اقا هر کی می دونه راهنمایی کنه این موسه که قرمز میشه و E باید چیکار کنم
اقا هر کی می دونه راهنمایی کنه این موسه که قرمز میشه و E باید چیکار کنم
خوب دیگه وقتی عکس موس میاد باید کلیک چپ کنی.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
سلام.
دوستان کسی کاور کامل با سایز اصلی بازی رو برا xbox یا pc داره ؟! اگه میشه لینک بزارن . ممنون میشم
سلام
تون مرحله ای که تو تهران هستیم و بالای یه پل اولش rpg میزنند و بعد کلی ادم بالای پل میان
من هرچی میکشمشون بازم میان
در ضمن اون پله ها رو که باید از پل بری بالا رو رفتم ولی درش بالای پله ها باز نمیشه
دوستان کمک کنند
بايد اون دكمه رو فشار بدي.
دوستا ن چطوری باید مرحله ای که بعد از انهدام هلی کوپتر یه هدف متحرک میاد
رو رد کرد؟
بعد از مدتی از حرکت هدف دو تا هدف دیگه میان اونا رو که میشه زد اما هدف متحرک رو هر چی میزنم با این که
بهش میخوره رد نمیشه از اون مرحله...!
سلام.
دوستان کسی کاور کامل با سایز اصلی بازی رو برا xbox یا pc داره ؟! اگه میشه لینک بزارن . ممنون میشم
![]()
سلام دوستان
من هنوز موفق به پیدا کردن نسخه PS3 نشدم. دوستانیکه این بازی دارن، لطفا یه پیغام به من بدن
![]()
با سلام
بازی رو خریدم و تمومش کردم - نمیدونم چرا همه میگن گرافیکش عالیه من که چیز خاصی ندیدم (با اینکه full hd 8x AA )بازی کردم
در مورد تازگی هایی که بازی برام داشت فقط کور شدن به هنگام دیدن لیزر ها برام جالب بود
در مورد داستان اصلی بازی هم که باید بگم خیلی خیلی مسخره و بی هدف بود و پوچ بود و از اول تا آخر همون روند black ops بود با این تفاوت که اینبار دیووانه نشده بودیم و به طور قانونی ازمون باز جویی میشد وگرنه همش همون قضیه ی فلش بک های تکراری بود جز مرحله ی آخرش که present بود
در مورد حضور فارس زبانان و وقوع چندین مرحله از بازی در ایران هم باید بگم اینا هیچ چی در مورد ایران نمیدونن و متاسفانه همه ی کار های جانبی که برای ایرانی ها انتخاب شده بود غیر واقعی و دور از ذهن بودن
گوینده هایی که واسه دشمن های "ایرانی" در نظر گرفته بودن یکی دو تا بیشتر نبود و خسته کننده میشد
اسلحه های بازی همون همیشگی ها بودن و از تکنولوژی جدید خبری نبود جز 2 یا 3 اسلحه که برای اولین بار تو سری دیده میشدند
گرافیک کلی بازی روان تر از بد کمپانی 2 شده بود و سیستم ارزان تر لازم داشت با بازده بیشتر
پوستر ها و آگهی های تبلیغاتی در تهران هم 60 % عربی بودن
ایرانی ها یه ماسک گاگولی داشتن نمی دونم یه حالت خیاری داشتن که خوشم نیومد نه زیاد منفور بودن نه زیاد مبتذل
توپخونه![]()
اونجا که روی پل rpg میزنن رو یادم میاد باید سری دنبال رئیس گروه بودویی میره زیر پل بعد از یک راه رو از اونورش به صورت مخفی میاین بالا
بعد فرمانده درو باز می کنه یکی یکی سنگر می گیرید و بعد از عقب با اونها که روی پل هستن درگیرمیش و....
Last edited by ehsan_; 16-11-2011 at 12:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)