سلام دوستان
انتگرال رادیکال تانژانت ایکس چی میشه؟
سلام دوستان
انتگرال رادیکال تانژانت ایکس چی میشه؟
فكر كنم يكي از دوستان قبلا اين رو مطرح كرده بودن. ولي پيداش نكردم. به هر حال گويا اينجا حل شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیر در اینگونه مسائل باید از معادله اصلی به تعداد C های موجود در معادله مشتق بگیریم یعنی اگر در معادله C1 و C2 که هر کدام ثابت و عضو R هستند در معادله باشند باید مشتق اول و مشتق دوم را بدست آورد و سپس بین مشتق اول و دوم و معادله اصلی رابطه ای پیدا نمود که این رابطه ( معادله ) معادله دسته منحنی ها خواهد بود
میشه بگید مشتق دومش چی میشه اخه من نتونستم مشتق دوم رو بدست بیارم
جواب سوال سوم شما میشه این
میدونیم کهو
وقتی درضرب کنیم
![]()
Last edited by tofan_2050; 02-04-2010 at 21:27.
- به ازای چه مقدار از m سهمی y = 3x^2-x+2m-1 دارای مینیممی برابر 11/12 میباشدد ؟
2 - مختصات نقطه ای برخورد دو سهمی y = x^2-4x-1 و y= x^2+3x-15 را بدست آورید
3 - اگر راس سهمی y = ax^2+2ax-3 روی نیمساز ناحیه های اول و سوم باشد ، مقدار a پیدا کنید .
4 - اگر فاصله راس سهمی y = ax^2+2x از مبدا مختصات رادیکال 2 باشد ، مقدار a ?
5 - سهمی y = (a-1)x^2-4ax+b مفروض است . a را چنان بیابید که از مبدا مختصات گذشته و ددر نقطه ای به طول 1 ، ماکسیمم باشد.
6 - معادله سهمی ای بنویسید که از دو نقطه (2,0 ) , ( 6,0 ) عبور کند
از سمت چپ مشتق بگيريم ميشه ''y . حالا مشتق سمت راست ميشه مشتق صورت در مخرج منهاي مشتق مخرج در صورت تقسيم بر مخرج به توان 2 كه اگه اشتباه نكرده باشم جواب آخرش ميشه
سلام دوستان.
من یه سوال داشتم و میخواستم بدونم من چطور میتونم نقاط صفر معادلهٔ زیر رو بدسر بیرم.اگر میشه دوستمن قدم به قدم توضیح بدن سپاسگزار خواهم شد
ln(x)=ln(a)-1
سلام دوستان یه سوال دیگه انتگرال x روی ln x رو چه طور به دست بیارم
1= ln e
ln x= ln a -ln e= ln a/e
x=a/e
که e همون عدد نپر هستش.
===============================================
دوست عزیز به نظر میرسه شما داری تکالیفت رو اینجا مطرح میکنی که بقیه براتون حل کنن. سوالات شما واقعا ساده هستن. خودتون یکم روش فکر کنین و سعی کنین حلش کنین. اگه جایی توش گیر کردین بنده و دوستان دیگه در خدمتتون هستن.
تو همه ی مسائل بالا فقط کافیه که یکبار تعریف نقاط اکسترمم نسبی توابع چندجمله ای رو مطالعه کنین تا راحت بتونین مسائل رو حل کنین.
========================================
فکر نکنم این انتگرال جواب صریح داشته باشه. من تا اینجا انتگرال رو ساده کردم. فقط کافیه که ثابت کنیم که انتگرال آخر جواب داره یا نه (خیلی خودمو خسته کردم):
موفق باشین.
89/1/14
Last edited by davy jones; 03-04-2010 at 21:54.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)