دوستان دیه خرد شدن ساق پا چقدر هست پلاتین هم زدن؟
دوستان دیه خرد شدن ساق پا چقدر هست پلاتین هم زدن؟
Last edited by mehrdad2006; 16-03-2016 at 08:47.
لعنت به این گواهینامه
چهار پنج سال بدون گواهینامه پشت موتور بودیم دو روز از گرفتن گواهینامه نمیگذره تصادف کردم ساق پام پلاتین خورد راننده ماشین از فرعی به اصلی اومد گواهینامه اش یک ماه توقیف شد دوستان من 17 این ماه تصادف کردم اما 13 افسر قبول شدم بهم برگه رسید دادن الان گواهینامه ام صدورش 18 بود به نظرتو مشکل برام پیش نمیاد؟
سلام دوستان
کسی که بیماری صرع داره ولی صرعش کنترلشده هست یعنی با قرص دچار حمله نمیشه
میتونه گواهینامه بگیره؟بهش میدن
کارت معافیت دارن؟ چون منم همینجوریم و فعلا با گواهینامه ای ک تو دوران مدرسه گرفتم دارم رانندگی میکنم.ظاهرا باید 2-3 سال حداقل بگذره از زمان گرفتن کارت معافیت و اینکه ظاهرا نمیدن
ینی باید اگ طرف اوکی باشه بهش گواهینامه بدن ولی سختگیری میکنن و میپیچونن
آره معافیت پزشکی دارند
ولی تو اینترنت هم خوندم طبق شرایط خاصی میدن ولی سخته،پزشکش هم گفته با این شرایط نمیشه رانندگی کنه چون اگر رعایت نکنه و قرص نخوره ممکنه دچار حمله صرعی بشه
الان اگر پزشک متخصص نامه بده باز اجازه رانندگی میدن یا نه؟
سلام
من رفتم حضوری سوالم کردم گفتند باید بری کمیسیون پزشکی خود راهنمایی تا دقیق مشخص بشه
که به منم گفت بعد از 14 بیام تا نامه کمیسیون پزشکی را بگیرم
دوستان عزیز میگن برای گرفتن گواهینامه پایه دوم دیگه کارت پایان خدمت نمیخوان درسته؟![]()
سلام یکی به من کمک کنه لطفا . من تازه گواهی نامه گرفتم و مجبورم بیرون از شهر برم یه شهری که ۲۰ دقیقه فاصله ست .اگه افسر جلوی منو گرفت چکار کنم ؟ چکار کنم که گواهی نامه رو ندم ؟ هر چی میشه بشه فقط گواهی نامه رو نگیره که باطل کنه . ممنون میشم راهنماییمکنید
- - - Updated - - -
سلام یکی به من کمک کنه لطفا . من تازه گواهی نامه گرفتم و مجبورم بیرون از شهر برم یه شهری که ۲۰ دقیقه فاصله ست .اگه افسر جلوی منو گرفت چکار کنم ؟ چکار کنم که گواهی نامه رو ندم ؟ هر چی میشه بشه فقط گواهی نامه رو نگیره که باطل کنه . ممنون میشم راهنماییمکنید
سلام کسی میتونه به من کمک کنه ..من تازه گواهی نامه گرفتم و مجبورم تا محل کارم.که یه شهر دیگه ست برم . فاصله ۲۰ دقیقه ست . میخواستم ببینم اگه افسر جلوی منو گرفت چکار کنم که گواهی نامه م رو نشون ندم ؟ چی بگم بهش ؟ اگه نشون ندم چکار ميکنه ؟ یه راهی بگین که گوآهی نامه ام رو نگیره . اگه گرفت باطل میکنه به خاطر رانندگی بیرون شهر؟
افسر برای چی باید گواهینامه شمارو بگیره!؟ وقتی گواهینامه داری دیگه چرا نگرانی؟!!
Sent From My XPERIA M4
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)