تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 380 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

پروفشنال noia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Disappear ⅛

پيش فرض

سلام
    شما فقط در مورد این موضوع (ازدواج قیصی با نیمی ) میخواهید بدونید یا نه کلا میخواین بدونید ؟

-----------------------------------------------------
    من با تقریبا وسطای قسمت 44 دقایق 36 37 میشد که بلد الکی بهونه میاورد و سر مستشار داد میکشید خیلی حال کردم .
    همش؛ توی پستم اشاره کردم که!
    تا قسمت 43 رو تعریف کنه.
    ممنون می‌شم تعریف کنی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

باز دوباره آب بندی !

خب جونت در آد نیم ساعت فقط بلوتوث هی میگه آه مستشار ... آه مستشار ! حالمو بهم زد : |

جدی جدی حساب کنید یه قسمت سریال چند دقیقش تلف میشه سر این جور چیزا یا نشون دادن یه کات از نمای بیرونی کاخ بین هر پلان !

آدم خوابش میگیره !

3. 5 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

یکی از قشنگترین دیالوگهای سریال به نظر من مال قسمت 44 بود در دقیقه 28

محتوای مخفی: ! 
    روانپزشک (یا بولوتوث؟) : میخوام ببینم که وظیفه تاریخی ماست که محیط پیرامونمونا تغییر بدیم یا اینکه باید خودمونا با محیطی که در اون هستیم تطبیق بدیم؟ کدوم اینهاست؟
    نیما: من اعتقاد کامل دارم که هر انسانی تغییر باید ایجاد کنه.
    روانپزشک: تونستی کاری بکنی، تونستی تغییری بدی؟
    نیما: ...خیر (با ناراحتی)

5. 6 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

باز دوباره آب بندی !

خب جونت در آد نیم ساعت فقط بلوتوث هی میگه آه مستشار ... آه مستشار ! حالمو بهم زد : |

جدی جدی حساب کنید یه قسمت سریال چند دقیقش تلف میشه سر این جور چیزا یا نشون دادن یه کات از نمای بیرونی کاخ بین هر پلان !

آدم خوابش میگیره !
    خب دوست عزیز البته شما درست میفرمایید ولی انتظاری بیشتر از ایرانی نباید داشته باشید با این اوضاع، شما بیشتر به این جور دیالوگ ها و قسمت های فیلم توجه کنید که این خلا رو پر میکنه.

یکی از قشنگترین دیالوگهای سریال به نظر من مال قسمت 44 بود در دقیقه 28

محتوای مخفی: ! 
    روانپزشک (یا بولوتوث؟) : میخوام ببینم که وظیفه تاریخی ماست که محیط پیرامونمونا تغییر بدیم یا اینکه باید خودمونا با محیطی که در اون هستیم تطبیق بدیم؟ کدوم اینهاست؟
    نیما: من اعتقاد کامل دارم که هر انسانی تغییر باید ایجاد کنه.
    روانپزشک: تونستی کاری بکنی، تونستی تغییری بدی؟
    نیما: ...خیر (با ناراحتی)

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

قبل از شروع سریال مهران مدیری در مورد هنرنمایی بازیگرا گفته بود: سعی کردم بهترین بازی که میشه رو ازشون بگیرم.
    راستش اون اوایل باور نمیکردم ولی الان متوجه شدم که درست میگفت. همه ی بازیگران مجموعه خیلی خوب نقششون رو ایفا میکنند.به جز یک نفر: خود مهران مدیری! نمیگم بد بازی میکنه. بلکه به نسبت سریال های قبلیش(شب های برره.باغ مظفر.مرد هزار چهره)بازیش افت کرده.و این بار از بهترین بازیگران این مجموعه نیست.من همیشه مدیری رو یکی از بهترین بازیگران طنز کشور میدونم ولی نمیدونم چرا در این کجموعه اینو نیست که باید.
    ضمناًاین فقط نظر منه! شاید دیگران از بازیش خوششون آمده باشه ولی به نظر من این مدیری اونی نیست که باید.

8. 7 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه undr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

همین امروز اومده

10. این کاربر از undr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

اونطوری که خود سایت قهوه تلخ نوشته پک ۱۶ از شنبه ۳۰ بهمن در دسترس خواهد بود یعنی از امروز.

محتوای مخفی: خلاصه داستان: 

الیزه پادشاه موناکو، وارد دربار می شود. برزوخان که درگیر مراسم مراسم ازدواج با نازخاتون می باشد، عاشق الیزه می شود و ...

---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

قبل از شروع سریال مهران مدیری در مورد هنرنمایی بازیگرا گفته بود: سعی کردم بهترین بازی که میشه رو ازشون بگیرم.
    راستش اون اوایل باور نمیکردم ولی الان متوجه شدم که درست میگفت. همه ی بازیگران مجموعه خیلی خوب نقششون رو ایفا میکنند.به جز یک نفر: خود مهران مدیری! نمیگم بد بازی میکنه. بلکه به نسبت سریال های قبلیش(شب های برره.باغ مظفر.مرد هزار چهره)بازیش افت کرده.و این بار از بهترین بازیگران این مجموعه نیست.من همیشه مدیری رو یکی از بهترین بازیگران طنز کشور میدونم ولی نمیدونم چرا در این کجموعه اینو نیست که باید.
    ضمناًاین فقط نظر منه! شاید دیگران از بازیش خوششون آمده باشه ولی به نظر من این مدیری اونی نیست که باید.

منم تا حد زیادی با حرفای شما موافقم.بعضی از سکانسها مهران مدیری یه جرقه‌هایی میزنه اما مثل سریال‌هایی که شما گفتی نیست.شاید دلیلش اینه که میخواد بار طنز این مجموعه بر روی دوش بقیه هم باشه.

12. 2 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

برام قابل قبول نیست که چرا مهران مدیری بر خلاف بقیه سریالهاش نقش خودش رو اصلا ماندگار و خوب طراحی نکرده ،بیشتر از همه خودش رو اعصابه ! شخصیت پردازی و شروعش خوب بود میتونست یه شخصیت عالی باشه اما در همون مرحله اول درجا زده و خب مسلماً هم تکراری میشه و هم کلافه کننده .

14. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کلا خیلی از تیکه هاشون کلیشه ای شده.
    حالا تیکه های پیرمرد ها () بماند که هرچی هم تکرار میشه اما باز هم جالبه، اما تیکه های بقیه خیلی دیگه رو اعصابه! یعنی وقتی میبینی فلانی و فلانی تو کادرن، میتونی قشنگ پیش بینی کنی الان میخوان چی بگن و چیکار کنن!

16. 4 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

پک 16 هم در بازار دیده شد!

18. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •