تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 270 از 461 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

اونایی که از پیش 1 واحد مانده دارن الان دارن پاسش میکنن و همزمان دارن پیش 2 رو هم میخونن که در اردیبهشت ماه امتحانش رو بدن ؟
    با کجاش مشکل داری ؟ جبرانی اگه نمیدونی چیه گفتم که برای کساییه که واحدهایی رو پاس نکردن
    برانی ترم دوم هم تیرماه هست . یه دونه هم امتحان برای ترم شهریور داریم که دیگه آخرین فرصته
    نه بابا خدا رو شکر درسی نیوفتادم ! کلا واسه کنکور گفتم .یعنی کسی که تازه شروع کرده امتحانای ترم دوم مثل یه سد هست !

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه بابا خدا رو شکر درسی نیوفتادم ! کلا واسه کنکور گفتم .یعنی کسی که تازه شروع کرده امتحانای ترم دوم مثل یه سد هست !
    امتحانای ترم دوم پیش دانشگاهی ؟ مثل یه سد ؟
    تو واسه امتحانای پیش 2 انقدر استرس داشته باشی واسه کنکور میخوای چیکار کنی ؟
    من که برای امتحانای تشریحی اصلا چیزی نمیخونم و همینجوری از معلوماتی که برای تست زدن دارم میرم سر جلسه نمره بالای 10 میگیرم !
    زیاد هم به نمره پیش حساس نباش به هیچ وه هیچوقت تاثیر نخواهد داشت در کنکور

3. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

salam man taze shoroo kardam be dars khoondan hodode 4 rooze daneshjooye microbiology boodamin term morkhasi gereftam ke vase konkoor bekhoonam.man entekhab reshte azadamo zadam pezeshkie gheshm mikhastam bedoonam roozi cheghad bayad dars bekhoonam? chia ro bishtar bekhoonam? man parsal too konkoore azad tarazam6400 shod vali gheshmo entekhabe dovom zadam ghabool nashodam vali emsal entekhabe aval zadam va midoonam ke tarazesh 6200 boode sale90 mishe yekam rahnameem konin az nazare mali ham moshkeli nadram taghriban az shahrie ha ham motaleam
    هر چقدر میتونی بخون ماکسیموم هفته ای 90 ساعته
    در ضمن فارسی تایپ کن

داره خودمونی میشه hosein29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام عزیزم با توجه یه اینی که میگی که دفعه ی اول تو کنکور داروسازی قبول شدی یعنی سطح اطلاعاتت تو درسا بد نیست خوب واسه آزاد چند تا تجربمو میگم اول سوالهای آزاد با سوالهای سراسری فرق داره یعنی آسونتره اما سواله سختم توش هست اون سوالی که اسونه واسه همه ی دانش آموزایه متوسط به بالا آسونه بعدشم خیلی ها یه زیست اهمیت میدن میگن زیستو بیشتر بخون درسته که زیست مهمه اما به نظره من درسایه سرنوشت ساز تو آزاد واسه پزشکی قبول شدن ودندون و دارو ریاضی و فیزیکه چون دانش آموزایه متوسط به بالا که در واقه رقیبایه تو هستن تو پزشکی زیستو همشون بالا می زنن اما می مونه ریاضی که چون خیلی ها تو ریاضی ضعیفن اونایی که تو ریاضی قوی ترند می تونند به راحتی ازونایه دیگه سبقت بگیرن اینارو گفتم که ریاضیرو فراموش نکنی بدشم تو آزاد وقت خیلی مهمه که اگه تست زیاد بزنی این مشکل حل میشه واسه قبول شدن تو آزاد تو این 3 رشته دارو دندون و پزشکی واقعا باید خوند استرسو اضطرابم بذار من خودم تو آزاد دندان تهرانو زدم با تلاشو پشتکار به هدفت می رسی اینجا نمیشه زیاد بگم منم خودم تو کنکورایه آزادی که از ساله 82 تا 89 از تو کتابه کانون زرد رو زدم زیستو بینه 90 تا 100 می زدم نه که من خیلی شاهکار کرده باشم واقعا سوالاش اونجوری نیست که استرس داشته باشی اما بازم بگم ریاضی و فیزیک رو فراموش نکنی واسه ادبیاتم که کتابه گاجه سبز به نظرم خویه چون دیگه فک نکنم دیگه با خوندنه کتابه گاجه سبز دیگه ابهامی تو درس واست بمونه ولی واقعا باید بخونی نه حرف با عمل خوب دیگه فک کنم طولانی شد چند نمونه از کارنامه ی دانشگاه ازادم واست می زارم یه وقت نگی درصدا بالاست بهت قول می دم اگر واقعا تلاش کنی به راحتی میتونی قبول بشی
    این ماله یکی که داروسازی رو قبول شد
    این پزشکی نجف اباد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم داداشه همین پزشکی نجف آباده بالایی
    واینم دندانپزشکی تهران
    موفق باشی
    ضمنا یه چیزه دیگم راجه به دانشگا ه آزاد به فکره پولشم باشید چون زیاد میگیرن واسه پزشکی هر چی ترمها بالاتر میره پولشم زیاد تر میشه چون کارایه عملیم داره تو ترمهای بالاتر البته وامم میدن که بعدا ازت میگیرن ولی کلن زیاده مسن یکی بود رشته ی مهندسی کشاورزی ترمی(هر چهار ماه)حدوده یک میلیون و ششصد می گرفتن ولی پزشکی (اگر تخصص بگیری )دارو و دندون اگر بتونی پوله دانشگاه آزادو جورش کنی کلن می ارزه

6. این کاربر از hosein29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان عربی 1 رو باید تنها معانیش رو بخونیم!یعنی کسی که قواعد عربی 1 رو نخونه کم و کاستی در 2 و3 که احساس نمیکنه!؟
    مستقیم از این کتاب که سوالی طرح نمیشه؟من فقط لغات رو میخونم و بس کافیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان عربی 1 رو باید تنها معانیش رو بخونیم!یعنی کسی که قواعد عربی 1 رو نخونه کم و کاستی در 2 و3 که احساس نمیکنه!؟
    عربی مثل ریاضیات هست ؛ اگه مثلا بخش رادیکال ها و چند جمله ای ها و تجزیه و ... رو از ریاضی 1 ندونی نمیتونی به سوالات ریاضی 2 و حسابان و ... هم جواب بدی
    یاد گرفتن کل قواعد و لغت های عربی لازمه حتی عربی راهنمایی

9. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آخه برای ریاضی و ادبیات نداره آزاد راه :-( نمیدونم کجای ریاضی و ادبیات مهم تره .

میتونید بودجه بندی سالهای قبل رو یک نگاهی بیندازید
    ولی در ادبیات قرابت مهم هستش
    ریاضی برخی مباحث بیشتر سوال میاد.حد مشتق انتگرال

11. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

یه خرده به اینجا ربطی نداره ولی:
    من به دو رشته مهندسی صنایع و مهندسی مکانیک (جامدات) علاقه دارم و بین این دو تا موندم به نظر شما کدوم یکی برد و زمینه پیشرفت بیشتری داره؟+دوست دارم شغل ازاد داشته باشم

مستقیم ازش سوالی نمیاد ولی باید همشونو بدونی
    Last edited by moh72; 26-02-2012 at 17:12.

13. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه خرده به اینجا ربطی نداره ولی:
    من به دو رشته مهندسی صنایع و مهندسی مکانیک (جامدات) علاقه دارم و بین این دو تا موندم به نظر شما کدوم یکی برد و زمینه پیشرفت بیشتری داره؟+دوست دارم شغل ازاد داشته باشم

مستقیم ازش سوالی نمیاد ولی باید همشونو بدونی
    چرا ربط نداره میتونین در مورد رشته مورد علاقتون در هر جای انجمن بحث کنین بلاخره مربوط به تصمیم شما برای کنکور هست دیگه

با این رشته ها شغل آزاد داشتن خیلی سخته مگه اینکه سرمایه خوب داشته باشی
    برای شغل آزاد داشتن رشته هایی مثل مهندسی عمران خوبه که حتی ارشد هم نداشته باشی میتونی بعد یه مدت سابقه بیمه داشتن شرکت تاسیس کنی برای خودت و کار برداری

15. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

عربی مثل ریاضیات هست ؛ اگه مثلا بخش رادیکال ها و چند جمله ای ها و تجزیه و ... رو از ریاضی 1 ندونی نمیتونی به سوالات ریاضی 2 و حسابان و ... هم جواب بدی
    یاد گرفتن کل قواعد و لغت های عربی لازمه حتی عربی راهنمایی
    راست میگی ؟ من یه زمانی داشتم تمام لغت های عربی رو حفظ میکردم بعدش از یکی پرسیدم گفت اصلا لازم نیست که لغتا رو حفظ کنی . بعدش دیگه نخوندم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •