سلام چرا هنگام نصب برنامه blender این پیامو میده
![]()
سلام چرا هنگام نصب برنامه blender این پیامو میده
![]()
خوب میگه شما باید اول برنامه ی python 2.5.2 رو نصب کنید.
----------------------------
مهدی جان میشه یه چند تا فیس از استقلال بزاری من فقط رینالدو و اکبرپور رو دارم.
(اونهایی که صفحه ی اول گزاشتی واقعا بد ساخته شدن.)
آرمان جان فقط همینارو تا حالا پیدا کردم ، کسانی که فیس با کیفیت بالا درست میکنن همراه با بازی میفروشند و رایگان قرار نمیدن
آقا خیلی ببخشید
کسی کیت قدیم منچستر یونایتد رو داره ؟
سلام کسی میدونه این چه برنامه ای است
![]()
Manchester United 98/99 Kit Set by 3beckham2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMan Utd 06/07 Kit Set by ManUtdFan182کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدfilefr ont.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Man Utd 98/99 CL Player Kits by brian_jcکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدManchester United 07/08 Kit Set by Algerino10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدfilefr ont.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت اساتید.
پچ جام باشگاه های آسیا هم وجود داره.
اگه هست برام لینک بذارید .
مرسی
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من یه پک کفش گرفتم , چطوری می تونم اون ها رو دسته جمعی وارد کنم
اگه احتیاج به برنامه داره , خواهشآ لینک هم بدید
اینم آدرس پک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
![]()
Last edited by irlahijan3; 05-03-2010 at 11:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)