حقیر چیه ، شما سروری
تایید می شه ، خیلی بالاست ، اگه آسه آسه کار کنه ، می تونه زیر زیرکی رد کنه ، به اون 512 بودنش می ارزه که ....![]()
![]()
حقیر چیه ، شما سروری
تایید می شه ، خیلی بالاست ، اگه آسه آسه کار کنه ، می تونه زیر زیرکی رد کنه ، به اون 512 بودنش می ارزه که ....![]()
![]()
اره این قسمتش خیلی اذیت میکنهتنها بدی سرویس اکو شاتل به نظر من حقیر بالا بودن هزینه حجمشه. (هر گیگ 9 تومن)
باید دقت کنید که ترافیکتون تموم نشه
ولی من تو این دو ماه!! به مشکل کمبود ترافیک برخورد نکردم (ایشالا که اصلا برخورد نکنم البته اگه چشمای شور این آخوند بزاره!!!)
با سلام خدمت شما عزيزان بخصوص اساتيد محترم من مدتي شده از 128adsl استفاده ميكنم isp من رو يه يوزر داده با اون وارد مشم سرعت دانلود با دانلود منيجر حدود 12 هست اما يوزر دوستم كه اشتراك 256 داره رو استفاده ميكنم سرعت دانلود تا 40 و 50 هم ميره ميخواستم بپرسم ايا isp ميفهمه واگر ميفهمه چطور ميشه كاري كرد كه زماني كه دوستم وصل نيست من بتونم استفاده كنم كه isp نفهمه پيشاپيش مچكرم لطفا راهنمايي بفرمايين
با سلام دوست عزیز باید بگم که تو سرعت adsl خیلی چیز ها مهم هست یکی از اونها مرکز مخابرات هست که هرچی شلوغ تر باشه یوزر اون isp سرعت پاین تر می یاد . در مورد اینکه بعد شما از acounte دوستتون استفاده کنید آره میشه البته اگه شما دو نفر از یک شرکت اشتراک داشته باشین . بعد اصلاٌ ربطی به isp نداره که بفهمه یا نه شما دوست داشتین با اجازه دوستتون از اون استفاده کنید یا اون اومده پیش شما با اکانت خودش وارد شده و ..... بهونه دیگه . البته اصلاٌ ربطی به اونا نداره و isp هم بیکار نیست که
![]()
1.صبا نت 1 ماهه سرویس ای دی اس ال میده شما از خود شرکت بگیرید لیست جدید قیمت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا جهت راهنمایی دوس تان هست یا گمراه کردن آنها . کسی که اطلاعات درستی نداره چرا باید به همین راحتی بیاد پست بده و هم کاربران رو گمراه کنه و هم ...
2.شما در صورتی که شارج بکنی و بعد از شارجت استفاده بکنی مشکلی نخواهد بود اما بدلیل سو استفاده بعضی از کاربران که بعد از شارج فقط از شبانه استفاده می کنند و اینترنت آنها زمان نمی اندازد در سیستم ثبت نمی شود و آنها تا سالها می توانند از اینترنت استفاده بکنند و از محدودیت آنها کاسته نشود چنین قانونی از سوی مدیریت تصویب شده...
پس شما در صورتی که شارج بکنی و اولین بر قراری شما صبح باشد(مثال) مشکلی نخواهید داشت...
من با یه تماس کوچیک با پشتیبانی این اطلاعاتو بدست آوردم از توی شکمم در نیوردم...
در ضمن شرکت شاتل یکی از بهترین ارایه کننده های سرویس هست اما قسمت اکو این شرکت در مناطق محدودی ارایه میشه(مناطق خلوت)
مدیران بخش اینترنت پی سی ورلد باید نظرات بیشتری داشته باشن تا کسی که واقعا دنبال کسب اطلاعات از شرکت ها است این چنین با این صحبتها گمراه نشوند!!!
در ضمن طبق گفته پشتیبانی الان بالغ بر 1000 نفر توی کل لیست انتظار این شرکت هستن...
موفق و پیروز باشید.
1.صبا نت 1 ماهه سرویس ای دی اس ال میده شما از خود شرکت بگیرید لیست جدید قیمت:
اینجا جهت راهنمایی دوس تان هست یا گمراه کردن آنها . کسی که اطلاعات درستی نداره چرا باید به همین راحتی بیاد پست بده و هم کاربران رو گمراه کنه و هم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.شما در صورتی که شارج بکنی و بعد از شارجت استفاده بکنی مشکلی نخواهد بود اما بدلیل سو استفاده بعضی از کاربران که بعد از شارج فقط از شبانه استفاده می کنند و اینترنت آنها زمان نمی اندازد در سیستم ثبت نمی شود و آنها تا سالها می توانند از اینترنت استفاده بکنند و از محدودیت آنها کاسته نشود چنین قانونی از سوی مدیریت تصویب شده...
پس شما در صورتی که شارج بکنی و اولین بر قراری شما صبح باشد(مثال) مشکلی نخواهید داشت...
من با یه تماس کوچیک با پشتیبانی این اطلاعاتو بدست آوردم از توی شکمم در نیوردم...
در ضمن شرکت شاتل یکی از بهترین ارایه کننده های سرویس هست اما قسمت اکو این شرکت در مناطق محدودی ارایه میشه(مناطق خلوت)
مدیران بخش اینترنت پی سی ورلد باید نظرات بیشتری داشته باشن تا کسی که واقعا دنبال کسب اطلاعات از شرکت ها است این چنین با این صحبتها گمراه نشوند!!!
در ضمن طبق گفته پشتیبانی الان بالغ بر 1000 نفر توی کل لیست انتظار این شرکت هستن...
موفق و پیروز باشید.
اقا ما خیلی مخلص بچه های اینجا هستیمدمتون گرم
خداییش با این همه اسم و نام شرکت و اینها آدم هنگ میکنه
من نمیدونستم که شاتل خودش سرعت رو تنظیم میکنه واین که خیلی خوبه حداقل خیالم راحته و اینو مدیون شماها هستم
فقط یه مورد رو چندوقت پیش دیدم که خیلی اکازیون بود 128 نامحدود ماهی بیست تومنولی بازم حساب کتاب کردم دیدم نه نمیصرفه وقتی که اعتباری به اون قضیه تنظیم سرعت و پورت557 نیست اصلا ارزش نداره برای 5 تومن کمتر بیشتر خودمو اذیت کنم .
سیستم رو شبها میزارم رو دانلود و روزها هم که وبگردی رو به امیدخدا آغاز میکنیم فقط می مونه نامه و اینها هم که حل میشه
مهدی هم که میگه تا حالا به افت ولتاژ برخورد نکرده پس معلومه میشه یه جورایی با این سرعت و محدودیت کنار اومد.
ایشالا که همه ایران یه روز صاحب خطهای صد مگابایتی بشن مثه این فامیلمون توی هلند میگه صد مگابایت داره ماهی پنجاه یوروتازه 20 مگ هم افت ولتاژ داره میگم کم نیست واست میگه خسته شدم از بس پرسرعته
![]()
داش وحید راستی یادم رفت ازت تشکر کنم
این فروم پدر منو درآورد نمیشه پشت سرهم تاپیک بزنی هی گیر میدن![]()
نمونه اش کاربرهایی که می خوان با ادارات و شرکت ها در ارتباط ایمن باشن ازش استفاده می کنن.همچنین در کد گذاری های پرداخت و یا کنترل حساب( البته این مورد بیشتر مال خارجی هاست چون ما از بس سرعتامون کنده که این کد گزاری ها همش می شکنه.)هم استفاده می کنند.همچنین کسایی که تو پروژه های گروهی برنامه نویسی بخوان فایل هاشون رو به اشتراک ایمن بزارن هم استفاده می کنند که البته این مورد هم سرعت زیاد می خواد.
البته این موارد میتونه بیشتر شه یا اینکه از این قابلیت استفاده نکنن
در مورد فضا یکی از بحث ها هم همینه که فکر کنم در مورد مراکز هم هست البته مناقصه فکر نکنم چون خلاف قوانین است احتمالا هنوز دارن سرش بحث می کنن.( یادمه که برای کمبود فضا قرار بود امکانات مورد نیاز رو بزارن که از بس این مخابرات ما انحصاری است هیچ عجله برای هزینه کردن در این مورد نمی زاره-ای کاش یک مخابرات قدرت مند هم می امد کنارش که با هم رقابت کنند انوقت عمرا چنین وضعی بود)
اولندش که ما در ان تاپیک گفتیم که امدیم اینور ولی شما باز انور ماندیدن( گناهکار)
کلمه ای بنام باطل شده پروانه و از دست رفتن میلیارد ها سرمایه رو شنیدی و ورشکستگی سرمایه دار ها و.... مطمئن باشن سرمایه دار های واقعی ریسک به خطر انداختن سرمایه شون رو در این حد نمی دن1- اکثر شرکت ها این بخشنامه رو اجرا نمی کنند
اتفاقا به ضررشونه چون مشترک های پایدار نمی تونن داشته باشن . تو مباحق اقتصادی( اینجا کسی حقوق یا اقتصاد خونده باشه بهتر درک می کنه )ارائه سرویس 128 از لحاظ سود بسیار بد و از لحاظ شیرینگ( گروه های شبکه این موضوع رو بهتر می دونن) کیفیت پایینتره- شرکت هایی هم که اجرا می کنند به سودشونه که اجرا کنند چون هزینه های شرکت ها فقط پورت نیست بلکه پهنای باند هم هست حالا اگه شرکتی به فکر رضایت مشترکانشه مثل شاتل ، می آد سخت می گیره تا بتونه به مشترکاش پهنای باند واقعی رو بده و احتیاج به سرمایه گذاری جدید برای ایجاد پهنای باند نباشه(تفاوت هزینه های 128 و 512 اکو ایجاد پهنای باند جدید رو به صرفه نمی کنه)
ان حرفه ای ها حداکثر 20 درصد رو نشون می دن. در کل نگاه کنید بیشتر کاربر ها 128 و 64 و حتی در دایل اپ هستن ( دیدتون رو در جامعه بست بدین نه چند فروم یا سایت)3- اکثر کاربرای حرفه ای با راه هایی این بخش نامه رو دور زدند (نظر سنجی بالا رو نگاه کنید)
یکی از مشکالات اینه که 90 درصد کاربرا شیرینگ رو بر اساس دایل اپ می گیرن که این غلطه.4- موندن کاربرای غیر حرفه ای که با این وضع فیبر نوری که هر روز می ترکه اگه این ها هم 512 می گرفتن وای به حال سرعت اینترنت(پس شد یک گزینش برای کاربرای حرفه ای که به نظرم بد نیست)
در مورد کاهش هزینه ها هم اگه نمی تونستن 256 ارایه دهن می تونستن که هزینه های 128 رو توی رقابت کاهش دهند
در دایل اپ بیشتر کاربر ها حداکثر 2 ساعت وصل هستن که انهم از تمام ظرفیت پهنای باند استفاده نمی کنند و به همین خاطر می توان نصبت شیرینگ رو بالا برد ولی در ADSL نوع استفاده و فرهنگش به کل فرق می کنه.
تو ADSL هدف این نیست که یک سرعت بیشتر بدن هدفش افزایش سرعت انجام کار ها و کاهش وقت هدر رفته است. شما اگر کاربران عادی (نه خودتون تنها )در کل جامعه رو نگاه کنین اکثرا کار های شخصی و وبگردی می کنن و مقدار کمی هم فایل دریافت می کنن.من محاسبه کردم دیدم که این کاربر ها در هر ساعت حدودا 15 تا 25 مگابایت حجم در یافت دارن حالا مشکل اینجاست که چون سرعت ها محدود به 128 است این کاربر ها نمی تونن کارشون رو سریع انجام بدن و برن و به همین خاطر وقتی تعداد زیادی از انها میان در شیرینگ ترافیک زیادی است و بر خلاف دایل اپ که کاربر ها مدت کمی وصلا تو ADSL کاربر ها مدت زیادی وصلا که بر بار ترافیک شیر می افزاید.در حالی که اگر سرعت 256 باشه این حجم سایت ها وبلاگ ها متن ها تصویر ها در مدت 30 دقیقه و 512 در مدت 15 دقیقه می تونه بیاد.البته عملا بر عکس این محاسبه چون انسان مطالب رو می خونه و تصاویر رو می بینه ای نسریع امدن مطالب باعث میشه که بین هر دریافت وقفه طولانی تری بیاد که باعث کاهش بار ترافیک به اندازه زیادی میشه.
در مورد اینترنت شرکت های محدودیت حجمی با گذاشتن کاربرها در محدودست حجم جلوی افزایش بار ترافیک رو گرفتن تا نوسانات سرعت رو کنترل کنند.( در حالی که در بدون محدودیت حجمی ها این مورد نیست و به همین خاطر نوسان بیشتر است)
در حالت کلی و استاندارد در ADSL شیرینگ رو بر اساس 512 حساب می کنن که حداقل سرعت هر کاربر رو 512 ارائه و شیرینگ پهنای باند اصلی که قیمتش حدود 400 هزار تومن است رو براساس قیمت اکانت کاربر ها و شیزینگ تقسیم می کنن تا هم ترافیکش پایین نیاد هم کیفتش در بدترین حالتش بهتر ازisdn با سرعت 128 باشه.
این حرف شما در دید افراد اقتصادی خنده داره چون در عمل یک مرز قیمت وجود داره که نمیشه در عمل برای 128 پایینتر از ان امددر مورد کاهش هزینه ها هم اگه نمی تونستن 256 ارایه دهن می تونستن که هزینه های 128 رو توی رقابت کاهش دهند
در سرویس های بالاتر چون عامل شیرینگ و قیمت پهنای باند تاثیر بیشتری داره امکان مانور رو برای شرکت ها بیشتر فراهم می کنه. همچنین یک اصل در اقتصاد هست که هرچی زیادتر عرضه و رقابتش بیشتر شه باعث کاهش قیمتش میشه.این عامل در همه جا صادقه ولی محدودیت 128 هر دو عامل رقابت و عرضه رو محدود شده پس عملا کاهش قیمت ها امکان نداره( این مبحث خیلی پیشرفته تر از این حرف هاست که من بتونم شفافش کنم باید دونبال یک اقتصاد دان و IT کار بگردی تا انها به زبان قابل فهمتر بگن چون تخصص انها در این مورد است.)
بر مبناي تحقيقات معتبرخبرگزاري فارس: يك موسسه تحقيقاتي مشهور در حوزه مخابرات و ارتباطات اعلام كرد ارائه دهندگان سرويس هاي اينترنت پرسرعت در منطقه خاورميانه بايد با الگو گرفتن از همتايان خود در اروپا هزينه سرويس هاي مذكور را كاهش دهند تا با جذب مشتريان بيشتر درآمد بيشتري كسب كنند و زمينه را براي ارتقاي خود آماده كنند.
هزينه بالاي اينترنت پرسرعت در خاورميانه مانع افزايش تعداد كاربران ميشود
به گزارش فارس به نقل از البوابه، بررسي هاي Informa Telecoms & Media كه مقر آن در لندن واقع است حاكيست سياست ISP هاي خاورميانه در امر قيمت گذاري كاملا اشتباه است و بي توجهي به اين مساله موجب شده زمينه مناسب براي رقابتي كردن بازار اينترنت پرسرعت در خاورميانه به وجود نيايد.
بر همين اساس اگر چه در كشوري مانند امارات ضريب نفوذ اينترنت پرسرعت DSL حدود 30 درصد است، اما اين رقم نصف بريتانيا مي باشد. در ديگر كشورها نيز اين رقم از چند درصد فراتر نمي رود و به عنوان مثال در كويت به 4 درصد مي رسد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)