قابلیت جدیدی نیست .
قابلیت جدیدی نیست .
منظورت Shake هست ؟!دوستان یه قابلیت جالب جدید پیدا کردم شانسی از ویندوز 7 .
وقتی چنتا پنجره بازه و دوست دارید همه پنجر ها پشت اون پنجره ای که در نظر دارید جمع بشند . کافیه اون پنجره رو کوچیک کرده
نشانگر موس رو روی نوار بالا پنجره قرار داده چپ کلیک رو نگه دارید و پنجره رو تکان بدید یا بلرزونید تا همه پنجره ها جمع شند.![]()
دوست عزیز، در صفحات قبلی اشاره کرده بودم که شما می تونید با کرک Windows 7 Loader v1.7.5 یا ورژن های دیگر اون ، هم ویستا و هم 7 رو کرک کنید و بدون مشکل از اونها با هم استفاده کنید ، هرچند که با وجود ویندوز 7 ، استفاده از ویستا بی معنی است.
سلام،
وقتی روی برنامه باز روی TaskBar راست کلیک میکنم گزینه Pin this program to taskbar وجود نداره!
کسی از دوستان راه درست کردن اون مشکل کانکشن رو نمی دونه
وقتی کانکشون می سازی همون لحظه حذف می شه!!!
سلام
سوالتون را درست نفهمیدم؟!
بی زحمت یه بار دیگه بگو
دوست عزیز من وقتی یک کانکشن جدید می سازم بعد همون موقع که میزنم کانکت بشه (مثلا جای پسود و یوزر و خالی کذشتم فقط خواسم کانکشن بسازم که بعد یوزر و پس رو وارد کنم) بعد که ساختم تموم شد زد کانکت بشه وقتی ارور مثلا اشتباه بود پسورد و یوزد داد بعد از اون که اونو می بندم بعد میرم می بینم که کانکشن پاک شده!!!!!!!!!!!!!!!!
از این طریق کانکشن می سازم (عکس زیر)
![]()
سلام
من نسخه ی N , 7 رو دارم . چند وقتیه خیلی گیر می کنه برنامه ها زیاد not responding میدن بعضی موقع ها قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد درایو ویندوز رو چک دیسک می کنه برا خودش و ...
مشکل از چیه ؟ (خیلی وقت نمیشه نسخه n رو نصب کردم روی rtm که قبل داشتم زیاد مشکل نداشتم )
اینو هم بگم که KIS 2010 دارم و فکر نمی کنم مشکل ویروسی باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری درستش کنم !![]()
من همین نسخه ی n را نصب کردم هیچ مشکلی ندارم مثل موشک ویندوز داره کار میکنه...البته من روی لبتاپ نصب کردم مثل xp داره کار میکنه بیشتر از اون
Last edited by peymankameli; 21-11-2009 at 20:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)