اپل با 1200000 چی میشه گرفت
MacBook MC516
خیلی ممنون بابت کمکتون ولی رو 64 بیتی نصب نمیشه.ویندوزم 7 64bit.
چند تا سوال
1- در مک نرم افزار های تخصصی رشته برق هستند؟
2- من فقط pes بازی می کنم ، با مک میتونم تا 2014 بازی کنم؟
مرسی
از این بابت مشکلی نیست چون شما به راحتی میتونید در کنارش ویندوز نصب کنبد .چند تا سوال
1- در مک نرم افزار های تخصصی رشته برق هستند؟
2- من فقط pes بازی می کنم ، با مک میتونم تا 2014 بازی کنم؟
مرسی
+
اکثر نرم افزارها تو نت ریخته . . .
سلام دوستای عزیز مکی!شاهین جان من حدود 2 هفته پیش هم اومدم و یک سری سوال از شما و اقا امید پرسیدم.راستش اون موقع می خواستم 373 بگیرم اما الان با توجه به هدف مندی یارانه ها(!) نظرم به 374 عوض شده.
می دونم تصمیم عجیبیست اما 373 واقعا گرونه!
حالا چند تا سوال داشتم:
1-من دانشجوی فیزیک هستم.اوج نرم افزارهایی هم که استفاده می کنم Matlab , Offices , Starry night ,SPSS , Maple , و بقیه ی چیزای رایج خودمونه.حالا به نظر شما این کانفینگ 374 برای این نرم افزارها پایین نیست یا مثلا تا 3 سال دیگه پایین نمی یاد خیلی؟!طوری که اذیت بکنه یا کلا نکشه و ...
2-به نظر شما کار معقولی هست که صبر کنم تا ورژن های جدید مک بوک پرو ها بیان؟با توجه به این که این روزا هم نیاز دارم به لپ تاب ولی می گم شاید با اومدن اون جدیدا وضعی پیش بیاد که 374 سال2010 کلا نسلش منقرض شه و مثلا تا 2012 بگن کلا OS های جدید مک روی374 نصب نمی شن!!!امکانش هست؟!(چه سوال مزخرفی پرسیدم خداییش!!می دونم چرته ولی باور کنید که شک و تردیدی که الان دارم رو هیچ وقت تو زندگی نداشتم...به هر حال دارم کلی از پس اندازمو می دم!
)
3-این نرم افزار ویندوز مجازی در مک هم تو سایتتون machelp هست؟
بازم تشکر می کنم از محبتتون![]()
علت عوض شدن تصميمتون جالبه
نه مشكلي پيش نمياد ولي عمر مفيد هر لپ تاپي 3 سال هستحالا چند تا سوال داشتم:
1-من دانشجوی فیزیک هستم.اوج نرم افزارهایی هم که استفاده می کنم Matlab , Offices , Starry night ,SPSS , Maple , و بقیه ی چیزای رایج خودمونه.حالا به نظر شما این کانفینگ 374 برای این نرم افزارها پایین نیست یا مثلا تا 3 سال دیگه پایین نمی یاد خیلی؟!طوری که اذیت بکنه یا کلا نکشه و ...![]()
همه ي اين برنامه رو هم اجرا ميكنه
تا تابستون كه خبري از OS جديد نيست2-به نظر شما کار معقولی هست که صبر کنم تا ورژن های جدید مک بوک پرو ها بیان؟با توجه به این که این روزا هم نیاز دارم به لپ تاب ولی می گم شاید با اومدن اون جدیدا وضعی پیش بیاد که 374 سال2010 کلا نسلش منقرض شه و مثلا تا 2012 بگن کلا OS های جدید مک روی374 نصب نمی شن!!!امکانش هست؟!(چه سوال مزخرفی پرسیدم خداییش!!می دونم چرته ولی باور کنید که شک و تردیدی که الان دارم رو هیچ وقت تو زندگی نداشتم...به هر حال دارم کلی از پس اندازمو می دم!
)
لپ تاپهاي 2011 هم اوايل با همين OS عرضه خواهند شد ! و مطمئن باشيد كه نسخه هاي بعدي مك براحتي روي 374 نصب ميشن ! از اين بابت نگران نباشيد
همه چي هست با لينك مستقيم3-این نرم افزار ویندوز مجازی در مک هم تو سایتتون machelp هست؟
بازم تشکر می کنم از محبتتون![]()
خواهش ميكنم![]()
یعنی واسه 64bit این برنامه نیست؟
میخواستم بدونم ویندوز 7 64 بیت روی mc374 چند ساعت شارژ میده ؟
بعد یک سوال دیگه اینکه Cpu MC374 , 375 به ترتیب 2.4 و 2.6 هست میخواستم بدونم این مقدار فرکانس بیشتر خیلی موثر است ؟
تفاوت MC374 ,375 در Cpu و Hdd هست درسته ؟
Last edited by majid123a; 26-12-2010 at 19:03.
سلام خدمت دوستان
آقا يه سؤال دارم! الان ميصرفه كسي يه MacBook pro بگيره يا اينكه بهتره صبر كنه تا نسل بعديش بياد؟! اصلا سريه بعديش كي معرفي ميشه؟! إمكانش هست كه تو همين ces ٢٠١١ معرفي بشن يا نه؟!
مرسي مرسي خيلي زياد!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)