من پرسیدم میگن دمای ماشین من طبیعی هست. اگه اینطور باشه پس چرا دمای ماشین شما و اکثر دوستان دیگه پایینتر هست چون خودرو همون دوگانه مالتی پلکس هست. پس بنظر شما کدوم غیر طبیعی هست اصلا چرا باید اینطوری متفاوت باشن؟
دوستان دیگه اگه نظری دارین لطفا بفرمایید.
سلام
مطابق عكسي كه از آمپر آب گذاشته شده ، دقيقاً از اين نقطه به بعد اگه درجه بالاتر بياد دور تند فن شروع ميكنه به كار تا دماي ماشينو بياره پائين .
چنانچه در حالت گرم ماشين خاموش بشه ، آمپر دماي آب تا دوتا خونه هم ممكنه بالا بياد و اين امر كاملا طبيعي است و نگران نشويد .
به محض اينكه موتور روشن بشه سريع دور تند فن فعال ميشه و درجه آب به حد نرمال خواهد رسيد(مطابق عكس)
موفق باشين[/QUOTE]
سلام دوست عزیز اگه ممکنه شما هم یه تست بکن ببین پس از خاموش کردن دمای شما تا کجا میرسه.
ماشین من هم به محض روشن شدن میاد پایین و میدونم احتمالا طبیعی هم هست ولی سوال من اینه که به چه علت دمای ماشین اکثر دوستان دیگه پایینتر هست درحالیکه خودرو همون دوگانه مالتی پلکس هست بنظر شما کدوم غیر طبیعی هست اصلا چرا باید اینطوری متفاوت باشن؟ چون قبلا که سمند xu7 داشتم دماش با اکثر سمندهای xu7 یکی بود. بنظر من بالا بودن دمای موتور بعد از خاموش کردن هرچند طبیعی هست ولی میتونه حتی به مقدار کم در درازمدت باعث فشار به واشر سرسیلندر و سوختگی اون بشه.