با سلام .
باور کنید می دونم این پستم هیچ ربطی به این جا ندارهولی یه جوری ربطش بدید .
با سلام .
باور کنید می دونم این پستم هیچ ربطی به این جا ندارهولی یه جوری ربطش بدید .
وقتی سوار اتومبیل میشد و در میبنید اما در خوب بسته نمیشه...همون لحظه برای محکم بستن در اقدام نکنید...مراقب باشید از پست ماشین یا موتوری رد نمیشه بعد در اتومبیل رو دوباره باز و بسته کنید
سلام .
اگه ماهی قرمز خریدین , بعد از سیزده اگر در نزدیکی محل زندگیتون جائی هست که بشه ماهی رو در اونجا آزاد کنید تا راحت تر زندگی کنه ببرینش آزادش کنین .
هیچ جانداری نیست که اسارت رو دوست داشته باشه .
در خیلی از شهرها و شهرستانها دریاچه هائی در پارکها هست که جای خوبی برای ماهیهای قرمز هست .
اگر میخواین تو خونه نگهش دارین براش اکواریوم درست کنین تا لااقل کمی بتونه اینور و اونور بره .
اکواریوم رو حدالامکان بذارین جائی که در طول روز نور بیرون به اکواریوم برسه .
اگه دو سه تا باشند بهتره چون حوصلشون کمتر سر میره .
براشون غذای مخصوص ماهی بخرین اما مراقب باشین کم بهشون غذا بدین وگرنه میخورند و شکمشون باد میکنه میمیرند .
اگه خواستین نون بهسون بدین فقط به اندازه ی یک دونه ماش باشه در روز وگرنه میمیره .
البته ماهیهای بزرگتر بیشتر غذا میخواد .
آب رو چند روز یک بار عوض کنین .
مراقب باشین آب گرم نباشه سرد نباشه
حدود پونزده تا بیست درجه خوبه و کم کم با دمای محیط یکی میشه .
پمپ هوا بذارین برشون
چند تا اسباب بازی مخصوص ماهی هم بذارین تو اکواریوم تا باهاش بازی کنند
اگه خودتون نمیتونین اکواریوم درست کنین براشون و جائی هم برای آزاد کردنشون نیست بدینش به کسی که اکواریوم داره .
نگه داشتن حیوان در خونه باعث میشه که مسئولیتش هم بر گردن شما باشه گرچه ظاهراً زبان بسته هست و شکایتی ازش نمیبینین اما معنیش این نیست که شکایتش به گوش کسی نمیرسه .
=====================================-=
استفاده از این آکواریومهای مصنوعی هم خوبه چون ماهیاش مصنوعی هست اما زیبا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@
طبق توصیه ی بهزیستی , ماهیهای قرمز نباید در رودخانه ها و سدها رها بشه چون ممکنه باعث انتقال بیماری به سایر آبزیان بشه .
فقط اکواریوم - حوض خانه - استخر مناسب - دریاچه های پارکها
اطلاعات بیشتر :
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-03-2013 at 20:47.
ماهی قرمز
اجازه بدین منم تجربمو در این رابطه بگم. با تشکر از محمد آسمونی عزیز
<<<<من ماهی قرمز عیدمون رو دو سال سر سفره هفتسینمون آوردم... امیدوارم مفید باشه>>>>
1-توی تشت قرمز نگهش میداشتم.
2-کلا آبشو بیشتر از یکی دوبار عوض نکردم.
3-یه پارچ کنارش داشتم که توش آب پر میکردم بعد هروقت آب پایین میومد(بخار میشد!!) اونو اضافه میکردم(تو این مدت دیگه کُلری نمیموند تو آب)
4-غذا خیلی کم میدادم... شاید هر یکی دو هفته ای یه بار(یادم نیست، اما کم)... غذاشم از همون غذاهایی که مخصوص ماهی قرمز هستا از اونا میدادم. رنگی رنگیَن، شبیه تیکه کاغذای رنگی
5-فضولاتشو با شلنگ خیلی باریک از کف تشت جمع میکردم(دیر به دیر، کف تشت صدف بود خیلی تو چشم نبود).بلدین که؟ چطوری بنزینو از باک میکشن؟ اونطوری... قطرشم حدود سه میلیمتر بود.
6-یه نکته دیگه که فکر کنم خیلی مهم هم باشه، یه ملاغه ای کنارش داشتم(پلاستیکی) هر چند وقتی(یادم نیست) میرفتم و آبو بِهَم میزدم که اکسیژن قاطیه آب شه... اکسیژن آب کم باشه ماهیا میان روی آب
7-نور، به نظرم جایی باشه که نور باشه بهتر باشه. اما اونجا نوری نبود... توی یه حمامی که ازش استفاده نمیشد و تغییرات دماش هم کم بود.فقط برای سر زدن به ماهی اونجا میرفتم...
همین دیگه طفلکی نمیدونم تو این یه سال تنهایی چی کشید. البته اوایل دو تا بودن... آهان راستی ارتفاع آب باید از ارتفاع تشت پایین تر باشه چون قبل ترا دیده بودم که ماهیا از آب میپریدن بیرونو.......
در رابطه با مرگش: سال بعد نوروز یه ماهی دیگه خریدیم. علی رقم اینکه گفته بودم اینو تو این تشت نندازین که یه وقت این مریض نشه موقع مسافرت انداختنش تو این آبو وقتی برگشتیم جفتی مرده بودن... چقدر ناراحت شدم اونموقع... پس بد نیست چند هفته ی اول جدا ازهم باشن![]()
ماهی قرمز رو اگه میخواین نمیره بذارین تو یخچال ، نترسین ، غذا هم نمیخواد زیاد ، معجزه رو ببینین ، تست شده تضمینی
سلام .
شما وقتی بیرونِ یخچال وایسادین و درش رو باز میکنین یک احساسِ دیگه دارین .
اما اگه بتونین توی یخچال بشیند و در رو ببندید اونوقت میفهمید چه سیاهچالی هست .
سرد و تاریکِ تاریک
شما تا در یخچال رو ببندین چراغش خاموش میشه . تاریکی مطلق . حتی دستِ خودتون رو هم نمیتونین ببینین .
درست مثل سردخونه ای که جسدِ مرده ها رو توش نگه میدارند تا نگنده .
دلتون میاد این موجودات بی آزار و ظریف رو توی یه همچین محیطی نگهداری یا در حقیقت زندانی کنین ؟
باور بفرمائین اگه زبان داشت ماهی بیچاره , وقتی در یخچال رو باز میکنین بهتون میگه تو رو خدا من رو بکش اما اینجا نگه ندار .
زنده بودن دلیل بر رضایت از زندگی و آسایش نیست .
خیلی از مخلوقات خدا هستند که زنده اند اما از زندگیشون دلِ خوشی ندارند .
به جای اینکه هر سال سبزه گره بزنی، یه خورده اخلاقتو درست کن. شاید اثرش بیشتر از سبزه گره زدن باشه!![]()
Last edited by Alinho; 24-03-2013 at 04:14.
محمد جان حرفت درست اما ماهی ها مثله ما نیستن که از نور خوششون بیاد ، و این سرمای یخچال دمای مناسبیه واسه ماهی قرمز
ماهی ها تو دریا تو اون عمق اصلا نوری بهشون نمیرسه یا شبا که نوری نیست پس چیکار میکنن
دمای اتاق ماهی رو سریع از بین میبره ، ولی ما بعد اینکه سفره 7 سین رو جمع میکنیم ماهی رو با تنگ میزاریم تو یخچال خــــیـــلی دووم میاره
من فقط به خاطر این گفتم که زود از بین نره ، تا بعدا تو یه فرصت مناسب یه جای مناسب ماهی بیچاره رو رها کنیم بره
زیاد در مورد ضعفهاتون با دیگران صحبت نکنید...شاید یه روزی از همون ضعفها علیه شما استفاده کردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)