تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 645 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکل با لپتاپ پیدا کردم. یه ویروس گرفت که موقع روشن کردن document باز میشه. الانم explorer.exe اجرا نمیشه و هر بار که روشن میکنم باید دستی اجراش کنم (نمیدونم مربوط به اون ویروسه یا نه). ویروس پاک شد ولی هنوز این اکسپلورر خرابه+داکیومنت.
    حالا هرکاری کردم نتونستم ریکاوری کنم (HP)
    اینم بگم که دیسک ریکاوریش رو من نساختم (کلا دست من نبوده) حالا دوتا دی وی دی داره که توی اولیش یه فایل با پسوند VHD داره که 4.5 گیگه و یه سری فایل xml. ولی وقتی موقع repair کردن این دیسکو گذاشتم ارور داد و گفت این نیستش.
    چیکار باید بکنم؟ قید ویندوز اصلش رو بزنم؟
    ممنون

خیر ...

1- می تونید دیسک را درون سیستم قرار داده ، دستگاه را ری استارت کنید و با زدن F12 و. یا Esc از روی دیسک بوت کنید تا وارد محیط ریکاوری شوید.

2- موقع بوت سیستم F11 را بزنید و سیستم را ریکاوری کنید

این دو راه را بیشتر ندارید

2. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون
    هیچ کدوم از این دوراه جواب نداد
    مثل اینکه دیسک bootable نیست
    راهی مونده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ریکاوری یعنی همین دو راه ... غیر ممکنه جواب نده !

1- یا شما روش اول را درست اجرا نکرده اید و یا DVD شماره 1 را کامل نخونده و یا درست رایت نشده (جنس دی وی دی بد بوده)

2- راه دوم هم در صورتی بالا نمیاد که یا پارتیشن ریکاوری آسیب دیده باشه و یا MBR ها کلا خراب شده باشند !

راهی دگر نیست !

5. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام
    می خواستم طرز ریکاوری لپ تاپ دل 1520 را از روی درایوی ریکاوری بدانم چگونه می توان با استفاده از این درایو ویندوز و نرم افزار ها را به روز اول باز گردانم ضمنا ویندوز را عوض کردم و با درایور وایرس و بلوتوث نیز مشکل دارم بلوتوث را که اصلا نشان نمی دهد چراغ وایرس نیز روشن نمی شود لطفا راهنمایی کنید

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بله راههایی که شما میگید درسته
    اما
    وقتی دی وی دی رو میزارم و بوت میکنم بعد از چند ثانیه ردش میکنه و هارد بوت میشه
    یا DVD شماره 1 را کامل نخونده و یا درست رایت نشده (جنس دی وی دی بد بوده)
    این ممکنه
    راه دوم هم در صورتی بالا نمیاد که یا پارتیشن ریکاوری آسیب دیده باشه و یا MBR ها کلا خراب شده باشند !
    حالا این مشکلات به هر دلیلی باشه برای درست کردنش چیکار باید بکنم؟ شما راهی بلد نیستید که explorer.exe خودش اجرا بشه؟
    ممنون

ویرایش : اگه یه ویندوز ویستا دیگه نصب کنم نمیتونم با این product key که پشت لپتاپ زده رجیسترش کنم؟
    Last edited by darklord_8; 17-09-2009 at 17:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام
    می خواستم طرز ریکاوری لپ تاپ دل 1520 را از روی درایوی ریکاوری بدانم چگونه می توان با استفاده از این درایو ویندوز و نرم افزار ها را به روز اول باز گردانم ضمنا ویندوز را عوض کردم و با درایور وایرس و بلوتوث نیز مشکل دارم بلوتوث را که اصلا نشان نمی دهد چراغ وایرس نیز روشن نمی شود لطفا راهنمایی کنید
    کسی نیست جواب بده خیلی فوری تعییری تو درایو ریکاوری ندادم خیلی برام مهم ویندوز اولیه با تمام نرم افزارها و درایوهاش برگرده !!!!!!!!

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    آقا این لپ تاپ من نصف کلید های Keyboardش درست کار نمی کنه.یعنی وقتی میزنم یه چیز دیگه تایپ می کنه.البته اولا درست بود اما بعدا اینطور شد.

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

شما قبل از بالا آمدن ویندوز کلید F8 را فشار بدید یه گزینه هست به اسم DELL FACTORY IMAGE RESTORE اون رو انتخاب کنید وارد مرحله ریکاوری ویندوز خواهید شد

11. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shahin_Turk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من لب تاپ DELL دارم و ويندوزش رو از ويستا به 7 تغيير دادم Dell QuickSet رو هم از سايت DELL دانلود و نصب کردم ولي الان Fn+F2 که براي روشن کردن وايرلس هست کار نميکنه! ولي بقيه امکانات درسن کار ميکنه ! درايو وايرلس رو هم دانلود و نصب کردم !
    ولي براي روشن کردن وايرلس بايد برم به تنظيماتش از اونجا روشن کنم ولي اين Fn+F2 خيلي راحت بود که الان کار نميکنه!
    نظرتون چيه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

شما قبل از بالا آمدن ویندوز کلید F8 را فشار بدید یه گزینه هست به اسم DELL FACTORY IMAGE RESTORE اون رو انتخاب کنید وارد مرحله ریکاوری ویندوز خواهید شد
    دوست عزیز با این کلید وارد محیط دیکاوری نشد وارد محیط سیف مد شد ضمنا وقتی کلید وایرس را روشن می کنم چراغش روشن نمی شه درایوشم نصبه
    Last edited by amir2mahdi; 18-09-2009 at 14:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •