چقدر مرحله اخر جالبه وقتی چاقو میخوریم.....چقدر جالب درستش کردن که وقتی میخوای چاقو رو از بدنمون در بیاریم خون جلو چشماشو میگیره برای نشون دادن درد.......راستی سرنوشت ماکاروف چی شد؟؟؟
چقدر مرحله اخر جالبه وقتی چاقو میخوریم.....چقدر جالب درستش کردن که وقتی میخوای چاقو رو از بدنمون در بیاریم خون جلو چشماشو میگیره برای نشون دادن درد.......راستی سرنوشت ماکاروف چی شد؟؟؟
ماکاروف موند برای مدرن وار فر 3
سلام رفقا
یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید
بنده یه مرحله ای رو رد میکنم که توی هلیکوپتر هستیم و سقوط میکنیم . بعدش من رو نشون میده که همونجا گیر کردم و همون لحظه یه هلیکوپتر دیگه میاد بالا سرمون و همون لحظه که روی من نور میندازه تصویر سفید میشه و وقتی که داره لود قسمت بازی انجام میشه یهو بازی گیر میکنه و مجبورم بیام بیرون . مشکل از چیه؟
جریان اون بمب اتمی چی بود؟؟ رایس نتونست خنثش کنه که شلیک شد؟؟ ماهواره ها چرا نابود شدن؟؟؟منظورم اینکه برای چی تو جو ترکید؟؟و اون فضانورد
دوستان ارور DISK READ EROR چیه و چه جوری باید رفعش کنیم؟
مثل این که قصد گذاشت شلیک بشه
و خارج از جو منفجرش کرد تا سرباز های روسی و ادواتشون زمین گیر بشن
اون فضا نورد هم امریکن بود که به شهادت رسید تو سفینه اش![]()
دوستان من بازی modern warfare2 رو خریدم!متاسفانه نوشته هیچ راهی جز نصب steam ندارم!نصبش کردم اینترنتی هم اپدیت شد!حالا میخوام بازی رو نصب کنم ولی activation code میخواد که هیچ جا پیداش نکردم!در ضمن فایلهی نصب بازی پسوندشون .sid هستن!خواهشا بگید چیکار کنم!بازی در 3 دی وی دی بود!در ضمن من ایران نیستم!بازی هم کپی هست!دوستان در قسمتهای دیگه هم سوالم رو پرسیدم ولی کسی جوابی نداشته!!خواهشا کمک کنید!
بچه ها میلاد درست میگه این ارور رو روی کامپیوتر منم می ده اخه مشکلش چیه؟
چی کار کنیم
نه اگه توجه کنین هدف اصلی اون موشک همون ماهواره ها بود و دیدین که بعد از انفجار کل چیزایی که رو هوا بود افتاد و برق همه چیز در امریکا از کار افتاد
اگه به سخنان مکاروف با پرایس تو مرحله بعد از کشته شدن قوسط توجه کنی میفهمی که نرفت برا سه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)