تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 1783 اولاول ... 1702202602662672682692702712722732742803203707701270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی مشکل با کانکت شدن نداره ؟
    مال من ارور 691 میده.پشتیبانی هم که تعطیله.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اقایون سرعت من رو تو شبانه دیشب ببینید
    شبانه 128 صبا(به جون خودم من که صبح خودم دیدم شاااااااخ در آوردم)

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقایون سرعت من رو تو شبانه دیشب ببینید
    شبانه 128 صبا(به جون خودم من که صبح خودم دیدم شاااااااخ در آوردم)
    چقدر دانلود کردی؟
    میشه از این به بعد از اینا نزاری.بابا به خدا ما هم دل داریم.خوب بغضمون میگیره دیگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

شما کلا بفرمایید سرویسارو چجوری میبندید؟
    ینی چی؟
    منظورون رو متوجه نمیشم؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ینی چی؟
    منظورون رو متوجه نمیشم؟
    با شما نیودم
    میخواستم هم حرف شما رو تائید کره باشم هم سواله خودمو پرسیده باشم با نماینده صبانت بودم.
    اشتباه از من بودم .معذزت میخوام

داره خودمونی میشه niyosha2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خانم یا آقای niyosha2010 شما که ازکارکنان محترم شرکت صبانت هستید یک کمکی به من و همه ی دوستان بکنید : بفرمایید که اگه یک نفر تو فلان منطقه ی مخابراتی سرویس 128 . 256 و.... رو بگیره سرعت دانلودش شبا به چه صورت هست
    مثلا همین دوست من که الان میخواد سرویس بگیره توی منطقه مخابراتی شهدای گمنام تهران اگه 128 بگیره سرعتش برای دانلود شبانه چند میشه ؟؟؟؟
    سلام
    در سرویس شبانه رایگان تهران بدلیل اینکه شما با یوزر و پسورد جداگانه متصل میشوید و اینکه سرویس ها اشتراکی هستند سرعت دانلود نوسان خواهد داشت و بین 30 تا 100 خواهد بود. البته سرویس کاربران شهرستان را به هیچ وجه با تهران مقایسه نکنید زیرا پهنای باند کاربران شهرستان خیلی بیشتر از تهران میباشد و آن استان ها نسبت به تهران کاربران کمتری دارند در نتیجه ممکن است روز و شب سرعت خیلی بالایی را تجربه کنند که نمونه آن شهر تبریز میباشد. در این شهر همه کاربران 2M بسته شده اند و حتی شبانه هم سرعت 2M دارند.
    در رابطه با مرکز شهدای گمنام بنده اطلاعاتی ندارم و بهتر است که از کاربرانی که در آن منطقه سرویس گرفته اند بپرسید.

7. این کاربر از niyosha2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام خدمت خانم/اقای nyosha2010
    میخواستم بدونم هیچ برنامه ای جهت ارائه سرویس در مرکز مخباراتی استقلال ( تهران ) ندارید ؟ اینجا رو هیچ شرکتی ساپورت نمیکنه ( یعنی پرت خالی ندارند -{ شاتل و داتک هستند فقط } )

با تشکر

سلام

بله این مرکز تو برنامه کاری صبانت هست و حتما راه اندازی میشود ولی تاریخ دقیقی نمیشه برای آن تعیین کرد.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    در سرویس شبانه رایگان تهران بدلیل اینکه شما با یوزر و پسورد جداگانه متصل میشوید و اینکه سرویس ها اشتراکی هستند سرعت دانلود نوسان خواهد داشت و بین 30 تا 100 خواهد بود. البته سرویس کاربران شهرستان را به هیچ وجه با تهران مقایسه نکنید زیرا پهنای باند کاربران شهرستان خیلی بیشتر از تهران میباشد و آن استان ها نسبت به تهران کاربران کمتری دارند در نتیجه ممکن است روز و شب سرعت خیلی بالایی را تجربه کنند که نمونه آن شهر تبریز میباشد. در این شهر همه کاربران 2M بسته شده اند و حتی شبانه هم سرعت 2M دارند.
    در رابطه با مرکز شهدای گمنام بنده اطلاعاتی ندارم و بهتر است که از کاربرانی که در آن منطقه سرویس گرفته اند بپرسید.
    یعنی شما میفرمایید شبانه 128 با شبانه 1mb در تهران برابر؟
    من الان 128 دارم و با 70 دانلود میکنم(شبانه) یعنی افرادی هم که 1مگ دارن هم فوقش با 100 دانلود میکنن؟
    آخه من زنگ زدم پرسیدم .گفتن سریسهای 1مگ رو در تهران 2 مگ میبندیم
    ممنون

پروفشنال m_h_hadavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    پس چرا سرعت شبانه کاربران قمی مدت هاست روی 128 محدود شده است؟

11. 2 کاربر از m_h_hadavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یعنی شما میفرمایید شبانه 128 با شبانه 1mb در تهران برابر؟
    من الان 128 دارم و با 70 دانلود میکنم(شبانه) یعنی افرادی هم که 1مگ دارن هم فوقش با 100 دانلود میکنن؟
    آخه من زنگ زدم پرسیدم .گفتن سریسهای 1مگ رو در تهران 2 مگ میبندیم
    ممنون
    سرعت شبانه برای همه سرویس ها در شب یکسان میباشد و فرقی ندارد چون همه کاربران با یوزر و پسورد مشترک وصل میشوند و از پهنای باند بصورت اشتراکی استفاده میکنند ولی در سرعت روزانه تفاوت وجود دارد و سرعت کاربران 1M بیشتر میباشد.
    در تهران من ندیدم پروفایل کسی رو 2M بسته بشه چون خطوط تهران نویز بالایی دارند و پهنای باند کمتر از شهرستان ها میباشد.

13. 2 کاربر از niyosha2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •