خوبه . پس مشکلی با فارسی نداری .
خوبه . پس مشکلی با فارسی نداری .
نه فونت های فارسی رو میشناسه (برای مثال نرم افزار اقلیم GPS)
این نرم افزار چیز بی خودیه فقط یک عکس از نقشه های شهری داره و بس !
قابلیت مسیریابیش چطوره؟ دقیق هست؟ به خوبی Sygic هستش؟
Last edited by modernamir; 22-10-2011 at 16:23.
با برنامه Plas خودش میرفتم موقعی که شارژ داشتم سریع و دقیق میرفت
ولی الان شارژم تموم شده نمیره
پ ن : دوستان طرح یک ماه GPRS ایرانسل 10.000 تومان چطوره سرعتش؟ تو جاده ها میشه تو موبایل ازش درست و حسابی استفاده کرد ؟
من 1 روزه هاشو استفاده میکردم . بد نبود . اما نامردها به وسط روز که میرسید تموم میشد و از تمام اعتبارم رو صفر میکرد . دیگه ازش استفاده نکردم .
سرعتش هم بیرون شهر بستگی به آنتن دهیت داره . هر چی آنتی گوشی بهتر باشه gprsش هم بهتر خط میده .
سرعتش به نظر من عالیه من حتی تو دورافتاده ترین نقاط و جاده های بین شهری و حتی روستاها هم تست کردم و سرعتش خوبه 256 هست توی تهران تو مناطق مختلف سرعت متفاوت هست و بستگی به تعداد مشترکین توی اون منطقه داره مثلا من تو منطقه خودمون سرعت 256 رو دارم ولی گاهی بعضی از مناطق سرعت پاییت تر هست کلا شما هر جا انتن داشته باشید اینترنتتون هم برقرار هست ولی همراه اول فوق العاده بدرد نخور و مذخرف هست از دایل اپ هم کمتره و تازه فقط تو شهرهای بزرگ اینترنت داره نه تو جاده ها و تمام کشور
Last edited by boys666; 23-10-2011 at 18:49.
سلام، کسی رام liquid Arcرو نصب کرده
خط ایرانسل رو نمیشناسه چیکار باید بکنم؟
برنامه defy base band رو گير بيار و بيس باند رو عوض كن ببين درست ميشه /
یه چیزیو اشتباه کرده بودم که گفته بودم برای 2.3.4 رسمی فقط نمایش فارسی هست و مشکل چپ به راست حل نشده، چون ظاهراً حل شده:
Defy+ rom (walter79)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ms2 Ginger (walter79) tested on ms2 Ginger 1.1
Ms2 Ginger V2
Miui 1.10.21 daily update (support all miui roms based on on this built)
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
عین همین مشکلو من با MS2Ginger 2 داشتم که نمی تونست IRTCI رو پیدا کنه، Defy Baseband رو که نصب کردم، مشخص کرد که بیس بند رام مشکل داره، خودش بیس بند رو Reset کرد. بعد از رستارت شدن گوشی خطو پیدا کرد.
دوستان یک راهنمایی..
بعضی از اوقات گوشی رو که از قفل در میارم و موقع شروع به کار صفحه اتوماتیک قفل میشه (بعضی اوقات)
به نظر شما مشکل از چیه ؟
رامشو عوض کنم درست میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)