باید به شعبه مراجعه کنید و درخواست اینترنت بانک رو بدین تا فعال بشه وقتی داخل محیطش شدین قسمت صورتحساب تاریخ رو میزنین و براتون نمایش میده.
باید به شعبه مراجعه کنید و درخواست اینترنت بانک رو بدین تا فعال بشه وقتی داخل محیطش شدین قسمت صورتحساب تاریخ رو میزنین و براتون نمایش میده.
بله ! از همون قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می توتید مشاهده کنید !
فقط باید فعالش کنید !
اولش یه اکانت می سازید توی همون قسمت که توی اون اکانت هرچی حساب داشته باشید و فعال کرده باشید میاد و نمیخواد برای هر حساب یه اکانت جداگونه بسازید !
بعدش شماره حسابی رو که میخواید صورتحسابش رو ببینید یادداشت میکنید و به همراه کارت ملی حتماً به همون شعبه ای که حساب توش افتتاح شده می روید و به مسئول باجه میگین که رمز فعال سازی خدمات اینترنتی برای این حساب رو میخوام !
مسئول باجه بعد از تطبیق مشخصات شما رمز رو که ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ و عدد هست رو بهتون میده ( معمولاً به صورت پرینت شده از سیستمش ) و شما اول میاید با اکانتتون وارد سیستم میشین و اون شماره حساب رو توی قسمت عملیات حساب و تسهیلات متمرکز اضافه می کنید بعدش کنار اون حساب یه علامت کلید ظاهر میشه که معنیش اینه که باید فعال بشه و روی اون کلید کلیک می کنید و یه صفحه دیگه براتون باز میشه که چند خط توش توضیحات هست و دستور العمل ! داخل این دستور العمل لینکی به نام فعال نمودن حساب متمرکز وجود داره که خیلی معلوم نیست که لینکه چون داخل خود متنه ! روی اون کلیک می کنید و یه صفحه دیگه باز میشه که ازتون رمز فعال سازی رو میخواد و شما رمزی رو که مسئول بانک بهتون داده با عایت حروف بزرگ و کوچک وارد می کنید و حساب فعال میشه !
و از اون به بعد میتونید صورتحساب حسابتون رو چک کنید !
البته این صورت حساب آنلاین نیست !!!!![]()
Last edited by eshraghi2010; 12-12-2013 at 19:43.
سلام
یک سوال
از کارت بانک ملی به کارت یک نفر دیگه پول زدم اون فیش رو الان خیلی نیاز دارم ولی رنگش رفته رفتم بانک درخواست گردش حساب ویژه دادم بهم داده ولی فقط به کارت طرف رفته رو داده و اسم طرف نیست میخواستم بیبینم راهی هست که هم انتقال ثبت شده باشه و هم اسم طرف باشه رو نشون بده مثل فیش کارت به کارت
مهر اقتصاد بانکه یا موسسه؟
===
پ.ن : فهمیدم بانکه اما روزشمارش انقد نیس!باتوجه ب پولت از 17 تا 19%!
کلا اگه بخوام 3ماهه پولمو بذارم کدوم بانک بیشتر از 19% سود میده؟ 27میلیون
Last edited by alone one; 15-12-2013 at 14:02.
سلام دوستان چه راهی وجود داره که بشه شماره شبای بانک کشاورزیمو به دست بیارم؟
بیشتر منظورم از راهیه که بشه اینترنتی گرفت
<p>
مرسی از شما ولی من شماره حسابی که واسه عابر بانکه رو وارد میکنم ولی همش میگه اشتباهه نوع حساب هم هر کدوم > چه سپرده چه تسهیلات وارد میکنم میگه شماره کارتت اشتباهه</p>
<p>
پ.ن: مثل اینکه الان یه شماره شبا بهم داد</p>
<p>
چطور میشه چک کرد که شماره شبا به نام چه کسیه؟</p>
Last edited by majideblis; 13-12-2013 at 15:30.
اقا این فرمول سود چطوری حساب میشه؟؟
مثلا برای 60 ملیون ماهی چقدر سود میدن؟؟
اگر میشه فرمول را بنویسید ممنون
سلام
فرمول سود بانکی :
واحد اندازه گیریِ سود بانکی "درصد در سال " هست
مثال :
وقتی میگن سود روزشمار 20% یعنی به موجودی حساب در یک سال 20% سود تعلق میگیره
پس با تقسیمش بر 12 ماه میشه سود در یک ماه
و با تقسیم سود ماهیانه بر 30 روز , سود روزانه به دست میاد .
اطلاعات بیشتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر 60 میلیون در یک بانک یا موسسه که سود روز شمار 20% ( در سال ) میده پس انداز کنین سودش میشه
60000000×20%= سود سالیانه
سود سالیانه تقسیم بر 12 = سود ماهیانه
سود ماهیانه تقسیم بر 30 = سود روزانه
اگر سپرده بلند مدت 5 ساله با پرداخت سود در سر رسید ( بعد از 5 سال ) باز کنین , بعد از 5 سال پولتون رو بهتون میدن بعلاوه ی 167% سود ( در بانک پارسیان یا پاسارگاد )
درست مطمئن نیستم کدومشونه
سپرده های یک ساله و دو ساله و سه ساله هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)