تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 280 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب، من دیروز که صحبت از اومدن پروین شد، ایشون رو با لقب استادیومیش خطاب کردم،
    که البته اون لقبی که من گفتم در مقابل دیگر القاب ایشون اصلا بد نبود
    و در مقابل صحبتهای خودشون خیلی هم خوب بود
    اما من نمیدونم دوستانی که رگ غیرتشون در برابر همچین لقب ساده ای باد میکنه،
    چطور در مقابل اونهمه فحش بالا و پایینی که ایشون چپ و راست به هرکی از راه میرسه میگن هیچ ناراحت نمیشن؟

انی وی، شکر خدا سرمربی شدن پروین منتفی شد
    و البته شاید چیزی ک الان دستگیرش شد خیلی بدتر از اینه که سرمربی بشه...

ولی شمایی که دم از غیرت پرسپولیسی میزنی
    من میخوام بدونم
    اسطورت برات مهمتره یا تیمت؟ (البته اگه بشه پروین رو با توجه به کارهای سالهای آخر سرمربی گری و سرپرستی و غیره در حد یه اسطوره به حساب بیاریم)
    این آقای علی پروین تا جایی که بنده یادم هست، چیزی بیش از 10 ساله که هرجایی رفته که دستش باز بوده جز ویرانی به بار نیاورده
    اوضاع استیل آذین رو ندیدین؟؟
    تیمی که اینهمه ستاره داشت و اونهمه پول، چرا باید به این فلاکت میافتاد؟
    همگی میدونیم که اون زمانی که پروین با 4 تا فحش و قلقلک دادن رگ غیرت چندتا بازیکن تیم جمع میکرد گذشته
    الان باید علم فوتبال داشته باشی تا کار رو پیش ببری
    همه میدونیم که پروین چند سال اخیر نه تنها حاشیه ای جمع نکرده، که فقط حاشیه درست کرده
    همگی اگه چشمامون رو باز کنیم، بدون تعصب نگاه کنیم، خیلی واقعیتها رو میبینیم
    منتها موضوع اینه که این تعصب لعنتی نمیزاره...

حالا که صحبت از مربی ایرانی شده، صحبت از دای و مایلی کهن شده من در مورد هر کدوم از اینها هم کوتاه میگم و میرم

در مورد آقای دایی که، ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش برادر! شما مال این صحبتها نیستی!
    اون آقای مایلی کهن هم که فقط حاشیست! چند وقتی یک بار هم بیاد عَــــر بکشه و اشک تمساح بریزه که من این فوتبال رو نمیخوام و
    چرا اینجوریه، چرا اونجوریه
    اما یک ریال دانش و شعور مربی گری و نداره و همه این ادا اطوارهاش هم واسه همینه که روی همین موضوع سرپوش بذاره
    یکی بره بشه بگه والا به خدا این فوتبال هم تو رو نمیخواد
    دست از ر ما بردار!
    من به یاد ندارم در 10 سال گذشته یک نکته مثبت از این آدم دیده باشم
    به عنوان یه پرسپولیسی هم ننگم میاد که این آدم 2 رو و بوقلمون صفت و چاپلوس پرسپولیسیه

خدایا! ما رو و تیممون رو از شر همچین موجوداتی دور نگه دار! الهی آمین!

==================
    بعد از حذف از جام قهرمانان و از دست دادن یکی یکی جامها و غیره، دلمون خوش بود شاید این فصل تیممون خوب جمع بشه
    که اونم در حال حاضر با این شرایط مربی و سرمربی اصلا امیدی به آیندش نیست...

در نهایت بنده یک پرسپولیسی هستم،
    خیلی هم برای تیمم ارزش قائلم و دوست ندارم تیمم مایه ناراحتی و سرافکندگیم بشه
    هر حرفی هم زدم از سر دلسوزی بوده
    فکر هم نمیکنم پستم هیچ مشکل اخلاقی داشته باشه
    همین

2. 10 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان به نظر من کمی صبور باشیم تا ببینیم در نهایت کی روی نیمکت میشینه بهتر باشه

در مورد پروین
    من هم با توهین کردن بهش مخالفم چون یه تاریخ کاملا مشخص داره توی پرسپولیس که به نظر من دیگه تکرار شدنی نیست
    هم با مقدس کردنش مخالفم چون این اواخر نتونست خودشو با خواسته های تماشاگرای پرسپولیس همراه و هماهنگ کنه

امیدوارم در نهایت یه مربی خوب خارجی روی نیمکت بشینه و البته امیدوارم این قرارداد حداقل دو ساله باشه

زیاد هم نیازی نیست نگران باشیم چون مربیها در این زمان کار زیادی به جز نظارت روی بدنسازی ندارن که از حواشی و اخبار مشخصه که تیم بدنساز خوبی رو به خدمت گرفته که به علم روز آشناست
    فقط امیدوارم وقتی به اردوی ترکیه رفتیم مربی بالا سر تیم باشه

4. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با این حساب(آمدن دایی)به نظر شما خلعتبری میاد پرسپولیس؟

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اسطورت برات مهمتره یا تیمت؟
    با فکتورگیری از عبارت "به نظر من" :
    دوست من، بحث اسطوره و اینا نیست... علی پروین، علی دایی، علی کریمی و... قبل از اینکه اسطوره باشن، انسان هستند، مثل همه ماها... فکر نکنم صحیح باشه توهین کردن یا به سخره گرفتن یه فردی... حالا اون فرد میخواد پروین باشه میخواد هر کس دیگه ای...
    +
    علی پروین، در دوران حضور در این فوتبال، با هر ادبیات نادرستی صحبت کرده، با هر منشی منفی ای رفتار کرده، دلیلی بر این نیست که من نوعی بیام باهاش مقابل به مثل کنم..، قضاوت راجع به اعمال هر کسی به صورت جداگانه صورت میگیره.
    .
    .
    .
    من که حضور دایی با حضور پروین در کنار هم رو در پرسپولیس بسیار بعید میدونم... دیگه از جریانات سال های گذشته پروین - دایی همه مطلعیم... کلا نقاط اشتراک در روحیات پروین و دایی هم کمه، دایی اقتدار و استقلال در سرمربی گری رو میخواد، در صورتی که سابقه نشون داده پروین در مسئولیت بدون تعریف مدیر فنی، حتی تیم رو هم ارنج کرده. ضمن اینکه خود علی دایی هم به نظرم به هیچ وجه گزینه ایده آلی نیست که حتی در صورت نبود پروین هم بشه ازش یاد برد. سوای کاریزمای بالاش، از لحاظ فنی، هنوز دایی خیلی راه رو باید طی کنه تا یه مربی جا افتاده بشه.
    در این بین قطعا تصمیم رویانیان میتونه فصل بعد پرسپولیس رو بسازه... 1- پروین 2- دایی 3- هردو 4 - هیچکدام
    فکر می کنم که "هیچکدام" بهترین و تقریبا غیرممکن ترین اتفاق برای پرسپولیس خواهد بود. در مجموع مشخص نیست که این بهانه "جراید و حرف و حدیث ها نذاشتند رویانیان مربی خارجی بیاره از کجا در اومده" ولی کلا این قبیل صحبت ها به نظرم باورپذیر نیست. احتمالا یا کفگیر سردار در مباحث مالی خورده به ته دیگ یا مربی خارجی دستش رو گذاشته تو پوس گردو و یا تو بحث انتخاب مربی طبق معمول مسائل پشت پرده وجود داره./

7. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رويانيان: دوست دارم از فوتبال بروم
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: شما که به خاطر يک اخم کي‌روش جام حذفي را تعطيل مي‌کنيد، چه طور براي رضاي خدا در ماه رمضان ليگ را تعطيل نمي‌کنيد.
    به گزارش فارس، محمد رويانيان پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به شايعات زياد اخير جلسه‌اي را امروز با بازيکنان در فضايي بسيار آرام و دوست داشتني برگزار کرديم. حرف‌هاي پراکنده در چند مدت اخير در پرسپوليس درباره کادر فني زياد بود و به همين دليل من مجبور بودم تا بازيکنانم را توجيه کنم که بدانند در پرسپوليس چه خبر است.

وي افزود: در پرسپوليس هيچ کس نمي‌تواند تصميم بگيرد به جز فردي که همه چيز به او سپرده شده.من و پروين قطعا در مورد سرمربي جديد و کادر فني ظرف 24 ساعت آينده و شايد کمتر سرمربي پرسپوليس را معرفي خواهيم کرد. اگر دوست داريد علت تأخير حضور سرمربي را بدانيد فقط مسائلي است که پيش پا افتاده بود.

رويانيان ادامه داد:‌اولين گزينه ما که خارجي بود به دليل پيشنهاد مالي بسيار بالا که اگر من قبول مي‌کردم، ظلم به فوتبال ايران و پرسپوليس بود، کنار گذاشته شد. اگر من اين کار را مي‌کردم در حق تمام مربيان ايراني ظلم مي‌شد. به همين دليل مجبور شدم با اين مربي چانه زني کنم. همين موضوع سه روز وقتم را گرفت.

رويانيان در پاسخ به سؤالي که آيا يشنهاد اين مربي از دنيزلي بيشتر بود يا خير، گفت: باور کنيد پيشنهاد دنيزلي و راه و رسم او خيلي خوب بود. دنيزلي برخوردي خوب و انساني با ما داشت.

به هر شکل تمام شد و رفت. در حال حاضر ما دو مربي خارجي بسيار خوب پاي ميز مذاکره هستيم.آنها آماده هستند تا ما به آنها زنگ بزنيم و به ايران بيايند. اين مربيان جزئي از همان 4 گزينه‌اي هستند که قبلا اعلام کرده بوديم.

وي ادامه داد: من به دنبال افراد مختلف نيستم. از روز اول گفتم سه نفر گزينه‌هاي ما هستند که سپس 4 نفر شدند.

رويانيان در خصوص گزينه‌هاي ايراني مانند مايلي کهن و علي دايي گفت: دايي و مايلي کهن و همچنين حميد درخشان از بزرگان فوتبال پرسپوليس و ايران هستند. من همه اين عزيزان را دوست دارم و مخلص تک تک آنها هستم.اما نمي‌توانم همينطور تصميم بگيرم. بايد وسواس به خرج بدهم. شايد گفتن اين موضوع در فوتبال درست نيست چون هميشه حرفي را مي‌زني و بعد از دو روز طور ديگر برداشت مي‌شود. گفتمان در فوتبال ما متاسفانه متفاوت است و بايد بشکند. ما بايد بپذيريم انتخاب مربي و کادر فني بسيار مهم و حساس است. ما بايد ببينيم که چه مربي براي فردا و کدام مربي براي دو سال ديگر به درد ما مي‌خورد. تصميم من در آخرين فکر کردن گزينه خارجي است.

رويانيان در خصوص مذاکره شب گذشته با علي دايي نيز گفت: من اين موضوع را تائيد نمي‌کنم. من خودم عاشق علي دايي هستم اما آماري که از طريق سايت‌ها دريافت کردم اول همه به خوزه مانوئل راي دادند چون در 10 سال 11 قهرماني داشت. در قاره آفريقا 4 جام گرفت. گزينه اول من خوزه مانوئل بود. اين گزينه بسيار خوب بود اما با اين پول کلان نتوانستم او را به ايران بياورم. به همين دليل به دنبال دومين گزينه پرسپوليس يعني کالدرون رفتم و سپس با متسو گفت‌وگويي داشتم.

مدير عامل پرسپوليس يادآور شد: در حال حاضر باز هم به دنبال کالدرون و متسو هستيم. من از متسو تشکر مي‌کنم چون او عاشق پرسپوليس بود.

رويانيان در پاسخ به سؤالي که شب گذشته متسو براي حضور در ايران انصراف داده و شما چه طور مي‌خواهيد با او حرف بزنيد، گفت:‌درست است متسو اعلام کرده که نمي‌تواند بيايد اما من کارم را باز ادامه مي‌دهم انشاءالله تا امشب سعي مي‌کنم گزينه پرسپوليس را اعلام مي‌کنم.

وي همچنين در جواب سؤال خبرنگاران که بالاخره گزينه پرسپوليس ايراني است يا خارجي، نيز يادآور شد: ببخشيد اسم‌هايي مثل متسو اعلام مي‌کنم ايراني است يا خارجي؟ متاسفانه با متسو در ايران برخورد بدي داشتند که گفت نمي‌خواهم بيايم. البته من نمي‌دانم اين افراد اصلا براي فدراسيون هستند يا خير.

وي در پاسخ به سؤالي که منظور شما ستاد منشور اخلاقي است، يا خير،‌گفت:‌ شما از کدام منشور اخلاقي حرف مي‌زنيد. مردي اهل کشور فرانسه مسلمان شده به نظر شما اين کار منشور اخلاقي است. يک خارجي به ايران مي‌آوريم و هزار کار جورواجور انجام مي‌دهيم اما بعد چه کاري مي‌کنيم. آقايان اين حرف‌ها خوب نيست آنها که اين حرف را مي‌زنند بيشتر دقت کنند. اصلا آقايان اگر راست مي‌‌گوييد و به منشور اخلاقي پايبند هستيد‌ در ماه مبارک رمضان فوتبال را تعطيل کنيد. شما که به خاطر يک اخم کي‌روش جام حذفي را تعطيل مي‌کنيد، چه طور براي رضاي خدا و براي دين اسلام و خداي بزرگ ليگ را تعطيل نمي‌کنيد در حالي که در ماه رمضان ماه عبادت و خدا را داريم بعد مي‌گوييد بايد اخلاق درست شود.

رويانيان يادآور شد: در ماه رمضان همه بخاطر دين مبين اسلام روزه مي‌گيرند اما آقايان با اين کارشان همه را گرفتار خودشان مي‌کنند. کاري مي‌کنند که به جاي اينکه افراد به دنبال خودسازي و راز و نياز باشند، به دنبال فوتبال و حواشي آن بروند. آقايان اگر راست مي‌گوييد ماه رمضان ماه ضيافت الهي را تعطيل کنيد و به فکر اخم آقاي کي‌روش نباشيد.

وي با حمايت از متسو در ادامه صحبت‌هايش تاکيد کرد: متسو مربي است که مسلمان است ما بايد برويم همه چيز را در فوتبال خودمان درست کنيم نه اينکه يک خارجي مسلمان به فوتبال ما آمده و بگوييم مشکل او منشور اخلاقي است.

رويانيان در پاسخ به سؤالي که با اين حرف‌هايتان آيا آمدن متسو قطعي است، تاکيد کرد: من فقط متسو را به خاطر برخوردهايي که با او کردند نمي‌خواهم بياورم اما تصميم نهايي‌ام را نگرفتم. در حق متسو هنوز نيامده ظلم شده هنوز نيامده تمام حاشيه‌ها را براي متسو ساخته‌اند اگر او فردا بيايد، چه بلايي به نظر شما سر او خواهد آمد و بر روي سکوها چه اتفاقاتي مي‌افتد. آيا اومي‌تواند کارش را انجام دهد.

وي در خصوص حضور کالدرون گفت: گزينه اول من براي سرمربيگري پرسپوليس فعلا کالدرون است به او گفتم قيمتت را کمي پايين‌تر بياور تا ما بتوانيم با او قرارداد ببنديم. ايميلي براي او فرستادم که منتظرم او به من جواب بدهد.

رويانيان که از سؤال خبرنگاران کلافه شده بود درپاسخ يکي از خبرنگاران که گفت گزينه ايراني صد در صد منتفي شد نيز گفت: در حال حاضر ما با گزينه‌هاي خارجي درحال مذاکره هستيم و مي‌خواهيم يکي از آنها ار انتخاب کنيم اگر من و مردم در شرايط ديگر قرار گرفتيم آن وقت در مورد گزينه‌هاي ايراني نظرم را مي‌دهم.

