حرارتی بوش با این محصوص پیدا نکردم و این مدل پکیج را در سایتهای روسی و استرالیایی دیدم !
    سلام
    جناب تعمیرکار و دیگر دوستان صاحب نظر
    سپسا گزار میشم نظر خودتون رو در خصوص پکیجهای جیدی که شرکت NTP اورده از برند بوش مدل 6000 بدید
    یدونه رادایتور 70 سانتی سانیکا هم روش میدن ! که من با این سایت صحبت کردم گفتند با همون قیمت فروش برمیدارن و بجاش رادیاتور دیگه میتونم بگیرم

میخوام 24 این پکیج رو با رادیاتو رهای پنلی KERMI بگیریم ؟ نظرتون چیه ؟
    کرمی گرونه ! آیا بازده حرارتیش اونطوری که نوشته واقعا اختلاف زیادی با برندهای دیگه مثل فرولی ، سانیکا و آریستون داره ؟

و یه سوالی
    خونم که میخوام این پکیج رو براش بزارم
    135 متر و سبقحه چهارم و آخر ( سقف پشت بام ) هست
    3 اتاق خواب ، 13 و 10 و 7 متری داره
    یک حمام و یک توالت ، آشپزخانه 13 متری و محوه حال هم طول 10 متر عرض هم حدود 5 تر هست
    در هر اتاق خواب یک رادیاتور و در حال هم 3 رادیاتور جا داره !
    به نظر شما برای اتاق ها چه ظرفیت حرارتی در نظر بگیریم و برای حال و پذیرایی که 3 تا رادایتور داره چقدر ؟

مشکلی که من خوردم اینکه که ظرفیت حرارتی پنلی 120 سانتی متری کرمی 2700 کیلو کالری ظرفیت داره ! در صورتی که همین مقدار توان حرارتی برای سانیکا با 150 سانتی متری تامین میشه ! که وقتی مقایسه میکنی باز سانیکا ارزون تر میشه
    منبع کرمی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منبع سانیکا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تکلیف چیه !؟ به نظر شما مزیت دیگه ای هست که بخوام پول بیشتر برای کرمی بدم ؟
    نظر در خصوص پکیج بوش و خدمات پس از فروش شرکت پشتیبانش یعنی NTP فراموش نشه که بدونم چی کاره هستم!
    راستی اگر قیمت هم دارید بهم بگید به نظر قیمتهیا این سایت دماتجهیر مناسب بوده
    شیر رادیاتور گرمتا رو به من هر دست با لوازم نصب رادایتور 28 قیمت دادن
    برای اتاق خوابها که میخوام شیر ترموستاتی بزارم هر مجموعه شیر دانفوس رو 50 قیمت دادم
    لوازم پکیج هم با فیلتر فسفات 100 هزارتومان و با فیلتر مگنتیک 150 هزارتومن !

ممنون میشم سریعتر پاسخ بدهید که باید اقدام کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی و متخصص

لطفا بفرمایید توضیح علمی و درست مقیاسهای پکیج چیه؟ مثال: پکیج 30 KW دارای 26 Kcal/H می باشد.
    و اینکه برای متراژ 200 متر و 250 متر منطقه سردسیر پکیج باید دارای چه مقیاسی باشد؟
    توضیح علمی ظرفیت حرارتی و تفاوت کیلو کالری و وات در رادیاتورهای پنلی چیه؟ مثال:رادیاتور 1 متری ذارای 2000 کیلو کالری در ساعت و 2400 وات می باشد؟!
    با تشکر فراوان
    Last edited by hamawand; 29-12-2014 at 17:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بهترین منبع دو جداره (400 لیتر) موجود در بازار برای موتورخانه چه مارکیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من رادیاتور پره ای دارم و قصد اضافه کردن پره دارم
    نحوه تعوبضش به چه صورت هست اگه ساده هست خودم همه نوع ابزار دارم
    ممنون میشم راهنمایی کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام.لطفن جهت معرفی مارک بکیج و راهنایی خرید یک شماره تلفن بمن بدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام.لطفن شماره تلفنتونو برای من ارسال بفرمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    این پکیج واقعاً دیگه خستم کرده. از دیروز شعله پکیج گیج شده. در مورد رادیاتورها مشکلی نداره. اما در مورد آب مصرفی وقتی آب گرم رو باز میکنم گاهی وقتا استارت میزنه اما آب ولرم میشه. بعضی وقتا هم اصلاً استارت نمیزنه. دو هفته پیش که اصلاً استارت نمیزد تعمیرکار اومد و گفت مشکل از فشنگی پکیجه که نمیتونه تشخیص بده دمای آب چقدره و روشن نمیشه. فشنگی رو عوض کرد. امروز که دوباره باهاش تماس گرفتیم گفت مشکل از همونه. باید دوباره تعویضش کنه و نوع بهترشو بزاره. به نظرتون درست گفته؟ یا میتونه مشکل از چیز دیگه ای هم باشه؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستاناین پکیج واقعاً دیگه خستم کرده. از دیروز شعله پکیج گیج شده. در مورد رادیاتورها مشکلی نداره. اما در مورد آب مصرفی وقتی آب گرم رو باز میکنم گاهی وقتا استارت میزنه اما آب ولرم میشه. بعضی وقتا هم اصلاً استارت نمیزنه. دو هفته پیش که اصلاً استارت نمیزد تعمیرکار اومد و گفت مشکل از فشنگی پکیجه که نمیتونه تشخیص بده دمای آب چقدره و روشن نمیشه. فشنگی رو عوض کرد. امروز که دوباره باهاش تماس گرفتیم گفت مشکل از همونه. باید دوباره تعویضش کنه و نوع بهترشو بزاره. به نظرتون درست گفته؟ یا میتونه مشکل از چیز دیگه ای هم باشه؟
    سلام
    وضع رسوبِ آبِ منطقه ی شما چطوره ؟
    اگذ زیاده پس رسوب سنسور رو از کار انداخته
    اگه میشه بازش کنین و بررسیش کنین
    با موبایل هم اگه شد عکس بگیرین درج کنین برای راهنمائی و مزیدِ معلوماتِ همسایتیها
    خود پکیج هم شاید رسوب رگیری بخواد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

رسوب آب منطقمون تقریباً زیاده اما سنسوری رو که دو هفته پیش عوض کرده نمیشه رسوب گرفته باشه. ما 3 ساله با همین وضعیت رسوب آب داریم از این پکیج استفاده می کنیم و تازه 2 هفته پیش نیاز شد که فشنگی رو عوض کنیم. پس دو هفته ای فشنگی جدید رسوب نمیگیره. اون روز که داشت فشنگی رو تعویض میکرد گفت نوع خوبش همراهم نیست. یه نوع انداخت که قیمتش 7500 تومان بود. امروز گفت چون نوع خوبش نبوده مشکل پیدا کرده. در ضمن ممکنه پمپ پکیج هوا گرفته باشه یا مبدل نیاز به رسوب گیری داشته باشه؟
    سوال دیگه اینکه ساختمون ما پمپ نداره اما فشار آب سرد و گرم اندکی نوسان داره. اینکه آب سرد هم نوسان داشته باشه مربوط به پکیجه؟

11. این کاربر از saber 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •