اصلا سیمانتک به نظر من خوب نیست رو سیستم من به دو سه روزی سالم بند نمیشه، اتوران میگیره نمیدونم چرا
اصلا سیمانتک به نظر من خوب نیست رو سیستم من به دو سه روزی سالم بند نمیشه، اتوران میگیره نمیدونم چرا
علـــی آقا بدجور زدی به برجک ما
اگر از Norton استفاده میکنی این پست رو بخون :
اگر از سیمانتک(Symantec Endpoint Protection) استفاده میکنی پاکش کن و نورتون نصب کن ؛ بعد اون پست رو بخون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیتشر مواقع گندزدایی انجام میشه و پسمونده ها میمونن که اگر یه Malwarebytes' Anti-Malware بندازی تنگش حله.
این تنظیمات اینترنت سیکیوریتی نورتون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان كسي هست جواب من رو بده منتظر هستم تا بتونم درستش كنم و كرك ها از بين نره. هر چي دانلود ميكنم سريع كركش رو پاك ميكنه ولي سوال مي پرسيد خيلي بهتر بود يا اين گزينه رو ميزاشتن.
کافیه از Setting وارد بخش ComputerScan بشید و قسمت LowRisk رو روی Remove تنظیم کنی
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
اگر کرک رو از رفتار شناسی تشخیص بده مشکوک عمل میکنه قرنطینه میشه و اگر بعد از اکستراک و انالیز فوق خطرناک باشه و واقعا الوده ریمو میکنه
دوست عزیز اگه بتونی تنظیماتش رو یاد بگیری به نظرم یکی از بهترین آنتی ویروس ها همین نورتونه.
منم تازه نورتون رو نصب کردم کم کم دارم به قدرت این ابر آنتی ویروس پی میبرم.
با سپاس
یعنی فایلی رو که کاملا پاک میکنه مطمئن هست که اون خطرناک هست؟؟؟؟ فایل های کرک اکثرا برای نرم افزارها هست که از سایت های معتبر هم میگیریم خطرناک نیستن ولی این کاملا پاک میکنه.![]()
سلام
متاسفانه تو این مورد نمیشه کاری کرد.
مخربهایی که بلاک میشن قابل بازگردانی نیستن.
این یعنی حتما مشکل دارن که Auto-Protect حذفشون کرده.
در مورد تروجانها و مواردی که با دیتابیس شناسایی میشن و البته از نوع High Risk باشن این اتفاق میفته.
بهتره کرکها رو مثل من در یک پوشه مخصوص قرار بدید و ببرید تو لیست استثنائات.
این پست رو بخونید.البته بخش سومش رو چشم پوشی کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئن باش درست تشخیص داده من بعضی کرک هارو براش ارسال میکنم اگر مشکل داشته باشه بلوک توی اپدیت بعد ریموش میکنه اگر هم نباشه میگه فایل شما سالمه اخرین کرکی رو که ارسال کردم کرک سوپر انتی اسپایور و کیجن کورل بود+کرک اشامپو 2012 فقط کرک سوپر انتی اسپایور رو توی جواب مخرب شناسایی کرد و اون کرک های دیگر رو فایل سالم برای اینکه خیالت راحت تر بشه نورتون درست پاک کرده یا نه اون کرک رو در سایت VirusTotal اپ کن و اسکنش کن تا ببینی واقعا مخرب هست یا نه
یه فول اسکن زدم بعد تعداد 70 مورد که البته 54 تاش کوکی بود رو معرفی کرد
بعد خودش 60 تا پاک کرد و ده تا حدودا موند
عجله داشتم زدم فیکس ال بعد همینجوری وایسادم ، هیجی نکرد تا چند دقیقه مجبور شدم خاموش کنم البته با اند تسک!
وقتی بعدا روشن کردم فقط اون تعدادی رو که پاک کرده بود رو تو پرفورمنس نشون داد!
مجبور شدم برم فولدر سیستم ریستور ها رو دوباره اسکن کنم!
الان باز همون مشکه یعنی وقتی فیکس رو میزنم بعد چند لحظه دوباره فیکس رو میاره و نمی تونه دیلیتشون کنه!(البته بعضیارو دیلیت می کنه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)