تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 270 از 1042 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370770 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

ر
    تنها بدی سرویس اکو شاتل به نظر من بالا بودن هزینه حجمشه. (هر گیگ 9 تومن)
    موفق باشی.
    حقیر چیه ، شما سروری
    تایید می شه ، خیلی بالاست ، اگه آسه آسه کار کنه ، می تونه زیر زیرکی رد کنه ، به اون 512 بودنش می ارزه که ....

2. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

رامتین جان اول ورودتو به جمع adsl دارا تبریک میگم و مطمئن باش انتخاب درستی کردی !
    مهم نیست از چه شرکتی اشتراک میگیری.مهم اینه که adsl داشته باشی !
    شاتل هم فکر نمیکنم مشکلی تو این منطقه داشته باشه.اگه یادت باشه هم زیاد سر سه راه تبلیغش میشد !

فقط یه زنگ به خود شرکتش بزن ببین کی بهت ارائه میدن.چون بعضی از شرکتا پورتشون پره بیشتر طولش میدن.
    یه اطلاعات بگیری بد نیست.
    مودم هم احتیاجی نیست حتما بگی اونا بیان نصب کنن.نصبش خیلی آسونه.کاری نداره.خودت هم بری بخری به صرفه تره.
    اینم که میبینی بعضی از شرکتا به جای 128 تو قرارداد 512 میدن واسه اینه که وسوسه بشی زودتر دانلود کنی و مجبور بشی حجم اضافه بخری.
    تنها بدی سرویس اکو شاتل به نظر من حقیر بالا بودن هزینه حجمشه. (هر گیگ 9 تومن)
    موفق باشی.
    تنها بدی سرویس اکو شاتل به نظر من حقیر بالا بودن هزینه حجمشه. (هر گیگ 9 تومن)
    اره این قسمتش خیلی اذیت میکنه

باید دقت کنید که ترافیکتون تموم نشه

ولی من تو این دو ماه!! به مشکل کمبود ترافیک برخورد نکردم (ایشالا که اصلا برخورد نکنم البته اگه چشمای شور این آخوند بزاره!!!)

4. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت شما عزيزان بخصوص اساتيد محترم من مدتي شده از 128adsl استفاده ميكنم isp من رو يه يوزر داده با اون وارد مشم سرعت دانلود با دانلود منيجر حدود 12 هست اما يوزر دوستم كه اشتراك 256 داره رو استفاده ميكنم سرعت دانلود تا 40 و 50 هم ميره ميخواستم بپرسم ايا isp ميفهمه واگر ميفهمه چطور ميشه كاري كرد كه زماني كه دوستم وصل نيست من بتونم استفاده كنم كه isp نفهمه پيشاپيش مچكرم لطفا راهنمايي بفرمايين

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

13

با سلام خدمت شما عزيزان بخصوص اساتيد محترم من مدتي شده از 128adsl استفاده ميكنم isp من رو يه يوزر داده با اون وارد مشم سرعت دانلود با دانلود منيجر حدود 12 هست اما يوزر دوستم كه اشتراك 256 داره رو استفاده ميكنم سرعت دانلود تا 40 و 50 هم ميره ميخواستم بپرسم ايا isp ميفهمه واگر ميفهمه چطور ميشه كاري كرد كه زماني كه دوستم وصل نيست من بتونم استفاده كنم كه isp نفهمه پيشاپيش مچكرم لطفا راهنمايي بفرمايين
    با سلام دوست عزیز باید بگم که تو سرعت adsl خیلی چیز ها مهم هست یکی از اونها مرکز مخابرات هست که هرچی شلوغ تر باشه یوزر اون isp سرعت پاین تر می یاد . در مورد اینکه بعد شما از acounte دوستتون استفاده کنید آره میشه البته اگه شما دو نفر از یک شرکت اشتراک داشته باشین . بعد اصلاٌ ربطی به isp نداره که بفهمه یا نه شما دوست داشتین با اجازه دوستتون از اون استفاده کنید یا اون اومده پیش شما با اکانت خودش وارد شده و ..... بهونه دیگه . البته اصلاٌ ربطی به اونا نداره و isp هم بیکار نیست که

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حالا بعدا به خدمتت میرسم

ولی یه نکته صبانت مدتیه مسخره بازی داره در میاره

نمیتونی 1 ماهه شارژ کنی حداقل باید 3 ماه شارژ کنی
    و اینکه اگه یک هفته از سرویست به هر دلیلی(مثلا مسافرت) استفاده نکنی...سرویست را جمع میکنن

1.صبا نت 1 ماهه سرویس ای دی اس ال میده شما از خود شرکت بگیرید لیست جدید قیمت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجا جهت راهنمایی دوس تان هست یا گمراه کردن آنها . کسی که اطلاعات درستی نداره چرا باید به همین راحتی بیاد پست بده و هم کاربران رو گمراه کنه و هم ...
    2.شما در صورتی که شارج بکنی و بعد از شارجت استفاده بکنی مشکلی نخواهد بود اما بدلیل سو استفاده بعضی از کاربران که بعد از شارج فقط از شبانه استفاده می کنند و اینترنت آنها زمان نمی اندازد در سیستم ثبت نمی شود و آنها تا سالها می توانند از اینترنت استفاده بکنند و از محدودیت آنها کاسته نشود چنین قانونی از سوی مدیریت تصویب شده...
    پس شما در صورتی که شارج بکنی و اولین بر قراری شما صبح باشد(مثال) مشکلی نخواهید داشت...
    من با یه تماس کوچیک با پشتیبانی این اطلاعاتو بدست آوردم از توی شکمم در نیوردم...
    در ضمن شرکت شاتل یکی از بهترین ارایه کننده های سرویس هست اما قسمت اکو این شرکت در مناطق محدودی ارایه میشه(مناطق خلوت)
    مدیران بخش اینترنت پی سی ورلد باید نظرات بیشتری داشته باشن تا کسی که واقعا دنبال کسب اطلاعات از شرکت ها است این چنین با این صحبتها گمراه نشوند!!!
    در ضمن طبق گفته پشتیبانی الان بالغ بر 1000 نفر توی کل لیست انتظار این شرکت هستن...

موفق و پیروز باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حالا بعدا به خدمتت میرسم

ولی یه نکته صبانت مدتیه مسخره بازی داره در میاره

نمیتونی 1 ماهه شارژ کنی حداقل باید 3 ماه شارژ کنی
    و اینکه اگه یک هفته از سرویست به هر دلیلی(مثلا مسافرت) استفاده نکنی...سرویست را جمع میکنن

1.صبا نت 1 ماهه سرویس ای دی اس ال میده شما از خود شرکت بگیرید لیست جدید قیمت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا جهت راهنمایی دوس تان هست یا گمراه کردن آنها . کسی که اطلاعات درستی نداره چرا باید به همین راحتی بیاد پست بده و هم کاربران رو گمراه کنه و هم ...

2.شما در صورتی که شارج بکنی و بعد از شارجت استفاده بکنی مشکلی نخواهد بود اما بدلیل سو استفاده بعضی از کاربران که بعد از شارج فقط از شبانه استفاده می کنند و اینترنت آنها زمان نمی اندازد در سیستم ثبت نمی شود و آنها تا سالها می توانند از اینترنت استفاده بکنند و از محدودیت آنها کاسته نشود چنین قانونی از سوی مدیریت تصویب شده...

پس شما در صورتی که شارج بکنی و اولین بر قراری شما صبح باشد(مثال) مشکلی نخواهید داشت...

من با یه تماس کوچیک با پشتیبانی این اطلاعاتو بدست آوردم از توی شکمم در نیوردم...

در ضمن شرکت شاتل یکی از بهترین ارایه کننده های سرویس هست اما قسمت اکو این شرکت در مناطق محدودی ارایه میشه(مناطق خلوت)

مدیران بخش اینترنت پی سی ورلد باید نظرات بیشتری داشته باشن تا کسی که واقعا دنبال کسب اطلاعات از شرکت ها است این چنین با این صحبتها گمراه نشوند!!!

در ضمن طبق گفته پشتیبانی الان بالغ بر 1000 نفر توی کل لیست انتظار این شرکت هستن...

موفق و پیروز باشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض خیلی مخلصیم

اقا ما خیلی مخلص بچه های اینجا هستیم دمتون گرم
    خداییش با این همه اسم و نام شرکت و اینها آدم هنگ میکنه
    من نمیدونستم که شاتل خودش سرعت رو تنظیم میکنه واین که خیلی خوبه حداقل خیالم راحته و اینو مدیون شماها هستم
    فقط یه مورد رو چندوقت پیش دیدم که خیلی اکازیون بود 128 نامحدود ماهی بیست تومن ولی بازم حساب کتاب کردم دیدم نه نمیصرفه وقتی که اعتباری به اون قضیه تنظیم سرعت و پورت557 نیست اصلا ارزش نداره برای 5 تومن کمتر بیشتر خودمو اذیت کنم . سیستم رو شبها میزارم رو دانلود و روزها هم که وبگردی رو به امیدخدا آغاز میکنیم فقط می مونه نامه و اینها هم که حل میشه مهدی هم که میگه تا حالا به افت ولتاژ برخورد نکرده پس معلومه میشه یه جورایی با این سرعت و محدودیت کنار اومد.
    ایشالا که همه ایران یه روز صاحب خطهای صد مگابایتی بشن مثه این فامیلمون توی هلند میگه صد مگابایت داره ماهی پنجاه یورو تازه 20 مگ هم افت ولتاژ داره میگم کم نیست واست میگه خسته شدم از بس پرسرعته

