تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 270 از 515 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام
    یه تشکر ویژه دارم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به بچه کنکوریا کمک میکنن
    به نظر شما من با برنامه ی گزینه 2 ام برم یا بشینم واسه خودم یه برنامه بریزم
    آخه یکم گیج شدم.
    بچه های دیگه دارن پایه میخونن نمیدونم چیکارکنم
    کمکم کنید لطفا
    ممنون ، بچه ها شرمنده می کنن ما از تازه کارای تاپیکیم و دوستان زیادی هستن که اینجا حق آب و گل دارن
    حدالامکان از برنامه ی آزمونا جدا نشین و هر برنامه ی دیگه ای هم که با توجه به شرایط تون دارین سعی کنین با برنامه ی آزموناتون تطبیق بدینش و نزدیک ترین برنامه به برنامه ی آزمون تونو انتخاب کنین
    نظر من برای اونایی که تو وضعیتی مث شما هستن همونایی هست که به jekob عزیز گفتم، هنوز برای تموم کردن عمومیا وقت هست و اونا رو خوب بخونین تو این مدت که اتفاقا خیلی هم موثرن در حد خودشون، ولی در مورد تخصصیا بهتره دیگه وقت تونو بذارین واسه ی تسلط رو مباحثی که تا حالا خوندین یا مباحثی که می تونین تو مدت زمان کمی روشون مسلط شین یعنی وقتی خودتونو برای ازمون آماده می کنین برنامه رو بذارین جلوتون و بر اساس وضعیت خودتون اولویت بندی کنین :

• جاهایی رو که کاملا مسلطین با یه مرور مختصر می تونین از روش رد شین و بعد آزمونم اشکالاتونو رفع کنین
    • بعدش برین سراغ مطالبی که تا حالا جسته و گریخته یه چیزایی ازش یاد گرفتین ولی تسلط کافی ندارین روشون ، اونا رو بخونین تا به حد قابل قبول برسین
    • اولویت بعدی با مباحثی هست که شما تا حالا هیچی ازش نخوندین ولی به نظرتون آسون میان و می تونین تو زمان کمی خوب یاد بگیرینش...یه سری از این مباحث رو من قبلا بهشون اشاره کردم
    • اگه کارای قبلی رو برای آزمون انجام دادین و وقتی باقی موند براتون می تونین سراغ مباحث سخت تری که تا حالا نخوندین برین

---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

راستی من واسه اینکه ریاضیو حدود 30- 40 و فیزیکو 50-60 بزنم باید چطور بخونمش؟
    بهتره که چطور وقتمو تنظیم کنم؟(تو آزمون)
    الان کجا ها ی کتابو بیشتر بخونم؟
    تست آزاد واسه سراسری بدرد میخوره؟(آخه من آزاد نمیدم و فقط سراسری میدم)
    عربی چی؟
    کتاب فوت و فن عربی چطوره؟
    ببخشید سوالام زیاد شدن
    ممنون.
    من البته قبلا یه سری توضیحات در مورد بودجه بندی سوالات تو دروس اختصاصی و تنظیم وقت سرجلسه و ... دادم توی این تاپیک حالا نمی دونم منظور شما از چه طور بخونم چی هست؟ بیشتر توضیح بدین (یعنی بگین در مورد روش های مطالعه مشکل دارین یا در مورد تعیین مباحث و برنامه ریزی و ...)

با تکنیک زمان های نقصانی و ضربدر منفی می تونین وقت تونو تنظیم کنین؛ توی تکنیک زمان های نقصانی یه مقدار از زمان استاندارد هر درس کم می کنین (تا جایی که یادمه به توصیه ی کانون: 5 دقیقه از هر درس عمومی ، 25 دقیقه از ریاضی ، 20 دقیقه از فیزیک و 15 دقیقه از شیمی) و بعد توی زمان جدیدی که تعیین کردیم جواب میدیم سوالای هر درسو ، با این حساب آخر هر دفترچه یه مقدار وقت اضافه میارم که تو این مدت باید بریم سراغ سوالای ضربدری که قبلا با تکنیک ضدربدر منفی باید مشخص کرده باشیم : تو این تکنیک سوالای وقت گیر یا اونایی رو که بلد نیستیم رو یا این علامتا مشخص می کنیم : ضدربدر برای وقت گیرا و منفی برای اونایی که بلد نیستیم و تو هر درس این سوالات رو موقتا کنار می ذاریم و می ریم سراغ درس بعدی آخرش که وقت اضافه میاریم همون طور که گفتم می ریم سراغ سوالای ضدربدری که همون سوالای وقتگیر باشه! ... اینکه اول برین سراغ سوالای کدوم درس بستگی به وضعیت شما و شرایط جلسه و ... داره و شما دیگه خودت باید به مرور تو هر آزمون باید تمرین کنی تا دستت بیاد که چه طوری باید انتخاب کنی از بین سوالای باقی مونده کدوما اولویت دارن!

تست آزاد تو اکثر درسا می تونه به عنوان تست آموزشی کاربرد داشته باشه

عربی رو قبلا من خیلی توضیح دادم تو این تاپیک! متاسفانه با اینکه می تونه یکی از آسون ترین درسا باشه نمی دونم چرا بچه ها دوس دارن پیچیدش کنن (; ... فوت و فن عربی خوبه اگه خیلی اصرار دارین که حتما از راه کتابای قطور و پیچیده به نتیجه برسین!
    پ.ن : جدی گفتم ، برای کسایی که اصرار دارن کتاب کمک آموزشی برای عربی داشته باشن دبیر ما می گفت باز فوت و فن از بقیه ش بهتره!

خواهش می شه! بازم هر سوالی داشتی بپرس

---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

سلام
    من الان گیج گیجم یکی کمکم کنه
    الان میرم موسسه گزینه 2 و با این که خیلی تلاش میکنم بازم درصدام خوب نمیاد آخه خیلی ریاضی و فیزیکشو سخت میده
    و فک میکنم یواش یواش واسم عادت شده که کلا درصدامو کم بزنم و تو کنکور واقعی با این که سوالاش ساده تر باشه بازم تو همون حال و هوا کم بزنم
    سوالای قلم چی رو که میبینم خیلی ساده تر از گزینه 2 ه و من از این که اومدم گزینه 2 خیلی پشیمونم
    به نظرتون من همین گزینه 2 رو ادامه بدم یا 3 مرحله بعدی رو قلم چی رو بدم و درصدای خوب بزنم و روحیم بره بالا ولی از تداخل و به هم ریختن برنامم میترسم.
    آخه همه بچه های زپرتی کلاسمونم که میرن قلم چی با روحیه های بالا میان و میگن ریاضی اینقد زدم فیزیک اونقد زدم و حلشو میبرن.
    اونوقت من که درسم مطعنم که ازو نا بهتره همیشه با یه روحیه ی خراب و کلنجار با خودم که چرا فیزیکو 20 درصد میزنم سرم پایینه.
    قلم چی واسه 3 تا آزمون ثبت نام میکنه نه ؟ تکی نمیشه؟
    50 هزار تومانه (سه جلسش)؟
    نمیشه به جای یکی از بچه ها که مثلا مریض شده یه جلسشو بریم؟
    همینه که می گم واسه درصد خاصی نرین سرجلسه ی کنکور! شما جدا از اینکه تا شب قبل کنکور چی کارا کردین و چه درصدایی آوردین و چه آمار و اخباری شنیدین و ... سرجلسه قراره طوری مدیریت کنین که بیشترین سوال ممکن رو درست جواب بدین ، همین! حالا این بیشترین جواب درست ممکن می خواد 10 درصد سوالا باشه یا 90 درصدشون اگه کنکور آسون باشه شما 90 می زنی (کسی که از شما بهتره 91 و کسی که بهتر نیست 89 می زنه) اگه سخت باشه شما 10 می زنی (کسی که از شما بهتره 11 و کسی که بهتر نیست 9 می زنه) و شما در هر حال به حق خودت می رسی چه سخت باشه چه اسون مگر اینکه بخوایی با همچین افکاری حق خودتو ضایع کنی که انشاءا... نمی کنی
    در مورد سوالت : به نظر من دیگه تا دوران جمع بندی با همین آزمونی که انتخاب کردی (و آزمون بدی هم نیست هر چند یه کم سخته!) پیش برو ولی تو دوران جمع بندی (وقتی که دیگه هر چی رو باید می خوندی خوندی و دغدغه ی برنامه و ... نداری) می تونی آزمونای متنوعی شرکت کنی مثلا آزمونای جامع سنجشو (هر چند به نظرت مفید نباشه) بهتره یکی شو شرکت کنی به نظر من، قلم چی هم اگه نتونستی شرکت کنی سوالاشو بگیر تو خونه آزمون بده نتایج تو با اونایی که آزمونو دادن مقایسه کن...کلا بهتره چند سری سوال متفاوت تو این دوران ببینی تا آمادگی ذهنیت بیشتر شه برای برخورد با انواع سوالات ولی همون طور که گفتم اینا مال دوران جمع بندیه فعلا با همین آزمون خودت پیش برو و دیگه روشتو عوض نکن ،حتی اگه این آزمون از قلم چی بدتر هم باشه به هر حال چیزیه که به برنامه ش عادت کردی و اون افتی رو که با تعویض آزمون ممکنه پیش بیاد نباید ندید بگیری!

قلم چی به دلیل سیستم خاصش که خب طبیعتا هزینه برداره ، هر سال علاوه بر قیمت تک تک آزمونا یه قیمت پایه هم داره که اونو شما چه کل آزمونا رو برین چه یکی شو باید بدین...اینکه شما می خوایین 3 تا آزمون برین باید اون مقدار پایه رو (که دقیقا نمی دونم چقدره و البته شهر به شهر هم با توجه به سرویسی که تو اون شهر می ده متغیره) + هزینه 3 تا آزمون بدین...فکر نکنم بشه کسی جای کس دیگه بره مگر اینکه پشتیبان بخواد همکاری کنه!

2. 7 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

همینه که می گم واسه درصد خاصی نرین سرجلسه ی کنکور! شما جدا از اینکه تا شب قبل کنکور چی کارا کردین و چه درصدایی آوردین و چه آمار و اخباری شنیدین و ... سرجلسه قراره طوری مدیریت کنین که بیشترین سوال ممکن رو درست جواب بدین ، همین! حالا این بیشترین جواب درست ممکن می خواد 10 درصد سوالا باشه یا 90 درصدشون اگه کنکور آسون باشه شما 90 می زنی (کسی که از شما بهتره 91 و کسی که بهتر نیست 89 می زنه) اگه سخت باشه شما 10 می زنی (کسی که از شما بهتره 11 و کسی که بهتر نیست 9 می زنه) و شما در هر حال به حق خودت می رسی چه سخت باشه چه اسون مگر اینکه بخوایی با همچین افکاری حق خودتو ضایع کنی که انشاءا... نمی کنی
    مشاوره هاتون خیلی خوبه ولی من با این یکی موافق نیستم.
    مدت زیادی بود که قبل از رفتن سر جلسه همیشه ایده آلیستی فکر می کردم که نباید سوالی رو از دست داد و اینا
    اما وقتی یه آزمون درصد عربیم خیلی افتاد با نظر معلمم به این نتیجه رسیدم که از هر درسی تقریبا 5 تا تست رو اصلا نزنم!
    یعنی فقط به 80 درصد فکر کنم!
    حالا اگر وقت داشتم 2 اختصاصی به تعداد بیشتری فکر کنم.
    متاسفانه تا امروز نتونستم 100 % عملیش کنم ولی رو هر درسی زدم جواب داده!
    مثلا عربی من 2 آزمون اول با فکر کردن به 100 %: 39 % با 5 6 تا غلط زدم.
    ولی آزمون بعدی با فکر کردن به 80 % : 72 % با 1 غلط زدم.
    شما اگر هر کدوم از درصدهات رو حدود 70 75 بزنی هر جایی که بخوای قبولی!
    پس به 80 فکر کنین استرستون نصف میشه. این رو آدمای استرسی (مثل خودم) خوب جواب میده

