آقا یه سوال این آزارو کروم سه مدل داره (کروم--کروم لجند--کروم اسپرت) شما کدوماشو تست کردی و کدوم یکی از باقی بهتر هست اگه اشتباه نکنم شما کروم رو داری و اینطور که پیداست خیلی هم راضی هستی اگه اون دو تای دیگه رو تست کردی یه توضیحی بدین ممنون
آقا یه سوال این آزارو کروم سه مدل داره (کروم--کروم لجند--کروم اسپرت) شما کدوماشو تست کردی و کدوم یکی از باقی بهتر هست اگه اشتباه نکنم شما کروم رو داری و اینطور که پیداست خیلی هم راضی هستی اگه اون دو تای دیگه رو تست کردی یه توضیحی بدین ممنون
امروز تو یه اوازم ارایشی اینو کشف کردم![]()
22 میل 3500 تومنکار برادران کیش خدمونه
حدود 20 رایحه مختلف داشت موندگاریش بعد از 2 ساعتی که زدم هنوز خوبه و پخش میشه فکر کنم تا 4 ساعت بشه روش حساب کرد البته رو پوست رو لیاس بیشتره
حتما اینم یه جور کپی بلو د شانل هست ! بعید میدونم ایرانیها با همچین کیفیتی بتونند تولید کنند ، احتمالا مثل گوشیهای GLX فقط مونتاژ میکنند
ظاهرش که با کیفیته ، نسبت به حجمش هم مفته حالا دیگه کیفیت اسانسها چقدره خدا میدونه![]()
از کی گرفتی؟من گوجی پورهوم 2 و اسپرت رو تست کردم موندگاریشون خوب بود نسبتا.
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
همشهریا فرومو ترکوندنا.علی آقا که تو همه زمینه ای متخصصه.آره همینه- از آرت گرفتم از آراویرا و فروشگاه کوروش ارزون تر میداد یه 7-8 تومنی
64 تومن گرفتم . والا خودت بینی رو بچسبونی به لباس متوجه بو میشی ولی کسی از کنارت رد شه نمیفهمه....
آره چون پسر عموم اسپرتشو داشت اونم داغونه موندگاریش ولی خداییش بوش حرف نداره.
باید همش همرات باشه مثه اسپری![]()
Last edited by dops dops; 27-11-2011 at 13:20.
خیلی الکلشون زیاده.ولی بوشون بدک نیست.
شرمنده مجیدجان دیشب تا سه درگیر مقاله بودم
من که آره کروم رو دارم خیلی هم خوشبو هست بقیشون رو تست هم نکردم ولی این رو بگیر مطمئن باش پشیمون نمیشی قول میدم
محتوای مخفی: استاکسنت
Take Care![]()
از شالی بیگ گرفتی پسآراویرا که همیشه چیزاش گرونه.کوروش هم یه سری جنساش قیمت قدیمه میارزه.
امروز کوجی هم تست کردم.بویه خوبی داشت.احتمالا کسی که از اسمیت ویسون خوشش بیاد ار اون هم خوشش
میاد.ولی قیمتش قلقلک میداد.
دیور هوم اینتنس رو هم تست کردم دوباره.ایندفعه چون هوا خنک بود خیلی خوشم اومد.شاید نته توتون هم توش
بود.شیرین و کاملا مجلسی
میخوام سمپل چندتا عطر خوب رو بگیرم که برای بعضی جاها متفاوت باشم حالا مشکل اینه که میگن این سمپل ها موندگاری نداره بیشترش الکله درسته یعنی الکی برای 7 میل پول ندم
علی جان یه دان هیل داره پشته ویترین تست کردیش؟ اصل بودنشو باس از کجا تشخیص داد؟ قیمتم انگار 60-70 زده بود
ماندگاریشو و قدرته پخشش چجوره؟
آبیه؟ آره بوش خوب و خنکه.ولی متاسفانه نه قرمزش موندگاری داره و نه آبیه.من 32 تومن قرمزش رو
گرفتم.آبیش هم همون قیمت بود اون زمان.بیشتر هم نمیارزه.نری 70 تومن پوله اونو بدی؟
هیچکدوم هم اصله درجه یک نیستن.
اگه از بویه قرمزش خوشت اومد بگو تا چند تا ادکلنه دیگه معرفی کنم که خیلی شبیهه اون هستن ولی موندگاری و
بویه نرم تری دارن.
Last edited by cyber861; 28-11-2011 at 00:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)