salam
kasi bazie FARM FRENZY baraye samsung staro dare ????
mamnun misham
salam
kasi bazie FARM FRENZY baraye samsung staro dare ????
mamnun misham
salam
kasi bazie Fram Frenzy baraye samsung GT5233A staro dare?????
mamnun misham
شهرام عزیز بهتره بدونی که جدید ترین ورژن فریمور فارسی K5 هست که نمایندگی مشهد 8 تومن می گرفت و جدید میکرد خانومه هم گفت زیاد تفاوتی نمیکنه منم نصب نکردم
با تشکر
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
فکر میکنم که این جدید ترینش باشه چون این گشی تازه اومده البته میتونی زنگ بزنی پارس مایکروتل و بپرسی.
در ضمن جدید ترین قیمت تی وی 180 تومن و معمولی 150 تومن قیمت مشهده با گارانتی پارس مایکروتل.
با تشکر
آآآ يه چيزي ميخواستم بپرسم ؟ كسي از بچه ها marvel 5 mega pixel و diva رو تا حالا تست كرده ؟
چه فرقي با استار داره ؟ غير از دوربينش ؟ اگه لطف كنيد كامل توضيح بديد ممنون ميشم .
چون تو gsm.ir هيچي نبود
تو سايت هاي ديگه و توي قسمته خودشون هم چيزي به درد بخوري نبود![]()
من گفتم که وقتی عکس میگیرم این اتفاق میفته. اگر بخوام کامل بگم اینجوریه که من گذاشتم عکسها مستقیم برن رو مموری کارت. از دو سه روز پیش این مشکل رو دارم که وقتی یه عکس میگیرم عکس گرفته شده قابل دیدن نیست. (ظاهرا پسوندش همون JPEG هست.) اما تمام فضای مموری رو میگیره به طوری که وقتی میخوام یه عکس دیگه بگیرم میگه دیگه جا نداره. ضمن اینکه یه سری فولدر با اسمهای مزخرف ساخته میشه رو مموری (مثلا تو اسمش علامت سوال و مربع و اینجور چیزا میاد) و همینها هم کلی حجم دارن. معمولا هم پاک نمیشن. فقط اون عکسه که اول گفتم پاک میشه که یادمه اولین بار که پاکش کردم هر چی آهنگ و فایل نصب نرم افزار و بازی رو مموری کارد بود هم حذف شد. این اتفاق هم فقط وقتی مموری تو گوشیه میفته و مثلا وقتی مموری رو به PC وصل میکنم بعد از فرمت مشکلی نداره.
حالا من از این میترسم که مشکل ربطی به مموری نداشته باشه و اشکال از گوشی باشه. البته همونطور که گفتم من از اول با این مموری مشکل داشتم مثلا وقتی با خشابش به رمریدر وصلش میکردم نمیخوندش و مجبور شدم یدونه از این رمریدر های مخصوص MicroSD و M2 بگیرم و قبلا هم تو این تاپیک گفتم وقتی با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل میکردم و حالت Mass Storage رو انتخاب میکردم کامپیوتر هنگ میکرد و بعد از کندن کابل دیگه گوشی رم رو نمیشناخت و بعدش که رم رو میزدم به PC (با رمریدر) میگفت باید فرمت شه.
البته من امیدوارم مشکل فقط از رم باشه و خود گوشی چیزیش نباشه. شما فکر میکنید ممکنه این ایراد مربوط به گوشی باشه؟ یعنی گوشی رو باید بدم تعمیر؟
Last edited by romantic; 31-05-2010 at 15:53.
فکر نکنم از گوشی باشه
رم رو از داخل گوشی خارج کن با گوشی عکس بگیر ببین عکسی که ریخته تو مموری داخلی بازش می کنه یا مثل رم میشه
این کار رو کردی خبرش رو به من بده
با مموری داخلی مشکلی نداره و من حتی همه 30 تا عکس ممکن رو باهاش گرفتم.
اگر به نظر شما مشکل از رم هست پیشنهاد میکنید چه رمی بگیرم. من این رم (SanDisk) رو از همون مغازه ای گرفتم که گوشی رو بهم فروخت و نماینده پارس مایکروتل تو نصف جهان شما بود بود.![]()
الو ..... . . . . hellllloooo ..... الوووووووو
كسي چيزي نميدونه ؟ آيا ؟
![]()
شما اگه می خوای PDF درست حسابی بخونی باید یه گوشی سیتم عامل دار مثلا ویندوز موبایل بخری diva و marvel و اینجور گوشیا به نظر من به کارت نمیاد و فقط به درده استایل می خورن و خیلی کاربردی نیستن.![]()
کسانی که علاقه به بازی موبایل دارن میتونن فایل زیر رو دانلود کنن همشون فول تاج هستن و به خوبی نصب میشن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)