وي در خصوص استعفاي خودش به خبرنگاران گفت: من استعفايي اعلام نکردم اما خيلي دوست دارم از فوتبال بروم. چون بازي‌هاي عجيبي را در اين فوتبال مي‌خوانم و تا الان نديده بودم من نامه‌اي نوشتم و به پروين گفتم چون مي‌خواهم بروم شما بيا امورات را بر عهده بگير. به پروين گفتم توبيا تا من خيالم راحت بشود. ايشان وقتي اين کلمه را شنيد و يک نامه را دست من ديد غش کرد. البته به هواداران بگويم من مقابل همه چيز مقاومت مي‌کنم و تا پاي جان مي‌ايستم و کوتاه نمي‌آيم. ولي از برخي اتفاقات دلم گرفته. متاسفانه برخي به دنبال توطئه با برخي تيم ها هستند. آن هم به خاطر من رويانيان. من اين احساس را کردم که به خاطر من مي‌خواهند پرسپوليس را نابود کنند. چون بازيکن خوب آوردم و براي تيمم هزينه کردم. چون نگفتم مثل همه مشکل مالي دارم. همه چيز را در دلم نگاه داشتم. آقايان کسي که مشکل مالي دارد اما درباره‌اش حرفي نمي‌زند آدم کوچکي نيست.

وي افزود: وقتي 4 بازيکن گرفتم انواع تهمت‌ها را به من زدند. گفتند رويانيان ماشين وارد کرده و صد حرف ديگر.

رويانيان در پاسخ به سؤالي که استقلالي‌ها ‌گفتند وقتي پرسپوليسي‌ها بر سر هر بازيکن جلسه شبانه برگزار مي‌کردند ما مربي خود را انتخاب کرديم گفت:‌ مبارک استقلالي‌ها باشد و انشاءالله موفق باشند. من ديگر راجع هيچ باشگاهي نمي‌خواهم حرف بزنم و درباره هيچ شخصي اعلام نظر نمي‌کنم. از امروز نمي‌خواستم هيچ مصاحبه‌اي انجام دهم. از اين به بعد تصميم به سکوت دارم چون بايد اين کار را انجام دهم. تا الان هم اشتباه کردم.

مديرعامل قرمز‌پوشان در پاسخ به سوالي که استقلالي‌ها اعلام کردند بازيکنان ما با عشق قرارداد بستند اما پرسپوليسي‌ها به خاطر پول و ماشين نيز گفت: ببخشيد عشق 1.5 ميلياردي نيز عشق خيلي قشنگي است من تبريک مي‌گويم.

رويانيان درباره يازده ملي‌پوش اين تيم و مشکلات پيش رو نيز يادآور شد: در فصل جديد مطمئن باشيد مشکلات متفاوتي را براي ما درست مي‌کنند. نگران نباشيد شما الان قرعه‌کشي و زمان‌بندي‌ها را نگاه کنيد بعد هم به داوري‌ها توجه داشته باشيد. همه اين چيز‌ها مسائلي است که ما منتظر هستيم براي ما مشکل‌ساز شود. من باز هم بايد اينجا تکرار کنم به خاطر يک اخم جام حذفي را تعطيل مي‌کنند و به خاطر خدا در ماه رمضان هيچ اقدامي انجام نمي‌دهند.

مديرعامل پرسپوليس دوباره در خصوص گزينه ايراني به ادامه صحبت‌هايش اضافه کرد و تاکيد داشت: من دنبال بازتاب و اين مسائل نبودم. همه مسائل در اعلام خبر گزينه‌هاي ايراني و خارجي بود. من سياست‌هاي خاص خودم را دارم و مي‌خواستم همه چيز را امتحان کنم. در مورد دايي من باز هم مي‌گويم او را دوست دارم اما هر کس هر نظري بدهد من مي‌گويم مخلص شما هستم. هر فردي هم راجع به تيم تصميم بگيرد من مي‌گويم مخلص شما هستم. من نمي‌دانم بايد يک حرف را چند بار بزنم.

رويانيان همچنين درباره ناراحتي برخي بازيکنان براي حضور دايي در پرسپوليس يادآور شد: بازيکنان نبايد اگر ما تصميمي بگيريم مخالفت کنند. اصلا بازيکنان نبايد مخالف آقاي دايي باشند. دايي شخصيتي بزرگ در فوتبال ماست و اين حرفها نيست. ما نبايد پشت سر او حرف بزنيم و بايد شان و شئونش را نگه داريم. ممکن است به او فکر کنيم اما او را به پرسپوليس نياوريم. در حال حاضر اما هيچ کس حق ندارد پشت سر او حرفي بزند. ممکن است او را نياوريم ولي علي دايي براي ما هميشه دايي است. دايي بزرگ و ارزشمند است و هيچ کس حق ندارد بگويد اگر دايي باشد من نيستم. اين حرفها غلط و اشتباه است. ما دايي را دوست داريم اما آيا فعلا سرمربي ما خواهد شد يا خير يک چيز متفاوت است. نبايد اين موضوع را با چيزهايي ديگر قاطي کرد. من قبول دارم برخي‌ها هم اين وسط شيطنت مي‌کنند و مي‌گويند دايي با فلان بازيکن اختلاف دارد. مثلا برخي از رسانه‌ها اعلام کردند که ما با دايي مذاکره کرديم اما چون اين موضوع قطعيت پيدا نکرده بود بايد همه چيز را رعايت مي‌کرديم.

رويانيان در پايان حرفهايش درباره ماليات بازيکنان نيز گفت: ما با اداره ماليات صحبت کرديم و قول داديم که به آنها کمک مي‌کنيم اما مطمئن باشيد ماليات بازيکنان ما و خود باشگاه زياد نمي‌شود. آنهايي که خيلي پول خرج کرده‌اند مالياتشان زياد مي‌شود نه ما. آنها بايد نگران باشند.
    ورزش3

9. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

نميدونم دوستمون پست ها درست خوندن يا فقط خواستن هرجوري شده از اون حرفشون دفاع كنن!
    بهتره همه چيز رو با هم قاطي نكنيم
    اكثر دوستان از جمله من هم با مربيگري پروين مخالف بودن و من همون اول پستم گفتم كه شديدا مخالفم چون علم مربيگري نداره

اصلا بحث دفاع از رفتار و كارهاي علي پروين نيست بلكه دفاع از انسانيته. حالا ميخواد پروين باشه يا هر كس ديگه
    من به شخصه هيچوقت طرفدار آتيشيه علي پروين نبودم و نيستم و نخواهم بود و اينو همه اطرافيام ميدونن چون با خيلي از كاراش مخالفم ولي دليل نميشه هرچي از دهنم اومد بهش بگم!

اگه قرار باشه هر لقبي كه تو استاديم ها ميدن ما هم بديم كه طرفداراي تيم هاي ديگه هم ميتونن بيان ايجا و انواع لقب هاي توهين آميز رو به پرسپوليس بدن و ما هم هيچي نگيم و كلي هم تشكر و قدرداني كنيم ازشون! حتي ميتونيم بدترين فحش ها رو به هم بديم چون تو استاديم اين كارو ميكنن!

درباره سوال تيم يا اسطوره هم، من تيمم پرسپوليس برام مهمتره ولي دليلي هم نداره به يه اسطوره و يا حتي يه انسان معمولي توهين كنم
    در ضمن براي من شعور و انسانيت از همه چي مهمتره ولي خوب شايد براي بعضيا تيمشون از هرچيزي بالاتره!

---------------------------------------------------------
    من موندم رويانيان چجوري از مربي هاي خارجي و مدرن يهو رسيد به علي پروين و فوتبال سنتي! ديگه از 180 درجه گذشته و يه چيزي حدود 540 درجه تغيير نظر داد

مايلي كهن رو كه اصلا اسمشو نيار! همين كه دربارش فكر كردن به نظرم اشتباه بوده

ايشالا كه يه مربي كار درست ميارن و هر كي هم اومد بتونه قهرماني رو برامون كسب كنه
    Last edited by MCSE MAN; 28-06-2012 at 18:57.

11. 5 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

محتوای مخفی: نگاهی به روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه! 

Last edited by Alinho; 09-07-2012 at 18:24.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

از یه عده که حذب باد تشریف دارن و
    صبح مرده باد و شب زنده باد راه میندازن خیلی بدم میاد
    دایی تو این برهه از زمان اصلا به درد ما نمیخوره
    یارو تا دیروز فحش میداد، حالا تا دیده دایی کاندیده میگه این بهترینه
    و جام‌حذفی رو با اون تیم آماتور آورده و اینجور داستانا
    به شخصه نظرم اینه که مربی ایرانی به درد پرسپولیس "ما" نمیخوره
    امیدوارم سردار بهترین تصمیم رو بگیره
    و عقلشو دست کسایی که کمر به نابودی این تیم بستن نده
    انگار مذاکرات خوبی با "گابریل کالدرون" داشتن
    به نظرم بهترین گزینه ممکنه و فکر میکنم 4میلیاد واسه 2سال معقوله!

14. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

ببینید
    پروین اسطوره بوده درست اما دیگه وقت مربیگریش نیست. سواد لازمو نداره.
    نمیدونم چرا همیشه باید یه مشکل داشته باشیم. الان نه مربی داریم. نه دروازه بان دوم گرفتیم. نه هافبک دفاعی و نفوذی گرفتیم. نه با ایمون زائد قرارداد بستیم ...

16. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نمیدونم چرا همیشه باید یه مشکل داشته باشیم. الان نه مربی داریم. نه دروازه بان دوم گرفتیم. نه هافبک دفاعی و نفوذی گرفتیم. نه با ایمون زائد قرارداد بستیم ...
    هافبک دفاعی که "روبرتو سوسا رزونده" رو گرفتیم!
      محتوای مخفی: درباره‌ی روبرتو سوسا رزونده 
    مرجع خبری پرسپولیس: بالاخره هافبك دفاعي برزيلي پرسپوليس هم به ايران آمد تا خيال هواداران اين تيم از بابت جذب بازيكن در اين پست تا حدودي راحت شود. ديروز گفته مي‌شد سوسا سه‌شنبه شب به تهران رسيده، هر چند نزديكان او درباره زمان ورودش به تهران شك داشتند و اعلام كردند شايد هم چهارشنبه (ديشب) به تهران رسيده باشد! به هر حال سوسا كه پيش‌تر قراردادي داخلي با پرسپوليس بسته، قراردادي رسمي با اين باشگاه امضا خواهد كرد. نام كامل اين هافبك برزيلي كه 18 ژانويه 1985 در گوياناي برزيل به دنيا آمده روبرتو دسوسا رزونده است. اين بازيكن كوتاه قامت كه تنها 176 سانتيمتر قد دارد فوتبالش را در گواراني برزيل شروع كرد و بعد به سلتاويگوي اسپانيا پيوست كه البته در اين تيم اسپانيايي موفق نبود و تنها 15 بار به ميدان رفت تا سلتا اين بازيكن را در سه فصل متوالي به تيم‌هاي سالامانكا، راسينگ فرول و ليكسوئس قرض بدهد. سوسا سرانجام در سال 2009 به تيم ماريتيموي پرتغال پيوست و طي سه فصل گذشته 73 بازي براي اين تيم انجام داد كه حدود 30 بازي‌اش مربوط به فصل گذشته ليگ پرتغال است. اين بازيكن كه به گفته مديربرنامه‌هايش «معروف‌ترين خارجي فوتبال ايران» است در رده ملي طي سال‌هاي 2003 تا 2006، 18 بازي براي تيم زير 20 سال برزيل انجام داده است. به گفته مديربرنامه‌هاي سوسا اين بازيكن دوندگي فوق‌العاده‌اي دارد و در چند هفته از رقابت‌هاي فصل گذشته ليگ پرتغال جزو 10 نفر اول ليست دونده‌ترين بازيكنان اين ليگ قرار گرفته است. همچنين اين هافبك كوتاه قامت علي‌رغم جثه كوچك، خوب ضربه سر مي‌زند و اهل تكل و درگيري است.
    Last edited by Alinho; 08-07-2012 at 19:36.

18. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •