از راهنماییت ممنونم.
رفیق اینو دانلود کن:
اولش زده دفترچه سال 90. توش گفته شده عکس باید 3*4 باشه. صفحه 26 رو هم نگاه کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از راهنماییت ممنونم.
رفیق اینو دانلود کن:
اولش زده دفترچه سال 90. توش گفته شده عکس باید 3*4 باشه. صفحه 26 رو هم نگاه کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من تا یکماه دیگه که دانشگام تموم میشه و اگه لیسانس قبول نشم باید برم سربازی البته 2 سال پیش دفترچمو ارسال کردم که بتونم برم دانشگاه الان باید دوباره دفترچه بگیرم و هزینه های اضافه و واکسن بزنم یا اینکه فقط به پلیس +10 خبر بدم کافیه یا اینکه از طرف دانشگاهمون بهشون نامه میدن که درسم تموم شده و باید اعزام بشه؟
این اخری رو موقعی که من باید روز اعزامم رو میرفتم سربازی رفتم دانشگاه که تا اخر ترم اول هر یکماه درمیون یک نامه از طرف نظام وظیفه مبنی بر اینکه من اضافه خوردم و باید در تاریخ فلان برای اعزام حاضر باشم که دانشگاه خبر دادم و اونها نامه زدن و نامه هم دیگه نیومد![]()
یعنی این خدمت هر چقدر که بدی داشته باشه و زوری و اجباری باشه و توش آدم رو تحقیر کنن و هزار تا مصیبت دیگه ولی یه خاصیت و خوبی داره اون هم اینه که محل خوبی هست برای آدم های سیگاری تا به اجبار هم که شده ترک کنند . که اون رو هم شما می خواهید دور بزنید![]()
والا من تا حالا کسیو ندیدم که سیگار رو تو خدمت ترک کنن
برعکسشو زیاد دیدم کسانی که اومدن خدمت و سیگاری شدن!!!!
البته ما سیگاری نیستیم و تا به حال لب به سیگار نزده ایم!![]()
سلام دوستان
من 1/10/89 اعزام شدم به سربازی .آموزشی رو تو عجبشیر سرد تموم کردم و از اون به بعد هم تو شهر خودمون تو نیروی زمینی ارتش دارم خدمت میکنم اینی که شما میگی اشتباست علاوه بر اینکه اجباری برای ترکش نیست حتی اگه هم نباشی ممکنه بشی ....
اتفاقاً اينجايي كه من خدمت ميكنم قسمت قرارگاهش مواد ميكشن. مشروب ميخورن و حتي يه بار دختر آوردن تو آسايشگاه . :| (بعد از تايم اداري و شب بود تقريباً)
خيليا هستن كه به خاطر فشار سربازي طرف دود ميرن و اونو مثلاً باعث آرامششون ميدونن.
ولي اونايي كه تايم اداري هستن مشكلي از اين بابت ندارن.
خدمت هيچ سود و منفعتي نداره.
چرا سود که داره
اون دفترچه بیمش خیلی سوده
دوستان از من به شما نصیحت تا میتونید از دفترچه استفاده کنید
دندانپزشک و چشم پزشک و گوش پزشک و بیماری کلیوی و .... هرچی دارید و ندارید برین استفاده کنید
چون مفتیه خیلی حال میده![]()
آقا دندانپزشکیش چیزای گرون مثل عصب کشی و پرکردن دندون و اینجور چیزا داره؟
اگه داشته باشه 500 تومنی هزینه رو دستشون میزارم
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
یادم رفت عینک هم میدن مجانی؟
دوستان ، اینجا انقدر زود به زود پست میدید که پستم عقب افتاد بدون اینکه جوابی بدید. لطفا سریع تر جوابم رو بدید.نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله شما درست میگی تو دفترچه ی دانلودی اینجوریه ولی در نهایت شما باید کاغذهایی که از دفترچه ی خریداری شده از پلیس + 10 کنده شده رو با خودت ببری سربازی (کاغذ واکسن و معاینه و ...)
شایدم تو این یه ماهه دوباره تغییر کرده . یه دفترچه از پلیس + 10 بگیر ببین از کدوماست . به احتمال 90 درصد عکس 2*3 میخواد . چون اینا هنوز دارن دفترچه های چاپ 86 رو میفروشن . مال من یه بار خراب شد ، مجبور شدم دو تا دفترچه بخرم . 2 سال پیش هم تو فاصله ی بین کاردانی تا کارشناسیم پست کردم ، اونم عکس 2*3 میخواست (تنها فرقش همون قسمت اولویت ارگان بود که فقط تو قدیمیه موجود بود)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)