تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 472 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام
    بالا رفتن آمپر آب هنگامی که ماشین گرمه و خاموش می کنید مشکلی نداره و عادیه چون عملا واتر پمپ از کار می افته و نمیتونه آب را به گردش در بیاره و از طرفی چون این موتور ها گرما دوست هستند و تو دمای بالا بیشترین راندمان را دارند .
    که شما اگه از ماشین کولر بگیرید و بعد خاموش کنید ممکنه دما تا خط قرمز هم برسه و باز هم مشکلی نداره چون با روشن کردن ماشین ECU دور تند فن را فعال کرده و آمپر آب میاد تا حد نرمال
    ولی وقتی ماشین داره کار می کنه چه با کولر چه بدون کولر چه رو گاز چه رو بنزین نباید به هیچ عنوان آمپر اب از وسط رد بشه اگه رد بشه سیستم خنک کننده ایراد داره . باید همیشه یک خط مونده به وسط یا پایین تر باشه . توصیه می کنم اگه ت ماشین را تو خونه می گذارید تو این ایام که هوا گرمه کاپوت را باز بزارید تا ماشین زود خنک بشه
    یکی از دلایل دیگه که به نظر من باعث میشه ماشین های مثل EF7 TU5 زود گرم بشه اینه که کاتالیزرو جلوی رادیاتور قرار گرفته با اینکه یه سپر حرارتی داره ولی بازم مقداری از گرماش به رادیاتور آب میرسه و باعث گرم شدن ماشین میشه .

2. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

من پرسیدم میگن دمای ماشین من طبیعی هست. اگه اینطور باشه پس چرا دمای ماشین شما و اکثر دوستان دیگه پایینتر هست چون خودرو همون دوگانه مالتی پلکس هست. پس بنظر شما کدوم غیر طبیعی هست اصلا چرا باید اینطوری متفاوت باشن؟
    دوستان دیگه اگه نظری دارین لطفا بفرمایید.
    سلام
    مطابق عكسي كه از آمپر آب گذاشته شده ، دقيقاً از اين نقطه به بعد اگه درجه بالاتر بياد دور تند فن شروع ميكنه به كار تا دماي ماشينو بياره پائين .
    چنانچه در حالت گرم ماشين خاموش بشه ، آمپر دماي آب تا دوتا خونه هم ممكنه بالا بياد و اين امر كاملا طبيعي است و نگران نشويد .
    به محض اينكه موتور روشن بشه سريع دور تند فن فعال ميشه و درجه آب به حد نرمال خواهد رسيد(مطابق عكس)
    موفق باشين[/QUOTE]
    سلام دوست عزیز اگه ممکنه شما هم یه تست بکن ببین پس از خاموش کردن دمای شما تا کجا میرسه.
    ماشین من هم به محض روشن شدن میاد پایین و میدونم احتمالا طبیعی هم هست ولی سوال من اینه که
    به چه علت دمای ماشین اکثر دوستان دیگه پایینتر هست درحالیکه خودرو همون دوگانه مالتی پلکس هست بنظر شما کدوم غیر طبیعی هست اصلا چرا باید اینطوری متفاوت باشن؟ چون قبلا که سمند xu7 داشتم دماش با اکثر سمندهای xu7 یکی بود. بنظر من بالا بودن دمای موتور بعد از خاموش کردن هرچند طبیعی هست ولی میتونه حتی به مقدار کم در درازمدت باعث فشار به واشر سرسیلندر و سوختگی اون بشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    مطابق عكسي كه از آمپر آب گذاشته شده ، دقيقاً از اين نقطه به بعد اگه درجه بالاتر بياد دور تند فن شروع ميكنه به كار تا دماي ماشينو بياره پائين .
    چنانچه در حالت گرم ماشين خاموش بشه ، آمپر دماي آب تا دوتا خونه هم ممكنه بالا بياد و اين امر كاملا طبيعي است و نگران نشويد .
    به محض اينكه موتور روشن بشه سريع دور تند فن فعال ميشه و درجه آب به حد نرمال خواهد رسيد(مطابق عكس)
    موفق باشين
    سلام دوست عزیز اگه ممکنه شما هم یه تست بکن ببین پس از خاموش کردن دمای شما تا کجا میرسه.
    ماشین من هم به محض روشن شدن میاد پایین و میدونم احتمالا طبیعی هم هست ولی سوال من اینه که
    به چه علت دمای ماشین اکثر دوستان دیگه پایینتر هست درحالیکه خودرو همون دوگانه مالتی پلکس هست بنظر شما کدوم غیر طبیعی هست اصلا چرا باید اینطوری متفاوت باشن؟ چون قبلا که سمند xu7 داشتم دماش با اکثر سمندهای xu7 یکی بود. بنظر من بالا بودن دمای موتور بعد از خاموش کردن هرچند طبیعی هست ولی میتونه حتی به مقدار کم در درازمدت باعث فشار به واشر سرسیلندر و سوختگی اون بشه.
    [/QUOTE]

سلام

بستگی به دمای محیط هم داره.
    و اینکه هرچی ضد یخ داخل موتور کمتر باشه ، کمتر تو این حالت دماش بالاتر میره.

5. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    ماشین من زمانی که کولر میگیرم نشانگر امپر همیشه بالاتر از خط وسط قرار میگیره،ولی فن ها درست کار میکنند! بنظر شما ایرادی دارد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان متاسفانه از انچه که میترسیدم اتفاق افتاد
    امروز متوجه شدم کف پارکینگ روغنی شده باید فردا ببرمش گارانتی ببینم چه مرگشه امیدوارم از خریدش پشیمونم نکنه
    واقعا خیلی حرفه ماشین صفری که هنوز هزار تا کار نکرده روغن ریزی داشته باشه واقعا متاسفم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان اگه روغن ریزی از اویل ماژول باشه باید کدوم طرف ماشین روغن ریزی داشته باشه مال من طرف راننده روغن ریزی داره
    سوال بعدیم اینه ایا برای تعمیر ماشینم تو نمایندگی باید بخوابه یا سریع درست میکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان اگه روغن ریزی از اویل ماژول باشه باید کدوم طرف ماشین روغن ریزی داشته باشه مال من طرف راننده روغن ریزی داره
    سوال بعدیم اینه ایا برای تعمیر ماشینم تو نمایندگی باید بخوابه یا سریع درست میکنن؟
    روغن ریزی ماژول سمت شاگرد هست و نصف روز کار داره

10. این کاربر از zadehhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

ممکنه روغن ریزی از گیربکس باشه.
    در ضمن اگه واسکازین زیاد داخل گیربکس باشه از دریچه ی تهویه ای بالای گیربکس مقداری بیرون میریزه و پشت گیربکس تو یک قسمت جمع میشه و گاهی اوغات رو زمین میریزه و شما فکر می کنید روغن ریزی هستش.

12. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

ممکنه روغن ریزی از گیربکس باشه.
    در ضمن اگه واسکازین زیاد داخل گیربکس باشه از دریچه ی تهویه ای بالای گیربکس مقداری بیرون میریزه و پشت گیربکس تو یک قسمت جمع میشه و گاهی اوغات رو زمین میریزه و شما فکر می کنید روغن ریزی هستش.
    بیژن جان ممنون از راهنماییت بنظرت اگه روغن ریزی از گیربکسش باشه دلیلش چی میتونه باشه و ایا مشکل حادی محسوب میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بیژن جان ممنون از راهنماییت بنظرت اگه روغن ریزی از گیربکسش باشه دلیلش چی میتونه باشه و ایا مشکل حادی محسوب میشه
    میتونه دلیلش کاسه نمد پلوش یا کاسه نمد گیربکس باشه.مشکل حادی محوسب نمیشه.
    بعید بدونم به این زودی کاسه نمد روغن ریزی بده.

آها راستی.
    میتونه روغن ریزی از مخزن هیدرولیک فرمون هم باشه. در این صورت دو تا شیلنگی که به مخزن هیدرولیک فرمون وصل شدن رو اگه بهشون دست بزنی میبینی روغنی هستن.

15. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •