منم تقریبا همین کارهارو کردم و حرف شما کاملا تایید میکنم
البته میتونین کاستوم رام هم نصب کنین ولی باید بوت گوشیتون باز باشه ( اگه باز کنین گارانتی میپره )
منم تقریبا همین کارهارو کردم و حرف شما کاملا تایید میکنم
البته میتونین کاستوم رام هم نصب کنین ولی باید بوت گوشیتون باز باشه ( اگه باز کنین گارانتی میپره )
گلکسی اس3 بهتره. صفحه نمایش بهتر، لنز دوربین باکیفیت تر و ساپورت بهتر سامسونگ نسبت به اچ تی سی. البته وان ایکس پلاس هم خوبه ولی اس3 رو بیشتر توصیه میکنم.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
بچه ها بین این دو کدوم بهتره؟
XPERIA TX و XPERIA SL
Last edited by super rockstar; 26-07-2013 at 17:37.
من احتمالا برای تغییر رام بدم یه جای مطمئن چون میگم ارزش نداره خودم بهش ور برم!!
در ضمن من اتفاق هایی که معمولا باعث کندی سرعت میشه خوندم مثل باز بودن برنامه های زیاد و.... بازم یه دنیا از همتون تشکر میکنم!!
سلام
بعد از مدت ها كه گوشي بازي رو كنار گذاشتم يذره كه عكس ها و ويدئو هاي اين گوشي رو ديدم به فكر خريدنش افتادم
حالا دوستان بين اين گوشي و اس4 و آيفون 5 كدوم بهتره؟
رابط كاربري اولين ملاكم خواهد بود كه قطعا آيفون5 از بقيه بهتره ولي آيفون خيلي مد نظرم نيست هم گرون تره و هم نمايشگرش كوچيكه. (اندازه نمايشگر گوشي فعليم)
بين گلكسي و وان كدوم بهترن؟ 1% هم كه وان بهتر باشه انتخابم اونه چون عاشق طراحيش شدم.
ممنون
گلگسی اس4 مدل 05 به نظر من از همه بهتره!
توی سخت افزاری و قدرت پردازش و همینطور نرم افزاری اس4 سرتره.
ولی از لحاظ طراحی (هر چند زیبایی سلیقه ایه!) کیفیت ساخت و کیفیت باندها وان بهتره. در کل اس4 بهتره
ببخشید بنظرتون ارزش داره که 200 تومن بیشتر خرج کنم و xperia p به جای xperia u بگیرم!!
LG L9 بگیر تمام فاکتور های یه گوشی متوسط رو داره. 800 تومنه.
اما اگه بودجت کمتره میتونی Huawei G600 بگیری با چیزی حدود 650-700 تومن.
Last edited by Iloveu-ALL; 27-07-2013 at 17:42.
آخه چینیه!!!!در ضمن آخه گوشیبا با این امکانات این قیمت؟؟؟؟کسی داشته از دوستان!!!LG L9 بگیر تمام فاکتور های یه گوشی متوسط رو داره. 800 تومنه.
اما اگه بودجت کمتره میتونی Huawei G600 بگیری با چیزی حدود 650-700 تومن.
Last edited by salar79; 27-07-2013 at 17:48.
از اکسپریا U بهتره. مطمئنم باش جز جنس های خوب چینی هست. فقط برا بعضی مدل هاش لوازم جانبی کم گیر میاد.
اگه براش یه قاب ژله ای یا کیف بخرید عالی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)