4. 6 کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

مشاوره هاتون خیلی خوبه ولی من با این یکی موافق نیستم.
    مدت زیادی بود که قبل از رفتن سر جلسه همیشه ایده آلیستی فکر می کردم که نباید سوالی رو از دست داد و اینا
    اما وقتی یه آزمون درصد عربیم خیلی افتاد با نظر معلمم به این نتیجه رسیدم که از هر درسی تقریبا 5 تا تست رو اصلا نزنم!
    یعنی فقط به 80 درصد فکر کنم!
    حالا اگر وقت داشتم 2 اختصاصی به تعداد بیشتری فکر کنم.
    متاسفانه تا امروز نتونستم 100 % عملیش کنم ولی رو هر درسی زدم جواب داده!
    مثلا عربی من 2 آزمون اول با فکر کردن به 100 %: 39 % با 5 6 تا غلط زدم.
    ولی آزمون بعدی با فکر کردن به 80 % : 72 % با 1 غلط زدم.
    شما اگر هر کدوم از درصدهات رو حدود 70 75 بزنی هر جایی که بخوای قبولی!
    پس به 80 فکر کنین استرستون نصف میشه. این رو آدمای استرسی (مثل خودم) خوب جواب میده
    اولش بگم که من خیلی خوشحالم از اینکه شما هم نظرتونو گفتین در این مورد، چون وقتی فقط من می گم نظر منه و ممکنه خیلی جاهاشم درست نباشه ولی وقتی همه میان نظرشونو می گن و روش بحث می شه می تونیم به نتایج بهتری برسیم

ببینید همین توصیه های شما رو دبیرای ما هم می کردن ، دبیر فیزیک ما می گفت اولش با خیال راحت 10-15 تا تستو کلا بذارین کنار چون نمی شه همه رو بتونین بدون استرس جواب بدین آخرش که وقت اضافه آوردین چند تا رو که تونستین حل کنین...ولی این حرفو برای کسایی می زد که مثل شما اگه وقت کافی داشته باشن می تونن به 100 درصد سوالا جواب بدن ولی من این پستو برای دوستی نوشتم که حدود نصف (یا کمی بیشتر یا کمی کمتر) از مباحث کنکور رو بهتره بخونه (که این خودشم باز نظر منه و جای بحث داره و قبلا هم از دوستان دیگه خواهش کردم نظرشونو بگن!) و من بهش توصیه کردم هیچ کدوم از سوالایی رو که بلده و آسونن از دست نده و این طوری هم نبوده که بگم همه رو همون بار اول باید کامل جواب بده قبلش تکنیک ضربدر منفی رو توصیه کردم و گفتم که بهتره تستای وقتگیرو هر چند بلده کنار بذاره...ضمن اینکه تو اون پست گفته بودن "می ترسم کم زدن برام عادی بشه حتی اگه سوالای کنکور آسون باشه" و من هدفم این بود که بگم ایشون قرار نیست هیچ تعداد خاص تستی براشون عادی بشه بلکه قراره بیشترین تست ممکن رو که بلده (هر چند تا که بشه)، درست جواب بده و خب یکی از راه های رسیدن به بیشترین جواب درست، حل دو تا سوال آسون به جای یه سوال وقتگیره (همون تکنیک ضربدر منفی)

6. 7 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه spider_man5225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    گلستان

14

این حرفو برای کسایی می زد که مثل شما اگه وقت کافی داشته باشن می تونن به 100 درصد سوالا جواب بدن ولی من این پستو برای دوستی نوشتم که حدود نصف (یا کمی بیشتر یا کمی کمتر) از مباحث کنکور رو بهتره بخونه
    بازم ممنون از مشاورتون
    میخواستم بپرسم که منظورتون از حدود نصف مباحث چیه؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی من نصف درسامو نمیخونم؟

آخه من همه ی درسا رو میخونم و میتونم تو وقت بیشتر اکثر تستا رو هم جواب بدم
    اما همیشه وقت کم میارمو مشکل اساسیم همینه.
    تو پستای قبلی که گفتم 30-40 درصد ریاضی واسم کافیه ، آخه تو منطقه ی ما (3) با همین درصدا دانشگاه های خوبی قبول شدن.
    البته عمومیامو میتونم تاکنکور به میانگین 70-80 برسونم
    ولی مشکلم همین اختصاصیاست
    راستی من دیروز بر نامه ی فرصت برابر رو اولین بار(آنلاین) دیدم.(آخه تلوزیون ما شبکه آموزش رو آنتن نمیده)
    خیلی باحال بود.مخصوصا دبیراش که قشنگ سوالا رو تحلیل میکنن آخه ما تو شهرمون معلم کنکوری میشه بگم نداریم.
    شهرمونم چند تا معلم که سطح درس دادنشون بالا نیست و کتاب رو به زور درس میدن.
    این برنامه های قبلیشو نمیشه اقلا به صورت صوتی از جای دانلود کرد؟
    بازم ممنون

8. 2 کاربر از spider_man5225 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بازم ممنون از مشاورتون
    میخواستم بپرسم که منظورتون از حدود نصف مباحث چیه؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی من نصف درسامو نمیخونم؟

آخه من همه ی درسا رو میخونم و میتونم تو وقت بیشتر اکثر تستا رو هم جواب بدم
    اما همیشه وقت کم میارمو مشکل اساسیم همینه.
    تو پستای قبلی که گفتم 30-40 درصد ریاضی واسم کافیه ، آخه تو منطقه ی ما (3) با همین درصدا دانشگاه های خوبی قبول شدن.
    البته عمومیامو میتونم تاکنکور به میانگین 70-80 برسونم
    ولی مشکلم همین اختصاصیاست
    راستی من دیروز بر نامه ی فرصت برابر رو اولین بار(آنلاین) دیدم.(آخه تلوزیون ما شبکه آموزش رو آنتن نمیده)
    خیلی باحال بود.مخصوصا دبیراش که قشنگ سوالا رو تحلیل میکنن آخه ما تو شهرمون معلم کنکوری میشه بگم نداریم.
    شهرمونم چند تا معلم که سطح درس دادنشون بالا نیست و کتاب رو به زور درس میدن.
    این برنامه های قبلیشو نمیشه اقلا به صورت صوتی از جای دانلود کرد؟
    بازم ممنون
    خواهش می شه...امیدوارم واقعا مفید باشن براتون

نه من نگفتم شما الان نصف درسا رو نمی خونین، گفتم من فکر می کنم بهتره یه مقداریشو بخونین، که کلا اونجا اصلا هدفم خوندن یا نخوندن نبود فقط می خواستم با یه مثال بگم شما که به 30-40 راضی هستی روشت کمی متفاوته از ایشون که به 100 فکر می کنه و دبیرشون بهشون توصیه می کنه به 80 فکر کنن چون ما اگه بخواییم این روشو برای شما هم بگیم اون وقت باید بگیم به 10 یا 20 فکر کن که خب این معقول نیست چون شما تو وقت استاندارد با مدیریت صحیح زمان می تونین به همه ی اون درصدی که می خوایین (40) برسین، ولی اونی که دنبال 100 ایناس به ندرت می تونه تو زمان استاندارد به این درصد برسه حالا با هر روشی که تمرین کنه

درسته شما همه ی مطالبو بلدی ولی به هر حال به قول خودت تو هر کدوم از سوالا کلی طول می کشه تا به جواب برسی چون همه رو با راه های تشریحی حل می کنی خب تو این شرایط تعداد سوالایی که به عنوان سوال وقت گیر براتون مطرحه خیلی بیشتره...حالا یه مقداری از این مشکل با همون روشای مراحل تست زنی (تست آموزشی و ...) حل می شه (امتحان کردی این روشو از اون موقع که نوشتم؟؟!!!) ، یه مقداریشم برمی گرده به زرنگی خودت که بتونی اولویت ها رو تعیین کنی! مثلا بعضی مباحث ذاتا وقت گیرن مث خیلی از سوالای گسسته (این حرف کسیه که خودش 94 درصد زده بود ریاضی شو!) و یه سری از سوالای هندسه پایه رو به ندرت می شه براشون راه حل کوتاه تر پیدا کرد ولی خب دیفرانسیل و تحلیلی درسایی هستن که همیشه می شه با نکته های خاص و راه های کوتاه تری به جواب رسید و به نظر من بهتره اون تمرینایی رو که گفتم اول رو همین دو تا درس انجام بدین اگه وقت موند برین سراغ گسسته و هندسه پایه و ... البته خب شما اونا رو هم بلدین و اگه سوالی اومد که دیدین راه حل کوتاهی داره و می تونین به موقع جواب بدین حل می کنین و در این مورد بگم که اون حرف آقای نیکخو که jekob نوشتن در مورد وضعیت شما صدق می کنه : "هیچ مبحثی رو کنار نزارید همه مبحثا رو بخونید تستای اسون با متوسط رو روش مسلط شید حالا اون سختا رو بزارید واسه بعد اگه وقت شد... چون تو کنکور ممکنه ازجای سخت تست اسون بیاد ازجای اسون تست سخت." این مطلبو در مورد شما می شه یه کم تعمیم داد و سوالای سخت و آسون رو به سوالای وقتگیر و غیروقتگیر تغییرمتغیر داد (زیادی تخصصی شد! ) یعنی شما الان اگه همه ی درسا رو می خونین در حدی که تو زمان بیشتر می تونین اکثر سوالاشو جواب بدین الان دیگه باید برین سراغ بالا بردن سرعت و این کارو از درسایی شروع می کنین که این کار بیشتر توشون امکان پذیره البته اگه طبق برنامه ی آزمون هنوز مباحثی از درسای دیگه هست که نخوندی اونا رو بخون (هم چنان با برنامه و روال قبلی خودت پیش برو) ولی اون روشم شروع کن برای دیف و تحلیلی انجام بده (توصیه ی من اینه که اولشو از دیف شروع کنی چون وضعیت درصدت بهتره توش و راحت تر می تونی پیشرفت کنی بعدش برو سراغ تحلیلی بعد اگه وقت داشتی گسسته و بازم اگه داشتی هندسه پایه)...
    در مورد مباحث فیزیک هم روشای تستی و ذهنی بیشتر روی دروس پیش معجزه می کنن (یعنی فرق روشای ذهنی با محاسبه تو مباحث موج و حرکت شناسی زمین تا اسمونه) یه سری از این روشا رو من تو کتابای مختلف دیده بودم ولی متاسفانه اکثرشون طورین که باید کلامی توضیح داده بشه در موردشون ولی به هر حال همین روش تست آموزشی هم می تونه در حد خودش موثر باشه

10. 3 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

یه سوال فنی: دی
    کسی میدونه تراز مورد نیاز واسه قبولی ادبیات انگلیسی یا ادبیات آلمانی توی دانشگاه تهران چند می باشد؟
    مطمئن نیستم ادبیات آلمانی رو داشته باشه دانشگاه تهران،یا دانشگاهی که داشته باشه این 2تا رشته رو توی تهران.

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یه سوال فنی: دی
    کسی میدونه تراز مورد نیاز واسه قبولی ادبیات انگلیسی یا ادبیات آلمانی توی دانشگاه تهران چند می باشد؟
    مطمئن نیستم ادبیات آلمانی رو داشته باشه دانشگاه تهران،یا دانشگاهی که داشته باشه این 2تا رشته رو توی تهران.
    سلام دوست عزیز . دانشگاه تهران رشته زبان و ادبیات انگلیسی و مترجمی زبان آلمانی داره .
    دانشگاه الزهرا و شهید بهشتی هم زبان و ادبیات انگلیسی داره .
    من یه دوستی دارم که پارسال با رتبه 710 منطقه 1 همین زبان آلمانی دانشگاه تهران قبول شد . امسال رو نمدونم

13. 4 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

مرسی بابت پاسختون
    یه سوال دیگه هم الان پیش اومد ،اون هم اینکه کسی که موقع ثبت نام کنکور میزنه که زبان تخصصی که توی کنکور میخواد جواب بده انگلیسی باشه ،میتونه موقع انتخاب رشته ،رشته ی مترجمی یا ادبیات آلمانی رو بزنه؟امکان قبولیش هست؟ چون ضریبش 4 هست!

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

باعرض معذرت این کتاب فیزیک اندیشه سازان پیش2 بابا به قران بعضی تستاش حذفه فکر کنم ! کسی باین جور تستسا بر نخورده فرزانهههههههههههههههههههه هههههههههه فیزیکو چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان . زیاد وقتتون رو نمیگیرم فقط یه چند تا نکته به ذهنم رسید که لازم دیدم که بگمش . تاپیک رو از صفحه 40 خوندم از اونجایی که امتحاناتون شروع شده بود . راستش خوندن برای کنکور کار خیلی سختی هستش پس اول یه خسته نباشید به همتون . به نظر من کسی هم که تو دوران کنکور درس نمیخونه وضعیت سخت و دشواری رو سپری میکنه چه برسه به شماها که دارین خوب جلو میرین .

نمیخوام نصیحت کنم چون خودم بدم میاد . فقط میخوام تجربه ای که خودم پارسال همین موقع داشتم رو بهتون بگم . البته من پارسال این موقع فارغ التحصیل بودم ( سال اول کنکورم اصلا خوب نبود البته نه به خاطر نتایج به خاطر شرایط زندگیم ) خواستم بگم بچه ها قدر تلاش و زحمتی که کشیدین رو بدونین . میدونم الان خیلی هاتون خسته این .

سال پیش یه چیزی یه جایی خوندم که براتون میزارم :

سالها پیش در کلبه ای مخقر دور از شهر در یک خانواده فقیر دختری به دنیا آد . زایمان زودتر از زمان مقرر بود و به همین دلیل دخترک بسیار ضعیف بود . وقتی 4 ساله شد ذات الریه و مخملک را با هم گرفت و این سبب شد که پای چپ او فلج شود . او برای راه رفت متوصصل به یک بست آهنی شد اما مادرش او را اینگونه دلگرمی میداد : (( با وجود مشکلی که در پایت داری بدان ه قادر به انجام هر کاری هستی و میتوانی هر کاری انجام دهی و تنها چیزی که نیاز داری ، مداومت، جرات ، و یک روح سر سخت است))

او در 9 سالگی با تمرین فراوان بستهای آهنی را کنار گذاشت و توانست به طور طبیعی راه برود اما بسیار بسیار کند .
    بر خلاف تصور توانست در طول 4 سال قدمهای مرتب بردارد و این یک معجزه بود . در 13 سالگی در یک مسابقه دو شرکت کرد و نفر آخر شد و در تمام مسابقات دو در دبیرستان او نفر آخر بود . همه او را مسخره میکردند و میگفتند دست از این کار بردار اما او هنوز به جمله مادرش عقیده داشت . پس از پایان دبیرستان توانست در یک مسابقه دو محلی در مین افراد میانی قرار گیرد و با یک مربی آشنا شود . 6سال تمرینات مداوم سبب شد تا ویلما به مسابقات المپیک 1960 راه یابد . او اولین زنی بود که توانست در یک دوره مسابقه المپیک 3مدال طلا کسب کند .

بچه ژان پل سارتر میگه :(( اگر یک افلیج قهرمان دو نشود مقصر 100% خود اوست ))

من خودم پارسال از بهمن شروع کردم . قبلیش هم خیلی خیلی کم خونده بودم . نمیدونم شما ایده التون چی هست اما من تونستم از بهمن تا کنکور به اون چیزی که میخواستم برسم . باور کنید قبل از بهمن خیلی خیلی اوضاع خرابی داشتم . درسته که الان دانشجوی دانشگاه دولتی نیستم اما به اون چیزی که میخواستم رسیدم . فرقی نمیکنه که چی و کجا قبول شدم ، مهم این هست که خودم رو پیدا کردم . واقعا 5 ماه به دور از اینکه به نتیجه فکر کنم . میدونم حرفهام خیلی شعاری هست اما چون خودم بهش رسیدم دارم میگم . ازتون خواهش میکنم که نتیجه رو کنار بزارین . نتیجه هر چی که بشه مهم نیست . مهم این هست که شما از کارتو راضی بشین . یه نفر زیاد میخونه و با رتبه 900 تو دانشگاه تهران دانشجو میشه و آخرش میگه خوب نبود و راضی نیستم و میتونستم بهتر باشم یکی هم مثل من به یه رتبه ای میرسهکه هیچ کدوم از اطرافیاش باورش نمیکردن و خود فرد راضی هست و میگه (آره این همونی هست که میخواستم )

بچه ها من به این رسیدم که غیر ممکن، غیر ممکن هستش . بچه ها یادمون باشه که ویلما که فلج بود و تو 13 سالگی در مسابقات آخر میشد تونست تو المپیک 60 مدال طلا گیره .

به هیچ عنوان فرصت باقیمانده رو از دست ندین . تو این 30 صفحه ای که از تاپیک خوندم دیدم بعضی ها از الان تب گرفتن که قبول نمیشن . بعضی ها به حداقل ها راضی شدن در حالی که 5 ماه مونده . بچه ها 5 ماه یعنی بهترین فرصت . یعنی رسیدن به اون چیزی که فکرش رو هم نمیتونین بکنین . از الان همه فکرهای بد رو دور کنن ( چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور) .
    یکی از دلایل برای موفقیت در کنکور ( منظورم صنعتی شریف نیست ) داشتن آرامش درونی هستش .
    قرار نیست الان تو بهترین وضعیت باشن . شما قراره تو جلسه کنکور بهترین وضعیت رو داشته باشین . اگر قراره که یه وزنه بردار سال بعد تو یه مسابقه جهانی شرکت کنه اما امروز نتونه وزنه دلخواهش رو بلند کنه به این معنی نیست که تو روز مسابقه هم نتونه این کار رو انجام بده . به هیچ چیز و هیچ کس و هیچ رتبه ای فکر نکنین و فقط روی موفقیت تمرکز کنین . این که وقتی از جلسه کنکور اومدین بیرون خوشحال باشین نه اینکه ماتم بگیرین .
    سعی کنین شیر صفت باشین . حتما دیدید وقتی شیر به طعمه حمله میکنه فقط به اون زل میزنه و با چشماش طعمه رو نگاه میکنه و یهو سمتش حرکت میکنه . اونقدر روی طعمه متمرکز میشه که حتی اگر از چند قدمی یه طعمه دیگه رد بشه باز هم طعمه مورد نظر خودش رو دنبال میکنه تا شکارش کنه . شما هم همنطوری برین سمت کنکور .

به دوستاتون و نتیجه های گذشته و تحقیر دیگران نگاه نکنید .
    میدونم خیلی سرتون رو درد آوردم . این حرفای دلم بود . دوست ندارم شهریور سال بعد غمگین باشین (اینو جدی میگم )
    در ضمن سعی کنین تو این مدت نیاز های معنوی و روحی خودتون رو برطرف کنین . هر چقدر از نظر معنویات قوی باشین تو روحیتون بیشتر تاثیر میزاره . عجیب هم تاثیر میزاره .

راستی
    .
    .
    .
    .
    تا اطلاع ثانوی فقط بجنگید

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------

مرسی بابت پاسختون
    یه سوال دیگه هم الان پیش اومد ،اون هم اینکه کسی که موقع ثبت نام کنکور میزنه که زبان تخصصی که توی کنکور میخواد جواب بده انگلیسی باشه ،میتونه موقع انتخاب رشته ،رشته ی مترجمی یا ادبیات آلمانی رو بزنه؟امکان قبولیش هست؟ چون ضریبش 4 هست!
    بله . شما فقط درس امتحانیت رو انتخاب مکنی و بر اساس نتیجه پایانی انتخاب رشته میکنی .

17. 4 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •