تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 354 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

salam
    kasi bazie FARM FRENZY baraye samsung staro dare ????
    mamnun misham

2. این کاربر از pouya_love00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

12 Bazie Farm Frenzy baraye samsung GT 5233a Star

salam
    kasi bazie Fram Frenzy baraye samsung GT5233A staro dare?????
    mamnun misham

4. این کاربر از pouya_love00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است.

پيش فرض

دوستان فریمور S5233DQJC1 که دوستمون نصب کرده ماله ماه 2010 March هستش باید بگم این فریمور واسه آسیا تنظیم شده

ولی به هیچ وجه فارسی و عربی نداره جدیدترین فریمور فارسی
    S5233AJPIK3 که اینم مال ماه2009 Novemberهستش

فعلا باید با این فریمور k3 ساخت تا وقتی که یادشون بیفته واسه ایرانم فریمور بزنن

در ضمن از این آقا یا خانمی که این فریمور رو نصب کرده خواهش میکنم کامل بگه چه تغییراتی اتفاق افتاده؟

در ضمن لطفا اگه از نصب widget خبر دارید بگید استفاده کنیم راستی مزایا و معایب نصب widget یادتون نره
    ممنون

شهرام عزیز بهتره بدونی که جدید ترین ورژن فریمور فارسی K5 هست که نمایندگی مشهد 8 تومن می گرفت و جدید میکرد خانومه هم گفت زیاد تفاوتی نمیکنه منم نصب نکردم

با تشکر

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

دوستان کسی لینک دانلود برنامه ساخت والپیپر واسه استار رو داره؟ گمش کردم
    فریور جدید تر از JPJB5 هم واسه s5233T (تی وی) هم اومده؟
    فکر میکنم که این جدید ترینش باشه چون این گشی تازه اومده البته میتونی زنگ بزنی پارس مایکروتل و بپرسی.
    در ضمن جدید ترین قیمت تی وی 180 تومن و معمولی 150 تومن قیمت مشهده با گارانتی پارس مایکروتل.

با تشکر

6. این کاربر از Javadnet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Navid-seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

آآآ يه چيزي ميخواستم بپرسم ؟ كسي از بچه ها marvel 5 mega pixel و diva رو تا حالا تست كرده ؟
    چه فرقي با استار داره ؟ غير از دوربينش ؟ اگه لطف كنيد كامل توضيح بديد ممنون ميشم .
    چون تو gsm.ir هيچي نبود
    تو سايت هاي ديگه و توي قسمته خودشون هم چيزي به درد بخوري نبود

8. این کاربر از Navid-seven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام. این مشکلی که شما گفتی نه تنها فقط برای مموری گوشی بلکه توی فلشها سی دی و دی وی دی هم موجود هست!
    دقیقا هم اینطوری هست که یه فولدری و بعضی وقتا یه فایلی بیش از ضرفیت مموری وجود داره و هیچ کاریش هم نمیشه کرد!
    تنها راهش پاک کردن. البته اینم بگم. دلیل اصلیش بخاطر خطا در کپی شدن هست که به طور کامل کپی نمیشه!
    ولی اگه شما میدونی فایلت مثلا 200 مگابایته و میزنه مثلا 20 گیگ همون 200 مگابایت رو گرفته!

در کل با یه فرمت ( بهتره فول فرمت باشه ) مشکل حل خواهد شد.
    البته سر علما اختلاف بود که شاید یه نوع ویروس باشه!! ولی من که بعید میدونم!!!
    واسه کنجکاوی خودم چی بود فایلت؟ مثلا عکس یا فیلم یا برنامه ؟.بیشتر روی عکس این اتفاق می افته!

من گفتم که وقتی عکس میگیرم این اتفاق میفته. اگر بخوام کامل بگم اینجوریه که من گذاشتم عکسها مستقیم برن رو مموری کارت. از دو سه روز پیش این مشکل رو دارم که وقتی یه عکس میگیرم عکس گرفته شده قابل دیدن نیست. (ظاهرا پسوندش همون JPEG هست.) اما تمام فضای مموری رو میگیره به طوری که وقتی میخوام یه عکس دیگه بگیرم میگه دیگه جا نداره. ضمن اینکه یه سری فولدر با اسمهای مزخرف ساخته میشه رو مموری (مثلا تو اسمش علامت سوال و مربع و اینجور چیزا میاد) و همینها هم کلی حجم دارن. معمولا هم پاک نمیشن. فقط اون عکسه که اول گفتم پاک میشه که یادمه اولین بار که پاکش کردم هر چی آهنگ و فایل نصب نرم افزار و بازی رو مموری کارد بود هم حذف شد. این اتفاق هم فقط وقتی مموری تو گوشیه میفته و مثلا وقتی مموری رو به PC وصل میکنم بعد از فرمت مشکلی نداره.
      حالا من از این میترسم که مشکل ربطی به مموری نداشته باشه و اشکال از گوشی باشه. البته همونطور که گفتم من از اول با این مموری مشکل داشتم مثلا وقتی با خشابش به رمریدر وصلش میکردم نمیخوندش و مجبور شدم یدونه از این رمریدر های مخصوص MicroSD و M2 بگیرم و قبلا هم تو این تاپیک گفتم وقتی با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل میکردم و حالت Mass Storage رو انتخاب میکردم   کامپیوتر هنگ میکرد و بعد از کندن کابل دیگه گوشی رم رو نمیشناخت و بعدش که رم رو میزدم به PC (با رمریدر) میگفت باید فرمت شه.
    البته من امیدوارم مشکل فقط از رم باشه و خود گوشی چیزیش نباشه. شما فکر میکنید ممکنه این ایراد مربوط به گوشی باشه؟ یعنی گوشی رو باید بدم تعمیر؟
    Last edited by romantic; 31-05-2010 at 15:53.

10. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tiger111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من گفتم که وقتی عکس میگیرم این اتفاق میفته. اگر بخوام کامل بگم اینجوریه که من گذاشتم عکسها مستقیم برن رو مموری کارت. از دو سه روز پیش این مشکل رو دارم که وقتی یه عکس میگیرم عکس گرفته شده قابل دیدن نیست. (ظاهرا پسوندش همون JPEG هست.) اما تمام فضای مموری رو میگیره به طوری که وقتی میخوام یه عکس دیگه بگیرم میگه دیگه جا نداره. ضمن اینکه یه سری فولدر با اسمهای مزخرف ساخته میشه رو مموری (مثلا تو اسمش علامت سوال و مربع و اینجور چیزا میاد) و همینها هم کلی حجم دارن. معمولا هم پاک نمیشن. فقط اون عکسه که اول گفتم پاک میشه که یادمه اولین بار که پاکش کردم هر چی آهنگ و فایل نصب نرم افزار و بازی رو مموری کارد بود هم حذف شد. این اتفاق هم فقط وقتی مموری تو گوشیه میفته و مثلا وقتی مموری رو به PC وصل میکنم بعد از فرمت مشکلی نداره.
      حالا من از این میترسم که مشکل ربطی به مموری نداشته باشه و اشکال از گوشی باشه. البته همونطور که گفتم من از اول با این مموری مشکل داشتم مثلا وقتی با خشابش به رمریدر وصلش میکردم نمیخوندش و مجبور شدم یدونه از این رمریدر های مخصوص MicroSD و M2 بگیرم و قبلا هم تو این تاپیک گفتم وقتی با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل میکردم و حالت Mass Storage رو انتخاب میکردم   کامپیوتر هنگ میکرد و بعد از کندن کابل دیگه گوشی رم رو نمیشناخت و بعدش که رم رو میزدم به PC (با رمریدر) میگفت باید فرمت شه.
    البته من امیدوارم مشکل فقط از رم باشه و خود گوشی چیزیش نباشه. شما فکر میکنید ممکنه این ایراد مربوط به گوشی باشه؟ یعنی گوشی رو باید بدم تعمیر؟
    فکر نکنم از گوشی باشه
    رم رو از داخل گوشی خارج کن با گوشی عکس بگیر ببین عکسی که ریخته تو مموری داخلی بازش می کنه یا مثل رم میشه
    این کار رو کردی خبرش رو به من بده

12. این کاربر از tiger111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فکر نکنم از گوشی باشه
    رم رو از داخل گوشی خارج کن با گوشی عکس بگیر ببین عکسی که ریخته تو مموری داخلی بازش می کنه یا مثل رم میشه
    این کار رو کردی خبرش رو به من بده

با مموری داخلی مشکلی نداره و من حتی همه 30 تا عکس ممکن رو باهاش گرفتم.

اگر به نظر شما مشکل از رم هست پیشنهاد میکنید چه رمی بگیرم. من این رم (SanDisk) رو از همون مغازه ای گرفتم که گوشی رو بهم فروخت و نماینده پارس مایکروتل تو نصف جهان شما بود بود. 

14. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Navid-seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

آآآ يه چيزي ميخواستم بپرسم ؟ كسي از بچه ها marvel 5 mega pixel و diva رو تا حالا تست كرده ؟
    چه فرقي با استار داره ؟ غير از دوربينش ؟ اگه لطف كنيد كامل توضيح بديد ممنون ميشم .
    چون تو gsm.ir هيچي نبود

الو ..... . . . . hellllloooo ..... الوووووووو
    كسي چيزي نميدونه ؟ آيا ؟

16. این کاربر از Navid-seven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

چون تو gsm.ir هيچي نبود
    شما اگه می خوای PDF درست حسابی بخونی باید یه گوشی سیتم عامل دار مثلا ویندوز موبایل بخری diva و marvel و اینجور گوشیا به نظر من به کارت نمیاد و فقط به درده استایل می خورن و خیلی کاربردی نیستن.

18. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کسانی که علاقه به بازی موبایل دارن میتونن فایل زیر رو دانلود کنن همشون فول تاج هستن و به خوبی نصب میشن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. 3 کاربر از shahram_s8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •