بچه ها گیرنده های بلو سنس قابلیت پخش MKV داره . حالا میخام بدونم MKV های حجم بالا ( حدود 4 گیگ ) با کیفیت 720p هم خوب پخش میکنه ؟
بچه ها گیرنده های بلو سنس قابلیت پخش MKV داره . حالا میخام بدونم MKV های حجم بالا ( حدود 4 گیگ ) با کیفیت 720p هم خوب پخش میکنه ؟
بله همون 519 پایونیره . اما دیدم جواب نمیده یه سیستم دیگه گرفتم که تو پست بعدیم نوشتم (انکیو 308 و جامو 426)
من سیستمم رو انتخاب کردم و خریدم :
onkyo 308 + jamo 426
فکر کنم یکی دو تا از بچه ها این سیستم رو دارن . لطفا به من ریویو بدید .
اول می خواستم با آمپ 519 پایونیر بخرم اما دیدم انگار خوب جواب نمیده .
نظر و راهنمایی یادتون نره
ضمنا فعلا پلیر ندارم و باید از خروجی HDMI لپ تاپ استفاده کنم . به نظرتون اشکالی ایجاد می کنه ؟
نه عزیز من بنده یکبار برای شما توضیح دادم
مدل 5550 کلا طراحی و ساخت چینی داره و تنظیماتش هم نرماله حالا چرا شما تنظیمات دستی می خواهید بماند که بنده نمی دونم
فیلیپس 3578 صدای خوبی داره ولی تنظیماتش معمولیه
اگر تنظیمات دستی می خواین باید سری تودوروکی پایونیر رو بخرید کلا چه انتظاری از سینمای خانگی دارید بگید تا بهتر راهنماییتون بکنیم[/QUOTE]
بازم ممنون که جواب دادید
متاسفانه من محدودیتی دارم که حتما باید فیلیپس انتخاب کنم.
منظورم از تنظیمات دستی بیشتر به خاطر تنوع موسیقیه که گوش میکنم
از محلی تا متال
نیاز به دستکاری دارم
من میتونم سیستمو با یه سیستم دیگه فیلیپس تعویض کنم به نظر بهترین انتخاب همون 3578 باشه درسته؟[/QUOTE]
جهت اطلاع عرض کنم که سری تودوروکی پایونیر هم تنظیمات دستی ندارند . من چون خودم آمپ پایونیر گرفتم و آمپهای تودوروکی رو بررسی کردم تا اونجایی که میدونم تنظیم دستی ندارند . آمپ خودمم که 819 هستش تنظیم دستی نداره . فقط یک سری مد تعریف شده مثل راک و پاپ و کلاسیک و از این چیزا داره که من کلا هیچوقت با این پیش فرض ها نتونستم ارتباط برقرار کنم و از صداشون خوشم نمیاد ( چه در آمپ سیستم خونه چه ماشین چه سافتورهای پخش موزیک کامپیوتر) پایونیر اگه اشتباه نکنم مدل 1019 (1020) به بالا میشه تنظیمات دستی انجام داد که قیمتش گرونه . اما من قبلا گفتم بازم میگم که من تاحالا نیازی به تنظیم اکولایزر به صورت دستی پیدا نکردم . بیشتر هم موزیک گوش میدم و سیستمم هم استریو هستش . ماکزیمم باس یا تریبل رو اگه فکر کنم لازم باشه تغییر میدم که همون هم خوب و کافیه و نیازی به تغییر اکولایزر نداشتم تاحالا ( با توجه به اینکه من خودم کرم انگولک کردن و ور رفتن با اکولایزر رو دارم) حالا شما چرا فقط باید فیلیپس استفاده کنید ؟؟
اساتید محترم به ویژه جناب رایان و پژمان
لطفا نظرتان را درباره این مجموعه (بر اساس مشخصات ذکر شده و شناخت تان از برند میشن) بفرمایید. آمپلی مناسب برای این سیستم که HDMI 1.4 را هم ساپورت کند، چه می تواند باشد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر فراوان
Last edited by Schahab; 01-12-2010 at 15:23. دليل: افزودن لینک
جهت اطلاع عرض کنم که سری تودوروکی پایونیر هم تنظیمات دستی ندارند . من چون خودم آمپ پایونیر گرفتم و آمپهای تودوروکی رو بررسی کردم تا اونجایی که میدونم تنظیم دستی ندارند . آمپ خودمم که 819 هستش تنظیم دستی نداره . فقط یک سری مد تعریف شده مثل راک و پاپ و کلاسیک و از این چیزا داره که من کلا هیچوقت با این پیش فرض ها نتونستم ارتباط برقرار کنم و از صداشون خوشم نمیاد ( چه در آمپ سیستم خونه چه ماشین چه سافتورهای پخش موزیک کامپیوتر) پایونیر اگه اشتباه نکنم مدل 1019 (1020) به بالا میشه تنظیمات دستی انجام داد که قیمتش گرونه . اما من قبلا گفتم بازم میگم که من تاحالا نیازی به تنظیم اکولایزر به صورت دستی پیدا نکردم . بیشتر هم موزیک گوش میدم و سیستمم هم استریو هستش . ماکزیمم باس یا تریبل رو اگه فکر کنم لازم باشه تغییر میدم که همون هم خوب و کافیه و نیازی به تغییر اکولایزر نداشتم تاحالا ( با توجه به اینکه من خودم کرم انگولک کردن و ور رفتن با اکولایزر رو دارم) حالا شما چرا فقط باید فیلیپس استفاده کنید ؟؟[/QUOTE]
متاسفانه در شهرستانی که من زندگی میکنم پایونر گیر نمیاد بعد از اینکه 5550 فیلیپسو خریدم و ازش ناراضیم با صحبتی که کردم فروشنده حاضر شد با یه مدل دیگه برام تعویض کنه.من دنبال اون خلا که پشت سر باس موزیکه هستم
که این سیستم اصلا ارضام نمیکنه دلم هم نمیاد به کسی بفروشم.
شما این آلبومو گوش بدین ببینین من حق دارم بخاطر اعتمادی که کردم به خاطر مدل جدیدتر عصبان باشم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by yaray; 01-12-2010 at 17:20.
yaray جان این لینکش هیتلره ! نتونستم دانلود کنم. اما خوب شما هم حق داری . ولی باید موقع خرید یک موزیکی که خودت میدونی چجوریه میبردی برای تست سیستم . اما خوب باز جای شکرش باقیه فروشنده حاظر شده با یک سیستم دیگه عوض کنه . اما به نطر من باز هم اگه خواستی عوض کنی موزیکتو ببر و اون سیستمی رو که میخوای به جاش بگیری تست کن . باز به نظر من اگه راضیت نکرد یه درصدی رو کم کن و به فروشنده پس بده سیستمت رو و به جاش یک سیستم دیگه از جای دیگه بگیر . میتونی عجله نکنی و وقتی اومدی تهران بری جمهوری و سیستم هارو تست کنی و اونی که به نظرت صداش خوب هست رو بخری . یا با توجه به تجربیات دوستان عزیزی مثل رایان و پژمان و یا دوستانی که سیستمهای دیگه اینجا جمع کردن و ریویوش رو نوشتن اقدام به خرید کنی . سایت چاره هم فروش اینترنتی داره و سیستمهای خوبی رو هم داره . ارسال به شهرستان هم داره . اینجا دوستان سیستمهای خوبی جمع کردن . از انکیو و دنون گرفته تا پایونیر و باندهای جامو و غیره (متاسفانه یادم نیست کدوم یکی از دوستان کدوم سیستم رو گرفته بودن) .میتونی با توجه به تجربه دوستان سیستم مورد نظرتو به صورت اینترنتی خرید کنی . اما اینم در نظر بگیر سلیقه ها متفاوته . مثلا یکی بیس خشک میپسنده یکی از بیس نرم خوشش میاد.
متاسفانه همه تو ایران تحت تاثیر برند های شناخته شده و معتبر و گران قیمت هستند اگر من الان بهتون بگم آمپلی فایر پایونیر که تو ایران 500 هزا تومانه رو از کانادا برام 130 خریدن با یک کابل اچ دی کسی باورش نمیشه
در هر صورت تو سایتش در مورد اون اسپیکر اگر هم اینو نوشته بود حالا راست یا دروغ نمی دونم چون من مثل خیلی ها تحت تاثیر ریویو ها و نوشته ها قرار می گیرن نیستم در هر صورت چیزه محشری بود الانم می گم من صدای تودوروکی هم شنیدم ولی از نظر وضوح به پای این اسپیکر تا الان چیزی نشنیدم
در ضمن بنده گفتم چوب گردو نگفتم از جنس طلا بود که
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
نه اینطور نیست مدل های خوب هم داره
مثل 3378 3578 و یک مدل دیگه که بانداش چوبیه
این 5550 مزخرفه
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
نه عزیز من بنده یکبار برای شما توضیح دادم
مدل 5550 کلا طراحی و ساخت چینی داره و تنظیماتش هم نرماله حالا چرا شما تنظیمات دستی می خواهید بماند که بنده نمی دونم
فیلیپس 3578 صدای خوبی داره ولی تنظیماتش معمولیه
اگر تنظیمات دستی می خواین باید سری تودوروکی پایونیر رو بخرید کلا چه انتظاری از سینمای خانگی دارید بگید تا بهتر راهنماییتون بکنیم[/QUOTE]
بازم ممنون که جواب دادید
متاسفانه من محدودیتی دارم که حتما باید فیلیپس انتخاب کنم.
منظورم از تنظیمات دستی بیشتر به خاطر تنوع موسیقیه که گوش میکنم
از محلی تا متال
نیاز به دستکاری دارم
من میتونم سیستمو با یه سیستم دیگه فیلیپس تعویض کنم به نظر بهترین انتخاب همون 3578 باشه درسته؟[/QUOTE]
بله 3578 خیلی خوبه
یک مدل دیگه هم هست که کمی از اون مدل گرونتره الان مدل یادم نمیاد بانداش چوبیه خیلی صداش خوب بود
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
منظور بنده هم همون صداش بود چون خودمون یکی از همون رادیو های قدیمی رو داریم
خوب 3578 بگیر یا اون مدل چوبیه که بازم الان یادم نیست اون مدل چوبیه ارضات می کنه
کلا دوستان باید بهتر بدونید که برای هر چیزی باید وسیله همان چیزی رو خرید یعنی برای گوش دادن موسقی باید سیستم های مینی های فای و یا سیستم استریو خانگی با باند و آمپلی جمع کرد
ata_webmaker جان نگو که دلمون کباب میشه ! نمیدونم اینجا چرا قیمتها اینقدر ناجوانمردانه هست ! منم سایتهای فروش خارجی رو میدیدم قیمتهای خیلی خوب بود ! اما خوب چه کنیم که ما اینجا زندگی میکنیم و مجبوریم با این قیمتها بسازیم ! راستش منم به سرم زده بود بگم از اونور برام سیستم بیارن ! اما خوب هم از گمرکیش یکم ترسیدم که گیر بدن هم اینکه از نظر وزنی سنگین میشد ! مثلا خود آمپ 819 نزدیک 12 کیلو وزنشه ! حالا دیگه اگه باند و ساب و اینا هم بخوای بگیری که حداقل اندازه یه آدم وزنش میشه !! از نظر حجمی هم که ماشالا یه وانت میخواد برا حمل نقلش !! راستش من پدرم یک سیستم Driving Wheel logitech G25 از کانادا گفتم آورد تو فرودگاه کلی گیر الکی داده بودن بهش و نیم ساعت سه ربعی الکی معطلش کرده بودن . حالا دیگه چه برسه به سیستم! واسه همین دیگه روم نشد به اقوام بگم برام سیستم بیارید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)