الان اون پالیسی که عکسش رو دادم رو باید Enable کنی و سپس سیستم رو ریست کنی.
الان درست نشد؟ چی شکلی شده؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
الان اون پالیسی که عکسش رو دادم رو باید Enable کنی و سپس سیستم رو ریست کنی.
الان درست نشد؟ چی شکلی شده؟
سلام
راهنمايي بفرماييد از طريق گروپ پاليسي در سرور 2003 به چه صورت اينترنت اكسپرور را نزارم به اينترنت وصل بشه . من مي خوام يوزر بتونه صفحات ذخيره شده html را ببينه ولي نتونه به اينترنت وصل بشه .
ضمن اين كه مي خوام يو اس بي و سي دي رام را هم از اين طريق براي بعضي ها غير فعال كنم .
ممنون
Enable و ریست هم کردم اما تنها چیزی که عوض میشه اینه که برای وارد کردن پسورد ویندوز دیگه نیازی به alt+Ctrl+ Del نیست !
اون پالیسی اگه Disable باشه صفحه لوگین ویندوز این شکلی میشه :
اگر Enable باشه میشه این شکلی :
اما من میخوام مثل عکس صفحه قبل که گذاشتم ، خودش همه یوزرها رو بیاره تا هر کدوم رو خواستم انتخاب کنم !
سلام
من 3 تا دسکتاپ دارم . می خوام اینارو با یه مودم وایرلس 4 پورت ، با کابل لن شبکه کنم.
خودم فقط تونستم 2تا رو مستقیم به هم شبکه کنم ولی با واسطه ی مودم نشد.
میشه راهنمایی کنید که چطوری از این مودم استفاده کنم تا 3 تا دسکتاپم به هم وصل بشن و فایل بینشون شیر بشه؟
دوستان این سوال من بی جواب مونده هنوز
سلام _ وقتی آی پی یک کامپیوتر رو میزنم برای وصل شدن بهش اکانت میهمان (guest) میاد !! چیکار کنم که اکانت طرف بیاد و با زدن پسورد وارد کامپیوترش بشم.
شبکه workgroup هستش و یوزر و پسورد طرف رو هم میدونم. ؟؟
دوستان من وقتي مودم اي دي اس ال رو تنظيم مي كنم! آي اس پي بهم مي گه كه تنظيمات رو روي PPoE بگذار و يه رمز بهم مي ده و كانكت مي شم!
خوب حالا مي خوام لن خروجي از مودم اي دي اس ال رو به روتر TP-Link WR741ND وصل كنم! روتر ازم مي پرسه كه اتصالت چيه؟
آي پي ديناميك استاتيك و يا PPoE؟
در صورتي كه ديناميك رو انتخاب كنم نمي شناسه!
استاتيك يه سري آي پي مي خواد!
PPOE هم پسورد مي خواد كه بعيد مي دونم منظورش پسورد آي اس پي باشه!(چون من در نبود روتر بدون پسورد به اينترنت وصل مي شم و پسورد فقط براي مودم تعريف مي شه! و ساخت كانكشن لازم نيست)
حالا به نظرتون چيكار كنم؟؟
Last edited by amirkhan_0o0; 15-03-2012 at 14:08.
راستي خود روتر تشخيص مي ده كه بايد روي ديناميك بگذارم!
بعضي از فروم هاي خارجي هم همينطور!
البت يه چيزي تو اين مايه ها نوشته شده كه بايد DHCP از توي مودم فعال شه كه ما سر در نمياريم!!
DHCP مودم رو عوض كردم مودم و روترهمديگه رو مي شناسند و اسم و آي پي همديگه رو مي خونن(توي صفحه نشون مي ده!) ولي اينترنت نمي ده و تو پينگ هم ديستينيشن هاست انريچبل مي ده!
ممنون مي شم راهنمايي كنين!
رفیق از tools بعد folder option گزینه simple file sharing و غیر فعال کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)