تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 2608 اولاول ... 1702202602662672682692702712722732742803203707701270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    من تازه از مخابرات گرفتم. اولاش خیلی خوب بود و پینگش خیلی از شاتل بهتر بود (شاتل 600 بود، مخابرات 300). اما 2-3 روزه توی یه بازی پینگ رو میزنه 999 !
    می خواستم بپرسم که جدیداً خراب شده یا اینکه قبلاً هم اینجوری بوده؟ اگه قراره همینجوری بمونه، من شاتل رو تمدید کنم!

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام
    من تازه از مخابرات گرفتم. اولاش خیلی خوب بود و پینگش خیلی از شاتل بهتر بود (شاتل 600 بود، مخابرات 300). اما 2-3 روزه توی یه بازی پینگ رو میزنه 999 !
    می خواستم بپرسم که جدیداً خراب شده یا اینکه قبلاً هم اینجوری بوده؟ اگه قراره همینجوری بمونه، من شاتل رو تمدید کنم!
    سلام..
    درسته جدیدا پینگ خیلی زیاد شده، ولی فکر میکنم که درست بشه ، میانگین پینگ مخابرات روی همون 300 هستش.

بهترین آرزوها..

3. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام..
    درسته جدیدا پینگ خیلی زیاد شده، ولی فکر میکنم که درست بشه ، میانگین پینگ مخابرات روی همون 300 هستش.

بهترین آرزوها..
    با speedtest پینگم رو خوب نشون می ده (با ایران=50) ولی توی بازی 999 میشه! خدا کنه درست شه.
    البته 5 ثانیه همون 50 میمونه، یه دفعه میشه 999. فکر میکنم سرعت کمه، ولی من قبلاً با همین adsl خیلی راحت بازی کرده بودم.
    (توی همون بازی چند نفر با 256 مخابرات داشتن بازی میکردن.)
    به نظر شما چرا اینجوری شده؟
    (من کرج هستم)

ممنون

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

با speedtest پینگم رو خوب نشون می ده (با ایران=50) ولی توی بازی 999 میشه! خدا کنه درست شه.
    البته 5 ثانیه همون 50 میمونه، یه دفعه میشه 999. فکر میکنم سرعت کمه، ولی من قبلاً با همین adsl خیلی راحت بازی کرده بودم.
    (توی همون بازی چند نفر با 256 مخابرات داشتن بازی میکردن.)
    به نظر شما چرا اینجوری شده؟
    (من کرج هستم)

ممنون

مشکل اینه که Speedtest به حالت پیشفرض میگرده سریعترین سرور رو پیدا میکنه ، بعد به اون پینگ میکنه ، خب قاعدتا هم سریعترین سرور داخل خود ایران میشه برای شما.

حالا میتونید خودتون برین و سرور رو بزارین روی کانادا ببینید Speed test چند میده پینگ رو.. ولی من حدس میزنم درست بشه ، این چندوقته نمیدونم دارن چیکار میکنن سرعتها کم شده، شایدم باز کوسه سیم هارو گار گرفته !!

اینم وضعیت خودم البته با پروکـــسی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم بدون پروکـــــــسی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهترین آرزوها..

6. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

نه دیگه کوسه قدیمی شده.
    اگه سرور ایرانی باشه، پینگ باید همون 50-100 باشه. اما گه جای دیگه باشه، حدود 300 ـه.

فقط توی بازی بعد از چند ثانیه میشه 999 ،دیگه هم درست نمیشه. باید بیام بیرون.
    بازم فکر میکنم کم میاره که اینجوری میشه. (سرعت دانلود = 31.1 kb/s ) ولی 1 هفته پیش بازی کرده بودم هیچ مشکلی نداشتم!
    احتمالاً ایندفه شهاب سنگ زده به کابل های نوری!

8. این کاربر از |Arman| بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان مخابرات مشکل داره جدیدا مخصوصا شب‌ها پینگ با خود ISP هم زیاد میشه من هنوز علت این مورد رو نفهمیدم احتمالا با اون بخشنامه‌ای که گفتند نتیجش شد این بلایی که سر پینگ‌ها اومد. صبح‌ها اینترنت اکثرا خوبه ولی الان به لحاظ پینگ واقعا افتضاح هست. پینگ رو یه عدد ثابت نیست از 100 تا 600 نوسان داره. در عوض سرعت دانلود بهتر شد. مشکل اینجاست که همه مشترکین اینطور نیستند برای یکی این اتفاق افتاده و دیگری نه.

