یک سوال ، من می تونم یک کابل تی وی سالم رو از خود مایکروتل بگیرم ؟
یک سوال ، من می تونم یک کابل تی وی سالم رو از خود مایکروتل بگیرم ؟
من برنامه ی persian blue رو برای اینکه فایل های با حجم بالا رو با بلوتوث دریافت کنم دانلود و نصب کردم.
اما الان که با بلوتوث لپ تاپم به گوشیم یه فایل 28 مگی رو با بلوتوث می فرستم ، بعد از اینکه 8 مگش رو دانلود کرد ، دیگه چیزی رو دریافت نمی کنه و ارور زیر رو می ده:
OutOfMemoryException
مسیر ذخیره ی فایل ها رو هم یه بار تو My Storage و یه بار هم تو Storage Card تنظیم کردم و سافت ریست هم هر بار کردم. ولی باز هم همین مشکل وجود داره
چجوری باید این مشکل رو رفع کنم؟ مدت هاست که دارم تو حسرت دریافت فایل های با حجم بالا با بلوتوث می سوزم.
یه سوال :
آیا این گوشی فایل های Avi رو با هر سایزی خیلی راحت نشون میده ؟
درود بر دوستان عزيز
واسه من که با استفاده متوسط 6 الي 7 روز شارژ نگه ميداره.يعني بزرگترين اشتباهي كه در زندگيم كردم خريدن آمنيا i900 بود..باتري اين گوشي ميشه گفت آشغال هست من رام گوشيم اول k1 بود بعد به رام فيليپين ابديت كردم باز مشكل باتري برطرف نشد كه اينكه 2 روز پيش رام j9 ريختم باز مصرفش تاثيري نكرد..ديگه دارم ديوانه ميشم ..من بدون استفاده از قسمت مولتي مديا و موزيك بزور تا يكروز شايد دوام بياره...تازه اصلا اهل بازي هم نيستم...هيچ برنامهاي من روش نصب نكردم..تنها استفاده من نيم ساعت تماس وحداكثر 20 تا sms هست همين حالا كاشكي هم زود شارژ ميشد بايد سه ساعت ونيم بزنيم توي شارژ......ميخام توي اين هفته برم و k800 سوني اريكسون بخرم...........![]()
راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!
کسی کیف مناسب پیدا نکرد واسه ی این گوشی؟؟؟ کجا میشه محافظ ال سی دی رو با قیمت ارزون پیدا کرد؟؟؟... چند ماه پیش که علاالدین 3 تومن میفروختن نامردا...
امنيا تا مرز DEAD شدن پيش رفت ولي مايكروتل نجاتش داد...
حالا 2 تا سوال رام JPIA3 رو نصبيدن. اين رام مال كجاست و آيا رامه خوبيه؟ با توجه به اينكه عربي هم ساپورت ميكنه؟
جناب arz172 رامتون همين dxia5 هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)