آقا هرکی مطمئن شد بازی تو مغازه ها (ولیعصر و انقلاب و از اینجور جاها) اومده یه ندا به ما بده ، مرسی
آقا هرکی مطمئن شد بازی تو مغازه ها (ولیعصر و انقلاب و از اینجور جاها) اومده یه ندا به ما بده ، مرسی
آقا چیشد پس؟؟ اومد!!! نیومد
!! بخریم
!! نخریم !!!
یکی مارو روشن کنه!
هنوز نیموده عزیز جان مطمئنا لینک هایی که الان برای دانلود گزاشته شده ناقصی هایی تو بازی دارن که تا عرضه رسمی معمولا 3 4روز قبل عرضه رسمی باید صبر کنید! شایدم فردا پس فردا ! ولی هنوز لینکی مطمئن از بازی بیرون نیومده!
راجع به ایکس باکس هم که دیروز لینک هاش اومد!
Last edited by sadeghbb; 30-09-2010 at 16:12.
به نظر من یه چند روز بیشتر صبر کردن که ایراد نداره این همه مدت صبر کردیم یه هفتم روش.
سلام ...
یکس از دوستان کافی نت داره ...
با این سیستم بالا میاد ؟؟
cpu :2180
ram :2
vga :8500
اگه رم بشه 1g چی ؟؟
کرکش چی ؟؟کامله ؟؟موردی نداره ؟؟
انگلیسیه کدومه؟؟؟
Last edited by mtx891; 30-09-2010 at 16:59.
یـــــــه هفتــــــــهمن مطمعن بشم یه لینک درسته دانلود میکنم به هر کی هم بتونم مجانی میدم
فقط خواهشن لینهارو با منبع بزارید چون میشه رفت تو قسمت کامنتها و فهمید اونایی که دانلود کردن لینکها درست بوده یا نه چه انگلیسی چه فارسی
این هم نسخه انگلیسی کامل و سالم
عکسهایی از داخل بازی نشون دهنده زبان انگلیسی بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر دقت کنید بازی بارسا و رءال در قسمت جام باشگاه های اروپا داره انجام میشه و تصاور دروغین و یا از روی دمو نیست.چون این بخش در دمو فعال نبود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: fileserve
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
هر سه تاش انگلیسیه.از سرور های مختلف![]()
آرمین جان سلام
با توجه به اینکه من فقط از ادیت و کیت سرورهای شما استفاده میکنم یه لطفی کن اگر بازی اومده لینک برام بفرست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)