اینم یه مقایشه عکس n86 با i8510
N86
i8510
n86
i8510
![]()
اینم یه مقایشه عکس n86 با i8510
N86
i8510
n86
i8510
![]()
ضمنا هیچ کدومتون تا حالا همچین 8510 دیده بود حدس بزنید چرا این اینطوریه شما بگید مم بعد میگم چرا؟
![]()
تو این عکسا که 8510 بهتر عمل کرده ....
عکسی هم که از خودش گزاشتی نشون میده که سامسونگ روی این گوشی یه نوع آوری انجام داده .... اینکه میتونید با تراشیدن رنگش یه رنگ دیگه براش بسازیدحالشو ببرید
این چه باهاله خوبه ما هم رنگ گوشیمونو ببریم
برادر تازه گوشیت مثل گوشی من شده ببین وقتی گوشی رو روشن می کنی حدود چند ثانیه طول می کشه تا کامل هنگ کنه باید7370 2 سوته انجام بدی حتی اگه تصویر از تو عقب موند
شما رو چه حسابي ميگيد عكساي 8510 بهتره . همونطور كه ميبينيد رنگ توي 86 به واقعيت نزديكتره و 8510 كم رنگ نشون داده . گرچه شما چون طرفدار سامسونگيد من هر چي هم بزارم بازم ميگيد سامسونگ
بعدشم اين فناوري نيست اين گوشي هم مثل همه مدلهاي ديگه همون رنگ مشكي رو داشت ولي به مرور زمان همينطور رنگ گوشي زره زره ميرفت و گوشي اينقدر بي ريخت شده بود كه هر كي ميديد ميگفت يه 10 سالي كار كرده بنابرين صاحبش مجبور شد كلا رنگ گوشي رو بتراشه تا گوشي داغون به نظر نرسه
من بارها تو اين تاپكم گفته بودم رنگ اين گوشي ميره خودمم اين گوشي رو داشتم و داشت رنگش ميرفت و سريعا فروختمش
آخه عکسا خیلی به هم شبیهن ... شاید چشمای من نمیتونه تفکیک کنه رنگارو .... والا هر چی نگا میکنم فقط ان86 یکم پر رنگتره .... بعدشم همه میدونن که کلاً نوکیا رنگهارو اغرار آمیز میندازه .... البته منم خوشم میاد از عکسای گرم به همین تو گوشیم شارپنس رو یه درجه بردم بالا که با این کار مثل نوکیا شده .... خوبیشم اینه که همیشه بالا میمونه و بر نمیگرده سر جاش
در مورد رنگ گوشی من با شما موافق نیستم ... آخه مال خودم یه بار خورد رو سنگ و یه تیکه از رنگش پرید و با اینکه فک میکردم از همون نقطه بقیه رنگش میره ولی اینجوری نشد و هنوزم همون یه نقطست
شاید دوست شما ( نمیدونم مال خود شماست یا دوستت) مثلاً کلید گزاشته کنارش یا باهاش درست رفتار نکرده که اینجوری شده .... به هر حال الان که خیلی عالی شده .... حالا اگه نوکیا بود رنگش میرفت زیرش خیلی بیریخت بود ولی این زیرش مثل استیله خیلیم با کلاسه![]()
سلام دوستان بچه ها من چند وقت پیش گوشیم دو بار رو فرش افتاد زمین.از اون به بعد یه صدای خش خش از سمت دوربینش مییاد.چون هیچ تاثیر رو کیفیت دوربین نداشت منم بی خیال شدم.اما یه چند روزه که دریچه ی محافظ دوربین نصفه بسته میشه و باید بقیه اش رو بادست ببندی.ممکنه به همون علت باشه؟به نظرتون چی کار کنم؟
ali1223 باید چیکار کنم؟؟
وحشتناک کنده
7370 میزنم lock code میخواد.هرچی میزنم جواب نمیده
چه عددی باید بزنم
منم حدود یک هفته مشکل تو رو داشتم و از گوشی اصلا استفاده نمی کردم تا یک شب سیمکارتو گذاشتم تو گوشی و روشنش کردم دیدیم چند ثانیه ای طول میکشه تا هنگ کامل کنه بعد دوباره خاموش و روشن کردم و خیلی سریع 7370 اجرا کردم بدشم که کد می خواست سریع 8 صفر زدم و ok کردم بعد ریستارت شد ولی min10 طول کشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)