کاملا سازگاره دوست عزیز
منتها قبلا برای x86 و x64 فایل setup جداگانه ارائه میکرد، الان هردو رو ادغام کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاملا سازگاره دوست عزیز
منتها قبلا برای x86 و x64 فایل setup جداگانه ارائه میکرد، الان هردو رو ادغام کرده
تست پرواکتیو
HIPS
کمودو چندین ساله نتیجه 100% مقابله رو میگیره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با تشکر از جناب دکتر و همینطور همه دوستاتی که وقت میزارند و به دوستان کمک میکنندکار سختیه و هم اینکه حوصله میخواد ......پس هم خسته نباشید و هم اینکه یک تشکر گرم تقدیم شما
دوست عزیز من مشکل شما را در فروم کمودو مطرح کردم و چون فایلی هم در اختیار نداشتم لینک VT را براشون قرار دادم و ظاهراً لینکها خراب هستند! و با این وجود مدیران کمودو هم گفتند فایلها را برامون بفرست تا بررسی کنیم( من هم که فایلی ندارم تا بفرستیم....)، خودتون میتونید اینکارو بکنید، از اینجا:
http://www.comodo.com/home/internet-security/submit.php
فقط یادتون باشه False-Positive را انتخاب کنید.
ضمن اینکه همینطور که جناب دکتر فرمودند شما یکی دو نمونه (از اون کم حجمها ) را اینجا قرار بده، شاید بشه کمکی کرد....
ضمناً شما میتونید این برنامه را دانلود کنید:
http://x.febooti.com/downloads/files/ftweak-hash.exe
بعد برنامه را نصب کن حالا > روی فایلهایی که کمودو به عنوان ویروس میشناسه کلیک راست کن و Proerties را انتخاب کن و میبینی که سربرگ Hash/CRC هم اضافه شده، اونوقت شما این اطلاعات از فایل را اینجا قرار بده> MD5/SHA-1/SHA-256
اگه کمودو برنامه معروفی مثل یاهو مسنجر یا ... را هم ویروس میشناسه + اطلاعات بالا، اسم برنامه را هم ذکر کن. البته این روش را برای این گفتم که نتونی فایلها را برای کمودو بفرستی یا اینجا قرار بدی؛
امیدوارم بشه کاری براتون کرد![]()
ممنونم، اما این تست فایرواله!
دنبال قدرت دیتابیس آنتی ویروسشم
سلام , یکی لینک ِ COMODO Internet Security رو میده ؟ سایتش برای من بد بالا میاد / تنکس
این لینک نمونه برنامه
VirTool.Win32.Patcher.jui@192104158
TrojWare.Win32.Downloader.Banload.arb@132029099کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دنلود نسخه 32 بیتی آخرین ورژن:
دانلود نسخه 64 بیتی آخرین ورژن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود نسخه 32-64 بیتی آخرین ورژن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا یه Revision History توی سایتش بود نمی دونم کجا رفته؟دوستان خبر دارند؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رضا![]()
Last edited by pcsoft; 16-08-2011 at 04:46.
سلام , دوست عزیز این فقط فایروال ـش بود / ... من آنتی ویروس و فایروال رو با هم میخوام . تنکـس
نسخه اینترنت سکیوریتی که شامل انتی ویروس و فایروال میشه
خدمت شما :
:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
1-من نظرم اینه که فعلاً صبر بکنیم.....
2-گفته جناب دکتر یادتون باشه، یعنی به هیچ وجه فعلاً وارد لیست سفید نکنید.
3- مهم>وارد لیست سفید کمودو بشید و اگر مورد مشکوکی دیدید از لیست سفید خارجش بکنید، یعنی این مسیر D+>Trusted Files
4-راستی گفتید که همه برنامه های اجرایی را کمودو الان ویروس میشناسه؟؟ ..... اون برنامه ای که من برای دانلود گذاشتم را هم الان کمودو به عنوان ویروس میشناسه یا نه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)