سلام دوستان
کسی مشکل با کانکت شدن نداره ؟
مال من ارور 691 میده.پشتیبانی هم که تعطیله.
سلام دوستان
کسی مشکل با کانکت شدن نداره ؟
مال من ارور 691 میده.پشتیبانی هم که تعطیله.
اقایون سرعت من رو تو شبانه دیشب ببینید
شبانه 128 صبا(به جون خودم من که صبح خودم دیدم شاااااااخ در آوردم)
![]()
چقدر دانلود کردی؟
میشه از این به بعد از اینا نزاری.بابا به خدا ما هم دل داریم.خوب بغضمون میگیره دیگه![]()
ینی چی؟
منظورون رو متوجه نمیشم؟
با شما نیودم
میخواستم هم حرف شما رو تائید کره باشم هم سواله خودمو پرسیده باشم با نماینده صبانت بودم.
اشتباه از من بودم .معذزت میخوام![]()
سلام
در سرویس شبانه رایگان تهران بدلیل اینکه شما با یوزر و پسورد جداگانه متصل میشوید و اینکه سرویس ها اشتراکی هستند سرعت دانلود نوسان خواهد داشت و بین 30 تا 100 خواهد بود. البته سرویس کاربران شهرستان را به هیچ وجه با تهران مقایسه نکنید زیرا پهنای باند کاربران شهرستان خیلی بیشتر از تهران میباشد و آن استان ها نسبت به تهران کاربران کمتری دارند در نتیجه ممکن است روز و شب سرعت خیلی بالایی را تجربه کنند که نمونه آن شهر تبریز میباشد. در این شهر همه کاربران 2M بسته شده اند و حتی شبانه هم سرعت 2M دارند.
در رابطه با مرکز شهدای گمنام بنده اطلاعاتی ندارم و بهتر است که از کاربرانی که در آن منطقه سرویس گرفته اند بپرسید.
سلام
بله این مرکز تو برنامه کاری صبانت هست و حتما راه اندازی میشود ولی تاریخ دقیقی نمیشه برای آن تعیین کرد.
یعنی شما میفرمایید شبانه 128 با شبانه 1mb در تهران برابر؟
من الان 128 دارم و با 70 دانلود میکنم(شبانه) یعنی افرادی هم که 1مگ دارن هم فوقش با 100 دانلود میکنن؟
آخه من زنگ زدم پرسیدم .گفتن سریسهای 1مگ رو در تهران 2 مگ میبندیم
ممنون![]()
پس چرا سرعت شبانه کاربران قمی مدت هاست روی 128 محدود شده است؟
سرعت شبانه برای همه سرویس ها در شب یکسان میباشد و فرقی ندارد چون همه کاربران با یوزر و پسورد مشترک وصل میشوند و از پهنای باند بصورت اشتراکی استفاده میکنند ولی در سرعت روزانه تفاوت وجود دارد و سرعت کاربران 1M بیشتر میباشد.
در تهران من ندیدم پروفایل کسی رو 2M بسته بشه چون خطوط تهران نویز بالایی دارند و پهنای باند کمتر از شهرستان ها میباشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)