از همه دوستان میخوام بعد از خوندن این پست حتما از ای پی 2.185.216.1 که مربوط به ISP مخابرات هست پینگ بگیرن بزارن اینجا. من صبح‌ها پینگم رو 35ـه ولی شب‌ها میشه 200.
    Last edited by Memonex; 30-05-2012 at 22:36.

10. 2 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان مخابرات مشکل داره جدیدا مخصوصا شب‌ها پینگ با خود ISP هم زیاد میشه من هنوز علت این مورد رو نفهمیدم احتمالا با اون بخشنامه‌ای که گفتند نتیجش شد این بلایی که سر پینگ‌ها اومد. صبح‌ها اینترنت اکثرا خوبه ولی الان به لحاظ پینگ واقعا افتضاح هست. پینگ رو یه عدد ثابت نیست از 100 تا 600 نوسان داره. در عوض سرعت دانلود بهتر شد. مشکل اینجاست که همه مشترکین اینطور نیستند برای یکی این اتفاق افتاده و دیگری نه.

از همه دوستان میخوام بعد از خوندن این پست حتما از ای پی 2.185.216.1 که مربوط به ISP مخابرات هست پینگ بگیرن بزارن اینجا. من صبح‌ها پینگم رو 35ـه ولی شب‌ها میشه 200.
    سرعت دانلود 256 مخابرات کرج 27.6 kb/s بود. الان شده 31.1 kb/s . در عوض من اون موقع راحت بازی می کردم. حالا اصلاً نمی تونم بازی کنم.

12. 2 کاربر از |Arman| بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوستان سلام

البته من عضو ثابت انجمن نیستم فقط این بخش رو همیشه نگاه میکنم و چک میکنم کل بخش ADSL و نظرات دوستان البته با صرف تمامی مناطق مختلف تهران و حومه برام جالب بود

من از ادمهای خیلی قدیمی ADSL دار هست از سال 1382

خوب 7 8 سال ISP بودم و امدم مخابرات البته بعد از چک کردن کیفیت و سرعت شرکت محل کارم با جمع بندی کلی این کار رو کردم

من 512 دارم البته همه میدونید توی کل دنیا اینترنت رو براساس خود پهنای باند تکنفره تحویل میدهند حال ایران که متاسفانه چی اسمش رو بگزارم توهین نشه والا سرقت دزدی کلاه برداری و.....نسبت share به تعداد 4 8 یا 10 میدهند یا اسمش را در کردند پهنای باند اختصاصی که خلاف قوانین جهانیست ایران هم که ازاد اصلا منطقه ازاد

من نامحدود 192 داشتم با سرعت 22 کیلو از ISP امدم مخابرات 512 با سرعت 60 کیلو

واقعا مخابرات عالیه همین جا ازشون تشکر و سپاسگزاری میکنم من کامپیوترم 24/7 روشنه و روزی 5 گیگا بایت دانلود میکنم این صحبتها رو نمیزنم که بگم مخابراتی و طرفدار و.. خیر براساس تجربه 10 ساله ام اینو میگم

isp ها متاسفانه باز توهین نشه از دزد ان ور تر هستند (شرمنده ولی حقیقت باید گفته بشه) خودشون سر خود قوانین و تعرفه و محدودیت و...تعیین میکنند ما هم که حق اعتراض نداریم داریم؟ خنده دارترینشون Shatel هست کافیست قوانین دانلودش رو بخونید گفتند از دنیا پیروی نمیکنیم....

مخابرات بسیار ارزون سرعت عالی نامحدود و از هر لحاظ مقرون به صرفه هست

من واقعا همیشه به این isp ها میخندم و برام مضحک هست

مشکل نوسان و قطعی و کاهش تا 90% ندارم ان 10% شامل مشکلات سراسری میشه که برای هر کی ممکنه در ماهی یا فصلی پیش بیاد حتی ان ور دنیا

البته مراکز مخابراتی مناطق شاید از توضیحات بالا یکسان نباشد و دوستان هم شاید حق داشته باشند

ولی کلی باز از مخابرات همینجا تشکر میکنم منتظر اوردن و کاهش قیمت پکیج 1 و 2 مگا بایتتان در مناطق هستیم (البته باز شاید مناطقی ارایه میدهند)

خسته نباشید
    Last edited by italodance; 31-05-2012 at 08:49.

14. 5 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من الان پینگ تست با سرور اصلی مخابرات (همون Default Gateway که تو مودم درج شده) گرفتم فقط به نوسان پینگ نگاه کنید که از 36 تا 300 تغییر میکنه!!! همونطور که قبلا هم گفتم چندروزه این مشکل رو دارم. به نظر شما این الان از خود مخابرات هست یا یه جایی از سیستم یا مودم من دچار مشکل شده؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •