تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 1291 اولاول ... 1702202602662672682692702712722732742803203707701270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بله پول رو پس میدن ولی تنها در صورتی که خود ایرانسل زنگ بزنه و تایید کنه که کلا پوشش دارین نه در صورتی که سرخود بدون این که مننظر زنگ بمونین پول رو واریز کنین ٫ در ضمن شما اگر دوست دارین میتونین بدون اینکه اونا زنگ بزنن پول رو واریز کنید ولی نمیتونی به کس دیگه بگی که همون کار رو بکنه ٫ اگر بعدا یک مشکلی پیش بیاد و سر برگردوندن پول دبه در بیارن جنابعالی میخوای پول ایشون رو بدی؟ بنابراین سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن وقتی که خود ایرانسل داره یه چیزی میگه این دیگه مسئله نامحدود و محدود نیست که فوقش محدودت کنن مسئله ۲۰۰ ۳۰۰ تومن پوله
    شما هم كاملا درست مي فرماييد.ممكنه يك كاربر سر همين مسئله به قول شما پولش رو از دست بده،‌من منظور شما رو درست متوجه نشده بودم و يك گام جلوتر رو داشتم مي گفتم.،‌در نتيجه بهتره كاربران منتظر زنگ ايرانلسل بمونند.
    با تشكر فراوان از شما

2. 2 کاربر از web4web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

....................
    Last edited by Electronic-Arts; 23-02-2011 at 11:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ایول به ایرانسل
    سیستمش قاطی کرده بود تونستم تعرفه را به 512 تغییر بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما ابتدا چک کنین در این مسیر
    Basic > WAN
    این باشه Mode route
    و گزینه پایین تیک خورده باشه
    DHCP Auto get IP address from ISP
    و در ادامه در مسیر
    WiMAX > Security > Security

PKM: PKMv2_EAP

Authentication: TTLS

Inner EAP: MSCHAPv2

NAI>mac address@mtnirancell.com
    مک آدرس رو میتونین از روی جعبه یا از مسیر Status > Device
    اعداد و حروف WAN MAC رو بدون :(دو نقطه) در باکس NAI وارد کنین و بعد حتماmtnirancell.com@ رو به آخرش اضافه کنین..

User ID>wimax id@mtnirancell.com

wimax id هم که همون شناسه وایمکس هست و حتماmtnirancell.com@ رو به آخرش اضافه کنین..

User Password>your Password
    اینم که پسوردتون هست بدون هیچ اضافه و کم..

**دقت کنین در مد TLS که حالت اولیتونه در حالتی که وارد پورتال میشه..
    irancell.ir هست که باید به mtnirancell.com
    تبدیل شه..
    منم همه این کارها رو کردم و تمام این مطالب تو راهنمایی که از خود سایت ایرانسل دانلود کرده بودم نوشته شده ولی با این وجود بعد از این تغییرات مودم اصلا نمیتونه وصل بشه و چراغهای مربوط به انتن مدام صفر میشه و پر میشه!!

نمیدونم ایراد کار کجاست!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منم همه این کارها رو کردم و تمام این مطالب تو راهنمایی که از خود سایت ایرانسل دانلود کرده بودم نوشته شده ولی با این وجود بعد از این تغییرات مودم اصلا نمیتونه وصل بشه و چراغهای مربوط به انتن مدام صفر میشه و پر میشه!!

نمیدونم ایراد کار کجاست!
    ایراد کار که دوست قبلی هم که جواب شما رو داد ننوشت! اینه که اولا باید با کابل مودم به سیستم وصل بشه، دوما باید برای کارت شبکه سیستم IP ست کنید و بعد برید اون مراحل رو انجام بدید و بعد از انجام تنظیمات دوباره IP ست شده رو غیر فعال کنید...!

من به فرض اینکه شما این کار رو نکردید، این مطلب رو نوشتم...

7. این کاربر از jamalmashang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اطلاعات کافی ندارید جواب ندید ٫ خود اپراتور ایرانسل گفت که این یه ریسکه که خودت با مسئولیت خودت انجام میدی و اگر پوشس نداشته باشه باید حالا حالاها دنبال پولت بدویی
    ببینید دوست عزیز اصلا به نقشه ها و گفته های ایرانسل توجه نکنید، اولا که خودشون گفتن نقشه به روز نیست و دوما اصلا جایی نیست تو تهران که تحت پوشش نباشه! من مودمم رو هر جا میبرم حتی با 1 خط آنتن هم به خوبی کار میکنه، بنابراین اصلا احتمال اینکه کار به پول پس گرفتن بکشه نیست...

9. این کاربر از jamalmashang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز درود..
    من 4 تا از این مودم های معیوب BM635 تعویض کردم با هیچ کدام به نتیجه ای نرسیدم..
    و از آنجایی که با تجهیزات شبکه وایرلس کار میکنم، این امر (ریست شدن) کاملا نامطلوب بوده و تحت هیچ شرایطی نمیشه دلیل منطقی براش آورد (کاری 707 میکنه و 1001 دلیل میاره برای موجه نشون دادن ریست شدن ها.. حتی به من دلایل مثل پارازیت ماهواره ای نزدیک دیوار بودن و ...... )
    و هر شرایطی که شما بگی من تست کردم حتی جا بجا کردن آنتن ها تو ریتم ریست شدن تاثیر داره..
    من حتی خیلی دنبال فریم وار مودم گشتم تا با آپگرید کردن ببینم مشکل حل مبشه یا نه ولی چون گارانتی داشت گفتم با اینکار حتما ایرانسل دبه میکنه.. که منصرف شدم..
    تنها راه کار اینه که سریش ایرانسل شین بابا 100تومن پول یه مودم خراب دادیم..
    در صورتی که BM632W با قیمت ارزانتر (20تومن) قابلیت های بسیار بالا تری داره..
    تنها نکته نداشتن هاب سویچ هست که اگر نیاز بود با 15 تومن حله.. در عوض رنج n وایر لس و مصرف برق کمتر و سایز بسیار مناسبتر و آنتن دهی بهتر..
    دوست خوبم، شما استاد ما هستید و کارتون درسته ولی شما کاری رو که من گفته بودم حداقل آزمایش میکردی!
    مودم BM635 من، اصلا مجال کارکردن نمیداد! هر 1 دقیقه ریست میشد، ولی حالا مثل تراکتور داره کار میکنه، والا چرا من میخوام این مودم را داشته باشم؟! چون یک مزیت بزرگ داره و اون هم قابلیت نصب آنتن با برد بالا است، به خاطر Removable بودن آنتن هاش میشه هم برای گیرنده و هم فرستنده آنتن گذاشت.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    آيا از دوستان كسي هست كه در حصارك كرج از سرويس ايرانسل استفاده كرده باشه؟
    من براي يك كافي نت احتياج به سرويس پر سرعت دارم، ايرانسل حداكثر 512 داره ولي با مبين نت ميشه از سرويس 1گيگ استفاده كرد. حالا موندم از كدوم سرويس بگيرم، ايرانسل يا مبين نت؟
    البته ايرانسل رو ثبت نام كرده بودم براي طرح وي‍ژه دهه فجر اما به من از طرف ايرانسل زنگ زدن گفتن سرويس با تاخير يك ماهه ارانه ميشه و من ميتونم از سرويسم انصراف بدم. حالا موندم كه چه كنم. لطفا راهنماييم كنيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اين ايرانسل چرا اينقدر كند عمل مي كنه ؟ الان من 25 ساعت هست كه پول شارژ ماهانه رو پرداخت كردم ولي هنوز موجودي حساب 0 صفر است ،‌در صورتي كه نوشته حداكثرتا 24 ساعت اعمال ميشه ، ! جالب اينه كه از اون طرف sms ميده كه تا فردا پر داخت نكنيد سرويس قطع ميشه !!!!!!!
    در قسمت "رسيد پرداخت بانكي هم اين تراكش من ثبت شده و هيچ مشكلي نيست ! نمي دونم چرا اينطوريه

13. این کاربر از web4web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اين ايرانسل چرا اينقدر كند عمل مي كنه ؟ الان من 25 ساعت هست كه پول شارژ ماهانه رو پرداخت كردم ولي هنوز موجودي حساب 0 صفر است ،‌در صورتي كه نوشته حداكثرتا 24 ساعت اعمال ميشه ، ! جالب اينه كه از اون طرف sms ميده كه تا فردا پر داخت نكنيد سرويس قطع ميشه !!!!!!!
    در قسمت "رسيد پرداخت بانكي هم اين تراكش من ثبت شده و هيچ مشكلي نيست ! نمي دونم چرا اينطوريه
    به شدت موافقم، سیستم گردش مالی ایرانسل خیلی خیلی خیلی ... کنده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •