طبق آخرین اخبار:
دوستان سامسونگی برای اپدیت جدید Satio درحال جمع کردن امضاء هستن!!. اونا توی این امضاء از سونی اریکسون درخواست کردن که تشخیص چهره و لبخند رو از این گوشی حذف بشه!!!!!!!!
...
اینم فقط به خاطر شما دوستان:
![]()
طبق آخرین اخبار:
دوستان سامسونگی برای اپدیت جدید Satio درحال جمع کردن امضاء هستن!!. اونا توی این امضاء از سونی اریکسون درخواست کردن که تشخیص چهره و لبخند رو از این گوشی حذف بشه!!!!!!!!
...
اینم فقط به خاطر شما دوستان:
![]()
سلام عزیزان تایپک پاکسازی شد از اطلاعاتتون بهره کافی رو بردیـــم !!!
دور هم بودن خوشــه هااا . بحث میارید وسط . سیاسی کار میکنید . قصه میگین . عکس میزاریـن
فقط آواز نخوندید از این به بعد جور دیگه برخورد میشــه و ... کسی از دست من ناراحت نشـــه !!!
باید یکی دو نفری اخطار میگرفتن که داده نشد امیدوارم دوباره تکرار نکن که دفعه بعد ببخششی درکار نیست
موفق باشید!![]()
بفرما نگفتم از این کارا نکنید من 12 تا از پست هام حذف شد . حالا بی خیال یه سوالی :
یه نگا به این تصویر بندازید این سایت گفته satio خروجی TV نداره
تا اونجایی که یادمه داشت . نداشت؟
راست میگیا
همه پستارو پاکسازی کردن
....
خروجی TV که 100%
من خودم تا حالا 1000 بار با کابل TV گوشی رو به تلوزیون وصل کردم.
شایدم همون قضیه تشخیص چهره و سامسونگ باشه
(دیگه حوصله عکس گذاشتن ندارم!!)
سلام به همگی
چند روز قبل یه چند تا عکس خفن با ساتیو گرفتم که واقعاً خودمم تعجب کردم.باور نکردنیکه
اینی که توی عکسه پسر داییمه و یه مقداری توی کارای رزمیه
همه برقا رو خاموش کردیم و فضا تقریباً تاریک بود. نمیدونم قابلیت لرزش گیره، چیه. ببین چطوری توی هوا عکس گرفته:
واسه خاطر دایال آپایا گرفتم عکسارو ریسایز کردم و حجمشون رو پایین آوردم.
خوبه حالا خودمم دایال آپیما(البته من با بسته های ایرانسل میام اینترنت. خیلی خوبه)
Last edited by kurosh08; 25-07-2010 at 10:03.
دوستان سلام
من كه تو كف آبديت جديد موندم
كسي ميدونه آبديت جديده كي قراره بياد
ميگن فيلمبرداريش HD ميشه!!!
این آپدیت جدیده امکانات خیلی خفنی داره
احتمال زیاد ماه آگوست میاد (1 ماه دیگه) شاید 2 ماه بعد بیاد![]()
خلاصه کلام که تا پایان 2010 دیگه حتماً میاد
هرچند تا اون موقع N8 میاد و احتمالاً بچه های ه ک ر عزیز سیستم عامل سیمبیان 3 رو یه جوری توی این Satio میچپلونن!!![]()
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و گل
مقدمه:
امروز این آموزشی که میخام براتون بزارم برا افزایش عمر باطری هست مثلا اگه تا امروز گوشیتون دو روز شارژ نگه میداشت بعد این آموزش مطمئن باشید که 5 الی 10 ساعت بیشتر شارژ نگه میداره که این بستگی به تعداد سلول زنده باطریتون داره برا خود من که بعد این کار شش ساعت عمر باطری افزایش یافت
تشریح:
گوشی ساتیو چون نسل سومی هست و از انجایی که در کشور فوق پیشرفته ما همراه اول نسل اول و ایرانسل نسل دومی هستو نسل سومی تو این کشور وجود نداره
پس امکاناتی تو گوشی ما هست که به درد ما نمیخوره
ولی این امکانات رو گوشی ما بصورت پیشفرض فعال هست که همین امر موجب افزایش مصرف باطری رو گوشیهای ساتیو هست که یکی از همین امکانات 3g هست. خوب حالا اگه ما این امکان رو غیر فعال کنیم طبعتا موجب افزایش عمر باطری خواهد شد.
آموزش:
برا غیر فعال کردن حالت تر جی به مسیر زیر برید: (برا راحتی شما دوستان مسیرهارو هم فارسی مینویسم هم انگلیسی).
Select Menu > Settings > Connectivity > Network > Highlight and tap Network mode
منو> تنظیمات> اتصال> شبکه>حالت شبکه
خوب حالا تو این قسمت حالت شبکه یا همون Network mode رو روی GSM قرار بدید و به چیزای دیگه دست نزنید
کار ما تموم شد بقیه رو به خود گوشی بسپاریدو دکمه قرمزو فشار دهید یا از گزینه ها خروج رو انتخاب کنید
راستی یه چیزی زورتون نیاد برا فشار دادن دکمه تنکس![]()
سلام.
من یه ویواز دارم.
قبلا مشکلم رو اینجا مطرح کرده بودم:
یه اس ام اس اومد امروز، ولی وقتی زدم که باز کنه، باز نکرد. انگار نه انگار . فکر کردم فقط همون اس ام اسه. اما sent ها رو هم باز نکرد.
بعد رفتم رو مموری داخلی، دیدم اونجا مشکلی نداره.و اجرا میکنه. کامل. هر چی گوشی رو خاموش روشن کردم، درست نشد. یه بار هم مموری رو در آوردم و دوبار جا زدم نشد.
بالاخره تو pc suite نشون داد.
---------------
جناب kurosh08 هم گفتند که من مموری رو فرمت کنم.
من الان مموری رو فرمت کردم. اما باز هم اس ام اس ها رو باز نمیکنه.
لطفا کمک کنید.
اگه گوشی تون گارانتی داره، ببرین گارانتی . اگه هم نداره از یه تعمیر موبایل بپرسید. فکر نکنم اینجا کسی بتونه کمکتون بکنه. چون یه جورایی برای اولین باره که یه همچین مشکلی پیش اومده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)