تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 364 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

برای تلویزیون سه بعدی و هوشمند lw65100 که هیچی کادو نمیدن !!!

چرا شرکت ال جی اینقدر راحت تبلیغ دروغ میکنه؟؟!!!!!!!!!!

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

برای تلویزیون سه بعدی و هوشمند lw65100 که هیچی کادو نمیدن !!!

چرا شرکت ال جی اینقدر راحت تبلیغ دروغ میکنه؟؟!!!!!!!!!!

فقط مدل های 2012 هدیه دارن و سینمای خانگی میدن این مدل ها 2011 هستن و فقط 7 تا عینک+کنترل جادویی+فیلم 3d

3. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام,این پنل تی وی من هست که نقشهایی به این شکل روش نقش بسته اند البته تقریبا مطمئن هستم که رنگ نیست و حدس خودم گرد و خاک میباشد که درون پنل راه یافته اند از اساتید و دوستان کسی میتونه منو کمک کنه؟اگه حدس خودم صحیح باشه و گرد و خاک باشه چجوری باید تمیزش کنم ؟آخه این نقشها توی پنل هستند نه روی سطح بیرونی.ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

با سلام خدوت دوستان

من lg مدل 47lm66100 دارم.برای دیدن کانالهای سه بعدی وقتی روی اون کانال هستم صفحه دو تا هستش یکی چپ و یکی راست.
    اما وقتی دکمه 3d رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و صفحات جداگانه مثل فیلمهای 3d با هم ترکیب نمیشن.

کسی اینو امتحان کرده.این مشکل رو من فقط روی کانالهای 3d دارم و فیلمهای بلوری سه بعدی و یا فیلمهایی که با فلش پخش میکنم این مشکل رو ندارند.

ممنون و موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان واسه الجی سه بعدی

بهترین فیلم یا کلیپ سه بعدی چیه الان که وقتی پخش میشه جذاب باشه و شخصیت ها از صفحه بیان بیرون :d

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]سلام,این پنل تی وی من هست که نقشهایی به این شکل روش نقش بسته اند البته تقریبا مطمئن هستم که رنگ نیست و حدس خودم گرد و خاک میباشد که درون پنل راه یافته اند از اساتید و دوستان کسی میتونه منو کمک کنه؟اگه حدس خودم صحیح باشه و گرد و خاک باشه چجوری باید تمیزش کنم ؟آخه این نقشها توی پنل هستند نه روی سطح بیرونی.ممنون مدل تی وی 42lw5700

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان ما الآن دو هفته است که 42LM67100 گرفتیم همه جور آزمایشی روش کردم هیچ کدوم از مشکلاتی که متاسفانه تو این تاپیک بهش نسبت داده بودید رو نداره فقط به طرز عجیبی زیرنویس فارسی رو ساپورت نمیکنه و روی حافظه های فلش هم ضبط نمیکنه و فقط همین دو اشکال رو داره.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان ما الآن دو هفته است که 42LM67100 گرفتیم همه جور آزمایشی روش کردم هیچ کدوم از مشکلاتی که متاسفانه تو این تاپیک بهش نسبت داده بودید رو نداره فقط به طرز عجیبی زیرنویس فارسی رو ساپورت نمیکنه و روی حافظه های فلش هم ضبط نمیکنه و فقط همین دو اشکال رو داره.
    عجیبه. مدل های 2011 که زیرنویس فارسی رو نشون می دادن. الان اصلا نشون نمیده یا اجق وجق نشون میده؟ دقت کنید زیرنویس به صورت srt باشه.

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عجیبه. مدل های 2011 که زیرنویس فارسی رو نشون می دادن. الان اصلا نشون نمیده یا اجق وجق نشون میده؟ دقت کنید زیرنویس به صورت srt باشه.
    این چیزایی که رفیقمون گفت میتونه از دو چیز سرچشمه بگیره:1-روی فلش که اصلا هیچ tvایی ضبط نمی کنه فقط روی هارد که اونم درد سر داره.
    2-زیرنویس هم باید srt باشه کدیکشم باید ansi باشه یا utf-8 که البته بعضی از utf8 ها هم ساپورت نمیشن پس واسه ی tv زیرنویس هارو باید با save as کردن از طریق note pad درستش کرد تا tv درست نشون بده

11. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

زیر نویس که srt بود ولی الآن با راه حل آقای mehdi speed 700 درست شد اشکال از خود زیرنویس بود.یکی دیگه هم امتحان کردم درست بود.

حالا دوستان یعنی گیرنده دیجیتال داخلی که داره نمیتونه مثل گیرنده های دیجیتال معمولی و ریسیور روی فلش ضبط کنه ؟؟؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •