همش؛ توی پستم اشاره کردم که!
ممنون میشم تعریف کنی.تا قسمت 43 رو تعریف کنه.
همش؛ توی پستم اشاره کردم که!
ممنون میشم تعریف کنی.تا قسمت 43 رو تعریف کنه.
باز دوباره آب بندی !
خب جونت در آد نیم ساعت فقط بلوتوث هی میگه آه مستشار ... آه مستشار ! حالمو بهم زد : |
جدی جدی حساب کنید یه قسمت سریال چند دقیقش تلف میشه سر این جور چیزا یا نشون دادن یه کات از نمای بیرونی کاخ بین هر پلان !
آدم خوابش میگیره !
یکی از قشنگترین دیالوگهای سریال به نظر من مال قسمت 44 بود در دقیقه 28
محتوای مخفی: !
خب دوست عزیز البته شما درست میفرمایید ولی انتظاری بیشتر از ایرانی نباید داشته باشید با این اوضاع، شما بیشتر به این جور دیالوگ ها و قسمت های فیلم توجه کنید که این خلا رو پر میکنه.
قبل از شروع سریال مهران مدیری در مورد هنرنمایی بازیگرا گفته بود: سعی کردم بهترین بازی که میشه رو ازشون بگیرم.
راستش اون اوایل باور نمیکردم ولی الان متوجه شدم که درست میگفت. همه ی بازیگران مجموعه خیلی خوب نقششون رو ایفا میکنند.به جز یک نفر: خود مهران مدیری! نمیگم بد بازی میکنه. بلکه به نسبت سریال های قبلیش(شب های برره.باغ مظفر.مرد هزار چهره)بازیش افت کرده.و این بار از بهترین بازیگران این مجموعه نیست.من همیشه مدیری رو یکی از بهترین بازیگران طنز کشور میدونم ولی نمیدونم چرا در این کجموعه اینو نیست که باید.
ضمناًاین فقط نظر منه! شاید دیگران از بازیش خوششون آمده باشه ولی به نظر من این مدیری اونی نیست که باید.
همین امروز اومده
اونطوری که خود سایت قهوه تلخ نوشته پک ۱۶ از شنبه ۳۰ بهمن در دسترس خواهد بود یعنی از امروز.
محتوای مخفی: خلاصه داستان:
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
منم تا حد زیادی با حرفای شما موافقم.بعضی از سکانسها مهران مدیری یه جرقههایی میزنه اما مثل سریالهایی که شما گفتی نیست.شاید دلیلش اینه که میخواد بار طنز این مجموعه بر روی دوش بقیه هم باشه.
برام قابل قبول نیست که چرا مهران مدیری بر خلاف بقیه سریالهاش نقش خودش رو اصلا ماندگار و خوب طراحی نکرده ،بیشتر از همه خودش رو اعصابه ! شخصیت پردازی و شروعش خوب بود میتونست یه شخصیت عالی باشه اما در همون مرحله اول درجا زده و خب مسلماً هم تکراری میشه و هم کلافه کننده .
کلا خیلی از تیکه هاشون کلیشه ای شده.
حالا تیکه های پیرمرد ها () بماند که هرچی هم تکرار میشه اما باز هم جالبه، اما تیکه های بقیه خیلی دیگه رو اعصابه! یعنی وقتی میبینی فلانی و فلانی تو کادرن، میتونی قشنگ پیش بینی کنی الان میخوان چی بگن و چیکار کنن!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)