تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 1124 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370770 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من متوجه نشدم دوست عزیز جواب سوال من رو دادید یا چیز دیگه.ولی اگه جواب سوال من بوده اگه یه راهنمایی هم میکردی چی خوبه بگیرم بد نبود
    نه باو جواب سوال شما نبود
    از این سرعت افتضاح مخابرات گله داشت
    انصافا شورشو در آوردن دیگه
    سجاد درست میگه من جواب شما رو ندادم ،چون خیلی وقته که از حسابگر سرویس نمیگیرم ،دوستانی که از حسابگر دارن میتونن راهنماییتون کنن

2. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

کسی سرویس ویژه حسابگر استفاده کرده؟تفاوتش با سرویس معمولیش فقط 1به10 بودنشه؟من فقط از حسابگر تونستم نت بگیرم وبرای من بدنبوده تا حالا چه حجمی که گرفتم چه 128نامحدود وضعیتش بدنبوده. حالا میخوام تمدید کنم نمیدونم این سرویس ویژه ارزش داره بگیرم یا فقط باعث اعصاب خوردی میشه.1گیگ 1ماه 49تومن هست درحالی که سرویس معمولیش 339تومنه.من بیشتر برای دانلود وتماشای تیوی میخوام حالا پینگش هم پایینتر باشه تا تایم اوت بخوره زیاد مهم نیست.یا قیدشو بزنم همون سرویس حجمی رو بگیرم شبا بزارم دانلود که اونم شبا سرعت رو میاره روی 128تا کسی دانلود نکنه.
    من که پارسال بهمن ماه یه ویژه یک به ده گرفتم اعصابم خورد شد......حتی یک بار هم نتونستم بازی آنلاین بدون لگ اجرا کنم یا یه دانلود بدون قابلیت بازگشت رو کامل کنم ...... یعنی اگر اکانت یک به ده گرفتی فقط میتونی باهاش وب گردی و دانلود با لینک مستقیم بکنی چون تایم اوت دادن در این نوع اشتراک یک مساله ی دایمیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوب دوست گلم از اونجایی که من الان میشه گفت با سابقه ترین مشترک حسابگر تو این فرومم جواب شما رو میدم(البته قدیمی تر خیلی زیاده از ما ولی الان همشون از مخابرات خط دارن)

نکته اول : این روزا کلاً خطا اوضاعش خرابه در همه isp ها!

دوم: خطوط 1 به 10 حسابگر مثل مخابرات نیست ولی به اون وحشتناکیم نیست ... میانیگن دانلود بین 30 تا 45 یا 50 در اکثر اوقات ....
    (البته من خیلی تو کار دانلود نیستم دانلودهایی که داشتم این سرعتا رو داشته)

در مورد خطهای 1 به 8 سرعت کتعادلتر و نز دیک به مخابراته... مثلاً 512 که فکر کنم 120 تومنه سرعت 54-62 رو تقریباً ثابت داری ...

پینگ حسابگر معمولاً خوبه

ولی خوب هیچی مخابرات نمیشه خصوصاً اگه برای دانلود میخوای
    مخابرات پورت خالی نداشت منم حوصله نداشتم چندماه وایسم واسم پورت خالی بشه.الان 512حجمی گرفتم که سرعت دانلودش خیلی خوبه حدود 250میشه ولی بازکردن سایت خیلی مزخرفه دلیلش چیه؟

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مخابرات پورت خالی نداشت منم حوصله نداشتم چندماه وایسم واسم پورت خالی بشه.الان 512حجمی گرفتم که سرعت دانلودش خیلی خوبه حدود 250میشه ولی بازکردن سایت خیلی مزخرفه دلیلش چیه؟
    سرت کلاه رفت عزیز
    ماهم قبلا این راه رفتیم
    سرعت 2 مگ برات بستن تا فرتی گیگت تموم شه و بری بخری
    من هر ماه حداقل 1 یا 2 گیگی می خریدم

سرعت بازکردن صفحات هم به خاطر تایم اوت پایینه
    کل کشور اینطوره

بیش رف های سگ پ در

6. 3 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سرت کلاه رفت عزیز
    ماهم قبلا این راه رفتیم
    سرعت 2 مگ برات بستن تا فرتی گیگت تموم شه و بری بخری
    من هر ماه حداقل 1 یا 2 گیگی می خریدم

سرعت بازکردن صفحات هم به خاطر تایم اوت پایینه
    کل کشور اینطوره

بیش رف های سگ پ در
    درست میگین شمام ولی یه چیزیم هست این وسط.الان قیمت نامحدود 512 میشه 128هزارتومن و همین ویژه هم 27تومن که کیفتشم که میدونید چطوره و 1به8 و 1به10 هست و سرعت دانلود هم فوقش برسه به 60.حالا 512 با 2گیگ حجم که 1به4 هست شده 16تومن و سرعت دانلود هم حدود 250تا 300میشه واسه من.اگه بخوایباپولی که به نامحدود دادی حجم بخری هرگیگ میشه 3.500 که میشه 30 گیگ حجم خرید و شبها هم دانلود رایگانه.به نظرم اینطوری بهتره تا هم پول زیادبدی هم کیفیت افتضاح بگیری.توی این شرایط به نظر من این بهتر اومد

این اینترنت مخابرات سایت نداره؟من توی سایت خوده مخابرات هرچی گشتم و توی گوگل پیدا نکردم خواستم قیمت سرویسها رو ببینم و فرم ثبتنام بگیرم.

راستی فریمور مودم رو اپدیت کردم سرعت بازکردن سایتها هم عالی شد.قبلا با بعضی سایتا خوب بود ولی بعضی سایتها یا اصلا باز نمیکرد یا بابدبختی بالا میومد و اپدیت کردم مودم رو خوب شد همه چیز.
    Last edited by ahoora f; 21-07-2012 at 19:12.

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درست میگین شمام ولی یه چیزیم هست این وسط.الان قیمت نامحدود 512 میشه 128هزارتومن و همین ویژه هم 27تومن که کیفتشم که میدونید چطوره و 1به8 و 1به10 هست و سرعت دانلود هم فوقش برسه به 60.حالا 512 با 2گیگ حجم که 1به4 هست شده 16تومن و سرعت دانلود هم حدود 250تا 300میشه واسه من.اگه بخوایباپولی که به نامحدود دادی حجم بخری هرگیگ میشه 3.500 که میشه 30 گیگ حجم خرید و شبها هم دانلود رایگانه.به نظرم اینطوری بهتره تا هم پول زیادبدی هم کیفیت افتضاح بگیری.توی این شرایط به نظر من این بهتر اومد

این اینترنت مخابرات سایت نداره؟من توی سایت خوده مخابرات هرچی گشتم و توی گوگل پیدا نکردم خواستم قیمت سرویسها رو ببینم و فرم ثبتنام بگیرم.

راستی فریمور مودم رو اپدیت کردم سرعت بازکردن سایتها هم عالی شد.قبلا با بعضی سایتا خوب بود ولی بعضی سایتها یا اصلا باز نمیکرد یا بابدبختی بالا میومد و اپدیت کردم مودم رو خوب شد همه چیز.
    فک نکنم ربط داشته باشه
    الان دوباره چند دقیقه خوب شد و دوباره رفت کما
    الان دوباره تست کنی باز سایتها رندوم خراب شدن

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما میتونید از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد اکانت بشید؟!!! چند ساعتی کلا بالا نیومد حالا هم که لود میشه یوزر و پسورد رو میگه اشتباس!!!
    پ.ن: میترسم مورد رو ریستارت کنم دیگه وصل نشه
    ویرایش: درست شد!!!
    Last edited by migmig3000; 22-07-2012 at 11:24.

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

پ.ن: میترسم مورد رو ریستارت کنم دیگه وصل نشه
    مورد کیه؟
    مشکوکی

11. 2 کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرعت باز کردن صفحات بیشتر سایتا خیلی کنده ..... ولی برای دانلود خیلی مشکلی وجود نداره!

چیز پی انم برا سریعتر بازشدن صفحات هم کمک زیادی نمیکنه!

داره خودمونی میشه vampire_arak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقا وضعیت اینترنت نابوده!!!
    پینگ توی فاصله زمانی 1 دقیقه 1بار 209 ودفع ی بعدی 507 ودفعه ی بعدش 250!!!
    چرا اینجوریه!!!
    فیسبوک رو هم نمیتونم باز کنم با وی پی ان!!!
    ولی دانلودش بد نیست
    برینم به هیکل مخابرات با این سرویس دهیش
    من شارژم 2 روز دیگه تموم میشه.اینترنتی که فکر نکنم بشه دیگه.درسته؟ باید برم...؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •