ممنون ، بچه ها شرمنده می کنن ما از تازه کارای تاپیکیم و دوستان زیادی هستن که اینجا حق آب و گل دارن
حدالامکان از برنامه ی آزمونا جدا نشین و هر برنامه ی دیگه ای هم که با توجه به شرایط تون دارین سعی کنین با برنامه ی آزموناتون تطبیق بدینش و نزدیک ترین برنامه به برنامه ی آزمون تونو انتخاب کنین
نظر من برای اونایی که تو وضعیتی مث شما هستن همونایی هست که به jekob عزیز گفتم، هنوز برای تموم کردن عمومیا وقت هست و اونا رو خوب بخونین تو این مدت که اتفاقا خیلی هم موثرن در حد خودشون، ولی در مورد تخصصیا بهتره دیگه وقت تونو بذارین واسه ی تسلط رو مباحثی که تا حالا خوندین یا مباحثی که می تونین تو مدت زمان کمی روشون مسلط شینیعنی وقتی خودتونو برای ازمون آماده می کنین برنامه رو بذارین جلوتون و بر اساس وضعیت خودتون اولویت بندی کنین :
- جاهایی رو که کاملا مسلطین با یه مرور مختصر می تونین از روش رد شین و بعد آزمونم اشکالاتونو رفع کنین
- بعدش برین سراغ مطالبی که تا حالا جسته و گریخته یه چیزایی ازش یاد گرفتین ولی تسلط کافی ندارین روشون ، اونا رو بخونین تا به حد قابل قبول برسین
- اولویت بعدی با مباحثی هست که شما تا حالا هیچی ازش نخوندین ولی به نظرتون آسون میان و می تونین تو زمان کمی خوب یاد بگیرینش...یه سری از این مباحث رو من قبلا بهشون اشاره کردم
- اگه کارای قبلی رو برای آزمون انجام دادین و وقتی باقی موند براتون می تونین سراغ مباحث سخت تری که تا حالا نخوندین برین
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
من البته قبلا یه سری توضیحات در مورد بودجه بندی سوالات تو دروس اختصاصی و تنظیم وقت سرجلسه و ... دادم توی این تاپیک حالا نمی دونم منظور شما از چه طور بخونم چی هست؟ بیشتر توضیح بدین (یعنی بگین در مورد روش های مطالعه مشکل دارین یا در مورد تعیین مباحث و برنامه ریزی و ...)
با تکنیک زمان های نقصانی و ضربدر منفی می تونین وقت تونو تنظیم کنین؛ توی تکنیک زمان های نقصانی یه مقدار از زمان استاندارد هر درس کم می کنین (تا جایی که یادمه به توصیه ی کانون: 5 دقیقه از هر درس عمومی ، 25 دقیقه از ریاضی ، 20 دقیقه از فیزیک و 15 دقیقه از شیمی) و بعد توی زمان جدیدی که تعیین کردیم جواب میدیم سوالای هر درسو ، با این حساب آخر هر دفترچه یه مقدار وقت اضافه میارم که تو این مدت باید بریم سراغ سوالای ضربدری که قبلا با تکنیک ضدربدر منفی باید مشخص کرده باشیم : تو این تکنیک سوالای وقت گیر یا اونایی رو که بلد نیستیم رو یا این علامتا مشخص می کنیم : ضدربدر برای وقت گیرا و منفی برای اونایی که بلد نیستیم و تو هر درس این سوالات رو موقتا کنار می ذاریم و می ریم سراغ درس بعدی آخرش که وقت اضافه میاریم همون طور که گفتم می ریم سراغ سوالای ضدربدری که همون سوالای وقتگیر باشه! ... اینکه اول برین سراغ سوالای کدوم درس بستگی به وضعیت شما و شرایط جلسه و ... داره و شما دیگه خودت باید به مرور تو هر آزمون باید تمرین کنی تا دستت بیاد که چه طوری باید انتخاب کنی از بین سوالای باقی مونده کدوما اولویت دارن!
تست آزاد تو اکثر درسا می تونه به عنوان تست آموزشی کاربرد داشته باشه
عربی رو قبلا من خیلی توضیح دادم تو این تاپیک! متاسفانه با اینکه می تونه یکی از آسون ترین درسا باشه نمی دونم چرا بچه ها دوس دارن پیچیدش کنن (; ... فوت و فن عربی خوبه اگه خیلی اصرار دارین که حتما از راه کتابای قطور و پیچیده به نتیجه برسین!
پ.ن : جدی گفتم ، برای کسایی که اصرار دارن کتاب کمک آموزشی برای عربی داشته باشن دبیر ما می گفت باز فوت و فن از بقیه ش بهتره!
خواهش می شه! بازم هر سوالی داشتی بپرس
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
همینه که می گم واسه درصد خاصی نرین سرجلسه ی کنکور! شما جدا از اینکه تا شب قبل کنکور چی کارا کردین و چه درصدایی آوردین و چه آمار و اخباری شنیدین و ... سرجلسه قراره طوری مدیریت کنین که بیشترین سوال ممکن رو درست جواب بدین ، همین! حالا این بیشترین جواب درست ممکن می خواد 10 درصد سوالا باشه یا 90 درصدشون اگه کنکور آسون باشه شما 90 می زنی (کسی که از شما بهتره 91 و کسی که بهتر نیست 89 می زنه) اگه سخت باشه شما 10 می زنی (کسی که از شما بهتره 11 و کسی که بهتر نیست 9 می زنه) و شما در هر حال به حق خودت می رسی چه سخت باشه چه اسون مگر اینکه بخوایی با همچین افکاری حق خودتو ضایع کنی که انشاءا... نمی کنی
در مورد سوالت : به نظر من دیگه تا دوران جمع بندی با همین آزمونی که انتخاب کردی (و آزمون بدی هم نیست هر چند یه کم سخته!) پیش برو ولی تو دوران جمع بندی (وقتی که دیگه هر چی رو باید می خوندی خوندی و دغدغه ی برنامه و ... نداری) می تونی آزمونای متنوعی شرکت کنی مثلا آزمونای جامع سنجشو (هر چند به نظرت مفید نباشه) بهتره یکی شو شرکت کنی به نظر من، قلم چی هم اگه نتونستی شرکت کنی سوالاشو بگیر تو خونه آزمون بده نتایج تو با اونایی که آزمونو دادن مقایسه کن...کلا بهتره چند سری سوال متفاوت تو این دوران ببینی تا آمادگی ذهنیت بیشتر شه برای برخورد با انواع سوالات ولی همون طور که گفتم اینا مال دوران جمع بندیه فعلا با همین آزمون خودت پیش برو و دیگه روشتو عوض نکن ،حتی اگه این آزمون از قلم چی بدتر هم باشه به هر حال چیزیه که به برنامه ش عادت کردی و اون افتی رو که با تعویض آزمون ممکنه پیش بیاد نباید ندید بگیری!
قلم چی به دلیل سیستم خاصش که خب طبیعتا هزینه برداره ، هر سال علاوه بر قیمت تک تک آزمونا یه قیمت پایه هم داره که اونو شما چه کل آزمونا رو برین چه یکی شو باید بدین...اینکه شما می خوایین 3 تا آزمون برین باید اون مقدار پایه رو (که دقیقا نمی دونم چقدره و البته شهر به شهر هم با توجه به سرویسی که تو اون شهر می ده متغیره) + هزینه 3 تا آزمون بدین...فکر نکنم بشه کسی جای کس دیگه بره مگر اینکه پشتیبان بخواد همکاری کنه!![]()