تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 421 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

64 بیت و 32 بیتش رو مگه پردازندش تعیین نمیکنه؟منظورم اینه پردازندش 64 ه یا 32؟خب اگه پردازندش 64 باشه یقینا 64 نصب میکنم.
    ویندوز 64 بیتی همراهش هست که قیمتش با مدل بدون ویندوزش 80 تومن تفاوت داره ولی دی وی دی درایور روی دستگاه با ویندوز هست که روی بی ویندوزا نیست. دیگه هم اینقدر مشکلات وقتو بی وقت پیدا نمیکنید

2. 2 کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

دوستان از کجا میشه فهمید رم عوض شده یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اولی که ویندوزت میاد بالا F2 رو بزن.اونجا میتونی ببینی 1066 هست یا 1333.
    "مواظب باش چیزیو اینجا دستکاری نکنی"

ضمنن یه برنامه هست به نام CPU-Z و یکی دیگه به نام Speccy که تو همین فروم هم میتونی پیداش کنی.با استفاده از این برنامه هاهم میتونی نوع رم و باسش رو پیدا کنی.
    واسه مقایسه هم باید سرویس تگ رو تو سایت دل Support وارد کنی و از سربرگ Configuration مشخصات لپ تاپت رو از لحاظ سخت افزاری ببینی.
    Last edited by aria.persia; 06-02-2011 at 20:55. دليل: رفع ابهام...با دل ساپورت چک کردم...باس رمم 1333 بود.اشتباه از خودم بود.زیگورات مشکلی نداره.

5. این کاربر از aria.persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان از کجا میشه فهمید رم عوض شده یا نه؟

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

اولی که ویندوزت میاد بالا F2 رو بزن.اونجا میتونی ببینی 1066 هست یا 1333.
    "مواظب باش چیزیو اینجا دستکاری نکنی"

ضمنن یه برنامه هست به نام CPU-Z و یکی دیگه به نام Speccy که تو همین فروم هم میتونی پیداش کنی.با استفاده از این برنامه هاهم میتونی نوع رم و باسش رو پیدا کنی.
    واسه مقایسه هم باید سرویس تگ رو تو سایت دل Support وارد کنی و از سربرگ Configuration مشخصات لپ تاپت رو از لحاظ سخت افزاری ببینی.
    واسه بعضیا رمشون عوض شده منجمله خودم که به جای 4 گیگ رم با باس 1333 باس 1066 گذاشتن.حالا تا هفته دیگه میبرم گارانتی ببینم چرا اینجوره.از این زورم گرفته که مثلن خواستم گارانتی معتبر (زیگورات) بگیرم که خیالم راحت باشه ولی...میبینین که!
    البته شاید هم اشتباهی شده باشه و تا زمانی که باهاشون رو در رو نشم و مشخص نشه حرفی نمیشه زد...حالا تا هفته دیگه که برم نمایندگی و تهش رو در بیارم همه چیزو از جیک تا پیک! بهتون اطلاع میدم.
    نه با F2 زدن و از بایوس نمیشه این موضوع رو چک کرد
    چون اونجا برای رم های کسانی که 1333 هست هم 1066 نشون میده که این بدلیل اینه که cpu یا شاید هم mainboard سرعت بیشتر از این رو ساپورت نمیکنه
    حتما باید با یکی از برنامه هایی که اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    معرفی شده یا آسونتر اینه که با خود dell support center سرعت رم رو چک کنید
    در support center روی دکمه detailed system information کلیک کنید و از سمت چپ روی Memory کلیک کنید و در سمت راست عبارت مقابل memory type نشون میده که سرعت رمتون چنده (توجه کنید اگه چند رم روی لپ تاپ دارد در همون قسمت برای همه رم ها memory type جداگانه وجود داره)
    در cpu z سربرگ spd رو باز کنید عبارت مقابل max bandwidth (اونی که داخل پرانتز نوشته) نصفه سرعت رمتون رو نشون میده ، یعنی باید اون رو در 2 ضرب کنید تا سرعت رم رو متوجه شید(البته مطمئن نیستم به اعداد 1333 یا 1066 سرعت رم بگن، اگه اشتباه گفتم به بزرگواری خودتون ببخشید)
    Last edited by sheytoon001; 06-02-2011 at 17:23.

7. 6 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب وقتی میرم لپتاپ رو از نمایندگی بگیرم چیکار کنم؟به یارو بگم وایسا برم خونه چک کنم بینم اصله یا نه؟
    میشه بگید که بهش دقیقا چی بگم؟

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خب وقتی میرم لپتاپ رو از نمایندگی بگیرم چیکار کنم؟به یارو بگم وایسا برم خونه چک کنم بینم اصله یا نه؟
    روی خود جعبه ی دستگاه SERVICE TAG رو زده بهش میگی که سریال رو ی جعبه رو توی سایت دل بزنه و بعد با مشخصاتی که بهت گفته مقایسه کن اگه همه چی مطابقت داشت که مطمئن میشی چیزی عوض نشده البته برای کارت گرافیک حتما باید ویندوز روی دستگاه نصب باشه که متوجه بشی نوع کارت گرافیک چیه . اگه ویندوز نصب نبود، حتما طی کن که اگه گرافیکش چیز دیگه ای باشه پس میاری

برای منم اتفاقا موقع خرید گفته بودن 5470 هستش ولی وقتی توی سرویس تگ دیدم زده 550 به طرف گفتم اولش گفت نه ، امکان نداره بعد که خودش روشن کرد و چک کرد و دید که 550 هستش ، 50 تومن ارزونتر داد .

قبل از خرید من همه ی این صفحه های تاپیک رو خوندم درسته که وقتگیره ولی واقعا ارزش داره که چند روز اینجا رو بخونی و نکات مهم رو یادداشت کنی که با دست پر بری بخری

10. 2 کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ببین حتما سرویس تگ رو چک کن چون یکی از دوستانه من مشکل براش پیش اومده بود.حتما یادت نره ها.

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من با استفاده از برنامه SIW که خیلی کامل هست و هم خود dell support center چک کردم رم رو میزنه 1333 مارک هیوندا
    اما توی setup 1066 نشون میده.
    واقعیت این هست رم همون 1333 هست ولی این cpu تا 1066 میتونه استفاده کنه.

14. این کاربر از mohammad1983 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

sheytoon001 ممنون از پاسخت...اشتباه من این بود که با نرم افزار speccy چک کردم که رم رو 532.2 نشون داده بود که ضربدر 2 کردم شد 1066 اما نمیدونستم که این به cpu هم مربوط میشه.با CPU-Z سربرگ SPD و دل ساپورت چک کردم و خداروشکر هردو باس رمم رو 1333 هیوندای الکترونیک نشون داد.
    .
    ولی واقعن چرا cpu i5 گرافیک بیشتر از 1066 استفاده نمیکنه و چرا شرکت دل اومده و از رم با باس 1333 استفاده کرده؟ 1333 چه مزیتی داشته واسش؟
    .
    خوب شد تو هستیا!
    Last edited by aria.persia; 06-02-2011 at 21:10.

16. این کاربر از aria.persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

sheytoon001 ممنون از پاسخت...اشتباه من این بود که با نرم افزار speccy چک کردم که رم رو 532.2 نشون داده بود که ضربدر 2 کردم شد 1066 اما نمیدونستم که این به cpu هم مربوط میشه.با CPU-Z سربرگ SPD و دل ساپورت چک کردم و خداروشکر هردو باس رمم رو 1333 هیوندای الکترونیک نشون داد.
    .
    ولی واقعن چرا cpu i5 گرافیک بیشتر از 1066 استفاده نمیکنه و چرا شرکت دل اومده و از رم با باس 1333 استفاده کرده؟ 1333 چه مزیتی داشته واسش؟
    .
    خوب شد تو هستیا!
    خواهش میکنم
    اما با speccy هم نباید فرقی داشته باشه، من یادمه برا خودمو چک کرده بودم
    نمیدونم اما خوب بجز cpu قسمت های دیگه هم با رم در ارتباطن مثل گرافیک ، شاید به این خاطر باشه ، بازم مطمئن نیستم

18. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •