تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 413 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

اصلا سیمانتک به نظر من خوب نیست رو سیستم من به دو سه روزی سالم بند نمیشه، اتوران میگیره نمیدونم چرا

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

اصلا سیمانتک به نظر من خوب نیست رو سیستم من به دو سه روزی سالم بند نمیشه، اتوران میگیره نمیدونم چرا
    علـــی آقا بدجور زدی به برجک ما
    اگر از Norton استفاده میکنی این پست رو بخون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر از سیمانتک(Symantec Endpoint Protection) استفاده میکنی پاکش کن و نورتون نصب کن ؛ بعد اون پست رو بخون.

بیتشر مواقع گندزدایی انجام میشه و پسمونده ها میمونن که اگر یه Malwarebytes' Anti-Malware بندازی تنگش حله.

3. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

مرسی
    فقط یه سوال
    تنظیمات خاصی رو تغییر بدم تو نورتون که تازه نصب کردم؟
    یا همون دیفالتش خوبه ؟
    این تنظیمات اینترنت سیکیوریتی نورتون:
    کد:

5. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من یه نرم افزار از سایت دانلودها دانلود کردم و از حالت فشرده درآوردم نورتون کرکش رو بلاک کردش حالا که میرم برشگردونم هیچی نیستش و حتی همون موقع که بلاک میکنه details میزنم قابلیت restore داشت ولی الان نداره. چیکار باید بکنم؟؟؟ چرا اینطوری شده؟؟؟

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    دوستان كسي هست جواب من رو بده منتظر هستم تا بتونم درستش كنم و كرك ها از بين نره. هر چي دانلود ميكنم سريع كركش رو پاك ميكنه ولي سوال مي پرسيد خيلي بهتر بود يا اين گزينه رو ميزاشتن.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

کافیه از Setting وارد بخش ComputerScan بشید و قسمت LowRisk رو روی Remove تنظیم کنی

---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------

دوستان كسي هست جواب من رو بده منتظر هستم تا بتونم درستش كنم و كرك ها از بين نره. هر چي دانلود ميكنم سريع كركش رو پاك ميكنه ولي سوال مي پرسيد خيلي بهتر بود يا اين گزينه رو ميزاشتن.
    اگر کرک رو از رفتار شناسی تشخیص بده مشکوک عمل میکنه قرنطینه میشه و اگر بعد از اکستراک و انالیز فوق خطرناک باشه و واقعا الوده ریمو میکنه

8. 3 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوست عزیز اگه بتونی تنظیماتش رو یاد بگیری به نظرم یکی از بهترین آنتی ویروس ها همین نورتونه.
    منم تازه نورتون رو نصب کردم کم کم دارم به قدرت این ابر آنتی ویروس پی میبرم.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کافیه از Setting وارد بخش ComputerScan بشید و قسمت LowRisk رو روی Remove تنظیم کنی

---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------

اگر کرک رو از رفتار شناسی تشخیص بده مشکوک عمل میکنه قرنطینه میشه و اگر بعد از اکستراک و انالیز فوق خطرناک باشه و واقعا الوده ریمو میکنه
    با سپاس
    یعنی فایلی رو که کاملا پاک میکنه مطمئن هست که اون خطرناک هست؟؟؟؟ فایل های کرک اکثرا برای نرم افزارها هست که از سایت های معتبر هم میگیریم خطرناک نیستن ولی این کاملا پاک میکنه.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام
    متاسفانه تو این مورد نمیشه کاری کرد.
    مخربهایی که بلاک میشن قابل بازگردانی نیستن.
    این یعنی حتما مشکل دارن که Auto-Protect حذفشون کرده.
    در مورد تروجانها و مواردی که با دیتابیس شناسایی میشن و البته از نوع High Risk باشن این اتفاق میفته.
    بهتره کرکها رو مثل من در یک پوشه مخصوص قرار بدید و ببرید تو لیست استثنائات.
    این پست رو بخونید.البته بخش سومش رو چشم پوشی کنید :
    کد:

12. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

با سپاس
    یعنی فایلی رو که کاملا پاک میکنه مطمئن هست که اون خطرناک هست؟؟؟؟ فایل های کرک اکثرا برای نرم افزارها هست که از سایت های معتبر هم میگیریم خطرناک نیستن ولی این کاملا پاک میکنه.
    مطمئن باش درست تشخیص داده من بعضی کرک هارو براش ارسال میکنم اگر مشکل داشته باشه بلوک توی اپدیت بعد ریموش میکنه اگر هم نباشه میگه فایل شما سالمه اخرین کرکی رو که ارسال کردم کرک سوپر انتی اسپایور و کیجن کورل بود+کرک اشامپو 2012 فقط کرک سوپر انتی اسپایور رو توی جواب مخرب شناسایی کرد و اون کرک های دیگر رو فایل سالم برای اینکه خیالت راحت تر بشه نورتون درست پاک کرده یا نه اون کرک رو در سایت VirusTotal اپ کن و اسکنش کن تا ببینی واقعا مخرب هست یا نه

14. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه فول اسکن زدم بعد تعداد 70 مورد که البته 54 تاش کوکی بود رو معرفی کرد
    بعد خودش 60 تا پاک کرد و ده تا حدودا موند
    عجله داشتم زدم فیکس ال بعد همینجوری وایسادم ، هیجی نکرد تا چند دقیقه مجبور شدم خاموش کنم البته با اند تسک!
    وقتی بعدا روشن کردم فقط اون تعدادی رو که پاک کرده بود رو تو پرفورمنس نشون داد!

مجبور شدم برم فولدر سیستم ریستور ها رو دوباره اسکن کنم!
    الان باز همون مشکه یعنی وقتی فیکس رو میزنم بعد چند لحظه دوباره فیکس رو میاره و نمی تونه دیلیتشون کنه!(البته بعضیارو دیلیت می کنه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •