بازی امشب رو یه شبیه سازی کردم و یک بر صفر زدم اینتر رو
گل رو هم توماس مولر زد
چند وقتی بود رو حالت manual بازی نکرده بودم و خیلی سخت بود.
پ.ن: حسین مردی بیا بریم گیم سنتر بزنم لولت کنم : دی
بازی امشب رو یه شبیه سازی کردم و یک بر صفر زدم اینتر رو
گل رو هم توماس مولر زد
چند وقتی بود رو حالت manual بازی نکرده بودم و خیلی سخت بود.
پ.ن: حسین مردی بیا بریم گیم سنتر بزنم لولت کنم : دی
دوستان یکیتون برین ترکیب لیورپول و قدرت کارول و مارتین کلی رو نگاه کنید و بگید بهم،نمیتونم منتظر پچ فیفا واسه پی سی باشم...........
بینهایت ممنون میشم![]()
سلام
بهزاد جون پست قبلیم رو کامل نخوندیا شیطون...
توی پست قبلیم قبل جوابم خطاب به تو داشتم در مورد همین پچ ترانسفر صحبت می کردم... تاریخش که برای 23 فوریه Dta شده بود یعنی دقیقا امروز منم از دیشب هی دارم چک می کنم ولی هیچ خبری از اپدیت اسکواد نیست! برای PC هم احتمالا همین روزا منتشر بشه... مثلا قرار بود برای کل فیفا 11 چه کنسولی چه کامپیوتری 23 فوریه که امروز باشه اپدیت اسکواد بیاد.
راستی اگه با کریشن مستر فیفات رو دستکاری کردی احتمال این هست که پچ رسمی جواب نده شرمنده این تیکه به تاپیک ربط نداشت.ببخشید....
راستی بلای دیشب رو که به سر بارسا آوردم امروزم سر رئال آوردم
والنسیا 3
رئال مادرید 1
Legendary
ولی به نظرم دیشب بارسا خیلی محکم بازی کرد فقط دقایق پایانی بنزما اذیتم کرد واقعا مهار نشدنیه پدرسوخته
هر 4 گل این مسابقه با ضربه سر به ثمر رسید که گل ویسنته که در دقیقه 90 وارد دروازه کاسیاس کردم بهترین بود و تنها گلی که روی سانتر بود نه کرنر 3 گل دیگه این مسابقه از ضربه کرنر به دست اومد.
Viva Valencia
این پابلو هرناندز اعجوبه اس من وقتی PES 2009 بازی می کردم هم این بازیکن رو عجیب می دیدم با اینکه توانایی هاش زیاد هم نبود توی PES 2009 ولی به محض اینکه صاحب توپ میشد یه چند تا دریبل کار درست می کرد بازیکنانم رو
آقا بریم دوباره چک کنیم ببینیم چی شد این آپدیت لعنتی خبری شد میگم... فعلا
آرمين جان تو اين والنسا از اين 3 تا بازيكن هم خيلي استفاده كن ... هم جوونن! و هم خوب :Viva Valencia
Jordi Alba
Pablo.Fernandez
Foghouli
پابلو هرناندز رو که میذارم کنار خط بابای همه رو در میاره
خوردی آلابا وفغولی برای بازی های سنگین جواب نمیدن به اون صورت خوآکین و ویسنته و ماتا فوق العاده محکم و قدرتی و کم اشتباهن... من تعویض طلائیم دومینیگز هست که به محض اومدن به بازی یک گل حتما میزنه قیچی برگردون زدناش هم که زبان زد عام و خاصه این پدرسوختهخیلی دوسش دارم پدرسوخته رو و همیشه به بازی میاد در نیمه دوم اصلا انگار وقتی در نیمه دوم میاد فرق داره با بقیه از ابتدا هم آدوریز رو میارم میدان چون با دو مهاجم بازی می کنم و سولدادو واقعا عضو ثابت خط حمله اس چون اعجوبه اس!
کسی چک نکرده ببینه اومده آپدیت؟ من تو شرکتم برم خونه ببینم چیکار می تونم بکنم
دوستان یکی میتونه روش وصل شدن به اینترنت با ایکس باکس و ps3 cfw 3.55 به من پ.خ کنه ممنون میشم
حال کردین شبیه سازی رو
فقط زننده گل اشتباه بود : دی
خبر خبر داغ داغ جای اعلی حضرت سرد سرد چایی اعلی حضرت گرم گرمکجاست این مستشار
آقا این آپدیت پدرسوخته هم اومد بالاخره... آخ جون اول از همه علی کریمی:
مشخصات فنی علی کریمی در فیفا 11
Positions : CAM/RM/LM/CM
Traits : Flair
Attacking Work Rate : Medium
Weak Foot 4/5
Skill Moves 4/5
Ball Control 82
Dribbling 83
Overall 73
واقعا ضد حال خورد 73 خیلی کمه! البته بازیش حرف نداشت 3 بر صفر توی Legendary بردم منتخب جهان رو با همین شالکه سیستم رو به هافبک هجومی تکی تغییر دادم تا کریمی تک بازیکن CAM باشه و جالب اینجاست که به صورت پیش فرض کریمی توی لیست ذخیره هاست به هر حال من به این بازیکن اعتماد کردم و بازی خوبی انجام داد خودشم که Flair هست و شیرین کاری می کنه... ولی کلا شالکه تیم شاخیصت! شدید شاخ بازیکنای فوق العاده ای داره رائول گونزالز - هونته لار - فارفان - دروازبانشم که مانوئل نوئر جون خودمهخیلی دوسش دارم من از فیفا 07 عاشق این پدرسوخته هستم اون موقع همیشه منیجر مود که بازی می کردم نوئر رو می خریدم و اونم رشد میکرد تا 91
خوب اینم از آپدیت وقتشه که دیگه تا اومدن فیفا 12 بریم سراغ کریر مود می خوام از بازیکنی شروع کنم چون کاملا شروع از صفر محسوب میشه
اول بازیکن هستی بعد مربی بازیکنی بهت پیشنهاد میشه و وقتی از بازیکنی کناره گیری میکنی فقط مربی میشی می خوام این مسیر رو طی کنم به امید خدا فقط بافیفا 11
فیفا می خوریه امچه نقاشی بکشیه ام از این فیفا
آقا ملخصیم... موفق باشید... فعلا...
ارمین گفتم که همین مقدارمیشه....علی کریمی تو دوران اوجش چی بود کلا که بخواد حالا تو یه تیم اور امتیاز انتظار داشت.
کیه....فیفا می خوریه امچه نقاشی بکشیه ام از این فیفا
![]()
این اپدیت نقل و انتقالات کامله دیگه؟!
منظورم اینه که همه نقل و انتقالات تا روز آخر رو داره؟!
امیدوارم برای PC هم منتشر بشه ( هر چه زودتر)...مردیم از خماری
بدون روستر آپدیت منیجر مود اصلا حال نمیداد
Last edited by B3HZ@D; 24-02-2011 at 16:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)