10. این کاربر از ramtin_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض چاکریم وحید جون

داش وحید راستی یادم رفت ازت تشکر کنم
    این فروم پدر منو درآورد نمیشه پشت سرهم تاپیک بزنی هی گیر میدن

12. این کاربر از ramtin_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب بابا ، چرا می زنید حالا ؟ بگم غلط کردم خوبه ؟ : دی
    منظورم همون مورد دوم بود ، برای یوزر عادی کجا ها مثلا لازم می شه ؟ این رو گفتم نمی دونم دیگه .... ( خدایی حال کردی ؟ کم نمیارم که )

در رابطه با بحث اون طرف که فرمودید بیاریم این طرف :
    مرکز ما با هنر هست ، 2260 ، حق انتخاب محدود ، اما اون 2244 رو دیدی ، چقدر شرکت داشتند بهش می دادند ؟
    ولی به نظر من این طوری هم که می گی نیست زد 2 ، اون 2244 طرف های شهید محلاتی هست ، جزو محلات تازه تاسیس هست اش ( اگه اشتباه نکنم ، سپاه قبل ، یا طول دوران جنگ ساخته اون جا رو ) من برداشتم اینه که مراکزی که شرکت زیادی هستند برای دی اس ال ، فضای کافی دارند ، و دعوایی نیست سر فضا ، اون شرکتهایی که فضا ندارن ، یا کم دارن ، مخابرات اون رو تو مناقصه ( یا مزایده ؟ کدوم درسته ؟ ) می ده درست شرکت ها* برای همین، شرکت ها ، بیشتر خرج می کنن ، شرکت های کمی می تونن سرویس بدن ، و در نتیجه این طوری ، حق انتخاب یوزر کم شده ، و باید یکی رو بالاخره انتخاب کنه ، شرکت هم که می بینه انحصار تقریبی ای داره ، خرج هم که زیاد کرده ، می کشه رو قیمت سرویس ....
    بعضی مراکز کرج ( که یکی از دوستان اونجاست ) 64 رو مید ه 30 _ 40 تومان اون هم محدود تازه ... یا افروز رو ببینید ، عجب سرویسی می ده با چه قیمتی

* این حرف رو من مطمئن نیستم ، یه بار به یکی از این شرکت ها که با هنر نبود گیر دادم ، گفت تقصیر ما نیست ، مرکز همکاری نمی کنه ، یا می خواد کلی ما رو بچاپه .
    نمونه اش کاربرهایی که می خوان با ادارات و شرکت ها در ارتباط ایمن باشن ازش استفاده می کنن.همچنین در کد گذاری های پرداخت و یا کنترل حساب( البته این مورد بیشتر مال خارجی هاست چون ما از بس سرعتامون کنده که این کد گزاری ها همش می شکنه.)هم استفاده می کنند.همچنین کسایی که تو پروژه های گروهی برنامه نویسی بخوان فایل هاشون رو به اشتراک ایمن بزارن هم استفاده می کنند که البته این مورد هم سرعت زیاد می خواد.
    البته این موارد میتونه بیشتر شه یا اینکه از این قابلیت استفاده نکنن

در مورد فضا یکی از بحث ها هم همینه که فکر کنم در مورد مراکز هم هست البته مناقصه فکر نکنم چون خلاف قوانین است احتمالا هنوز دارن سرش بحث می کنن.( یادمه که برای کمبود فضا قرار بود امکانات مورد نیاز رو بزارن که از بس این مخابرات ما انحصاری است هیچ عجله برای هزینه کردن در این مورد نمی زاره-ای کاش یک مخابرات قدرت مند هم می امد کنارش که با هم رقابت کنند انوقت عمرا چنین وضعی بود)

(اینجا می گم چون اینجا مطرح شد)
    فکر کنم(اگه اشتباهه اساتید تصحیح کنند)
    دوستمون می گه چون شرکت ها پورت هایی که می تونستند با 512 بفروشن با128 فروختن پس ضرر کردند
    اما
    1- اکثر شرکت ها این بخشنامه رو اجرا نمی کنند
    2- شرکت هایی هم که اجرا می کنند به سودشونه که اجرا کنند چون هزینه های شرکت ها فقط پورت نیست بلکه پهنای باند هم هست حالا اگه شرکتی به فکر رضایت مشترکانشه مثل شاتل ، می آد سخت می گیره تا بتونه به مشترکاش پهنای باند واقعی رو بده و احتیاج به سرمایه گذاری جدید برای ایجاد پهنای باند نباشه(تفاوت هزینه های 128 و 512 اکو ایجاد پهنای باند جدید رو به صرفه نمی کنه)
    3- اکثر کاربرای حرفه ای با راه هایی این بخش نامه رو دور زدند (نظر سنجی بالا رو نگاه کنید)
    4- موندن کاربرای غیر حرفه ای که با این وضع فیبر نوری که هر روز می ترکه اگه این ها هم 512 می گرفتن وای به حال سرعت اینترنت(پس شد یک گزینش برای کاربرای حرفه ای که به نظرم بد نیست)
    در مورد کاهش هزینه ها هم اگه نمی تونستن 256 ارایه دهن می تونستن که هزینه های 128 رو توی رقابت کاهش دهند
    در مورد 1 و بالاتر هم اکنون ارایه می شه ولی هزینه هاش زیاده
    در مورد اکو هم یا من حرف شما را نفهمیدم یا شما حرفای منو متوجه نشدی
    ما می گیم توی مراکزی که پورت خالی کم دارند اکو نمی دن تا چه برسه به پر
    و در آخر باز هم می گم سود این شرکت ها توی کاربرای خانگی نیست بلکه ...
    اولندش که ما در ان تاپیک گفتیم که امدیم اینور ولی شما باز انور ماندیدن( گناهکار)
    1- اکثر شرکت ها این بخشنامه رو اجرا نمی کنند
    کلمه ای بنام باطل شده پروانه و از دست رفتن میلیارد ها سرمایه رو شنیدی و ورشکستگی سرمایه دار ها و.... مطمئن باشن سرمایه دار های واقعی ریسک به خطر انداختن سرمایه شون رو در این حد نمی دن
    - شرکت هایی هم که اجرا می کنند به سودشونه که اجرا کنند چون هزینه های شرکت ها فقط پورت نیست بلکه پهنای باند هم هست حالا اگه شرکتی به فکر رضایت مشترکانشه مثل شاتل ، می آد سخت می گیره تا بتونه به مشترکاش پهنای باند واقعی رو بده و احتیاج به سرمایه گذاری جدید برای ایجاد پهنای باند نباشه(تفاوت هزینه های 128 و 512 اکو ایجاد پهنای باند جدید رو به صرفه نمی کنه)
    اتفاقا به ضررشونه چون مشترک های پایدار نمی تونن داشته باشن . تو مباحق اقتصادی( اینجا کسی حقوق یا اقتصاد خونده باشه بهتر درک می کنه )ارائه سرویس 128 از لحاظ سود بسیار بد و از لحاظ شیرینگ( گروه های شبکه این موضوع رو بهتر می دونن) کیفیت پایینتره
    3- اکثر کاربرای حرفه ای با راه هایی این بخش نامه رو دور زدند (نظر سنجی بالا رو نگاه کنید)
    ان حرفه ای ها حداکثر 20 درصد رو نشون می دن. در کل نگاه کنید بیشتر کاربر ها 128 و 64 و حتی در دایل اپ هستن ( دیدتون رو در جامعه بست بدین نه چند فروم یا سایت)
    4- موندن کاربرای غیر حرفه ای که با این وضع فیبر نوری که هر روز می ترکه اگه این ها هم 512 می گرفتن وای به حال سرعت اینترنت(پس شد یک گزینش برای کاربرای حرفه ای که به نظرم بد نیست)
    در مورد کاهش هزینه ها هم اگه نمی تونستن 256 ارایه دهن می تونستن که هزینه های 128 رو توی رقابت کاهش دهند
    یکی از مشکالات اینه که 90 درصد کاربرا شیرینگ رو بر اساس دایل اپ می گیرن که این غلطه.
    در دایل اپ بیشتر کاربر ها حداکثر 2 ساعت وصل هستن که انهم از تمام ظرفیت پهنای باند استفاده نمی کنند و به همین خاطر می توان نصبت شیرینگ رو بالا برد ولی در ADSL نوع استفاده و فرهنگش به کل فرق می کنه.
    تو ADSL هدف این نیست که یک سرعت بیشتر بدن هدفش افزایش سرعت انجام کار ها و کاهش وقت هدر رفته است. شما اگر کاربران عادی (نه خودتون تنها )در کل جامعه رو نگاه کنین اکثرا کار های شخصی و وبگردی می کنن و مقدار کمی هم فایل دریافت می کنن.من محاسبه کردم دیدم که این کاربر ها در هر ساعت حدودا 15 تا 25 مگابایت حجم در یافت دارن حالا مشکل اینجاست که چون سرعت ها محدود به 128 است این کاربر ها نمی تونن کارشون رو سریع انجام بدن و برن و به همین خاطر وقتی تعداد زیادی از انها میان در شیرینگ ترافیک زیادی است و بر خلاف دایل اپ که کاربر ها مدت کمی وصلا تو ADSL کاربر ها مدت زیادی وصلا که بر بار ترافیک شیر می افزاید.در حالی که اگر سرعت 256 باشه این حجم سایت ها وبلاگ ها متن ها تصویر ها در مدت 30 دقیقه و 512 در مدت 15 دقیقه می تونه بیاد.البته عملا بر عکس این محاسبه چون انسان مطالب رو می خونه و تصاویر رو می بینه ای نسریع امدن مطالب باعث میشه که بین هر دریافت وقفه طولانی تری بیاد که باعث کاهش بار ترافیک به اندازه زیادی میشه.
    در مورد اینترنت شرکت های محدودیت حجمی با گذاشتن کاربرها در محدودست حجم جلوی افزایش بار ترافیک رو گرفتن تا نوسانات سرعت رو کنترل کنند.( در حالی که در بدون محدودیت حجمی ها این مورد نیست و به همین خاطر نوسان بیشتر است)
    در حالت کلی و استاندارد در ADSL شیرینگ رو بر اساس 512 حساب می کنن که حداقل سرعت هر کاربر رو 512 ارائه و شیرینگ پهنای باند اصلی که قیمتش حدود 400 هزار تومن است رو براساس قیمت اکانت کاربر ها و شیزینگ تقسیم می کنن تا هم ترافیکش پایین نیاد هم کیفتش در بدترین حالتش بهتر ازisdn با سرعت 128 باشه.

این حرف شما در دید افراد اقتصادی خنده داره چون در عمل یک مرز قیمت وجود داره که نمیشه در عمل برای 128 پایینتر از ان امد
    در سرویس های بالاتر چون عامل شیرینگ و قیمت پهنای باند تاثیر بیشتری داره امکان مانور رو برای شرکت ها بیشتر فراهم می کنه. همچنین یک اصل در اقتصاد هست که هرچی زیادتر عرضه و رقابتش بیشتر شه باعث کاهش قیمتش میشه.این عامل در همه جا صادقه ولی محدودیت 128 هر دو عامل رقابت و عرضه رو محدود شده پس عملا کاهش قیمت ها امکان نداره( این مبحث خیلی پیشرفته تر از این حرف هاست که من بتونم شفافش کنم باید دونبال یک اقتصاد دان و IT کار بگردی تا انها به زبان قابل فهمتر بگن چون تخصص انها در این مورد است.)

14. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بر مبناي تحقيقات معتبر
    هزينه بالاي اينترنت پرسرعت در خاورميانه مانع افزايش تعداد كاربران مي‌شود

خبرگزاري فارس: يك موسسه تحقيقاتي مشهور در حوزه مخابرات و ارتباطات اعلام كرد ارائه دهندگان سرويس هاي اينترنت پرسرعت در منطقه خاورميانه بايد با الگو گرفتن از همتايان خود در اروپا هزينه سرويس هاي مذكور را كاهش دهند تا با جذب مشتريان بيشتر درآمد بيشتري كسب كنند و زمينه را براي ارتقاي خود آماده كنند.

به گزارش فارس به نقل از البوابه، بررسي هاي Informa Telecoms & Media كه مقر آن در لندن واقع است حاكيست سياست ISP هاي خاورميانه در امر قيمت گذاري كاملا اشتباه است و بي توجهي به اين مساله موجب شده زمينه مناسب براي رقابتي كردن بازار اينترنت پرسرعت در خاورميانه به وجود نيايد.
    بر همين اساس اگر چه در كشوري مانند امارات ضريب نفوذ اينترنت پرسرعت DSL حدود 30 درصد است، اما اين رقم نصف بريتانيا مي باشد. در ديگر كشورها نيز اين رقم از چند درصد فراتر نمي رود و به عنوان مثال در كويت به 4 درصد مي رسد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •