تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 298 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اینم یه مقایشه عکس n86 با i8510

N86

i8510

n86

i8510

2. این کاربر از mr_khodaei2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ضمنا هیچ کدومتون تا حالا همچین 8510 دیده بود حدس بزنید چرا این اینطوریه شما بگید مم بعد میگم چرا؟

4. این کاربر از mr_khodaei2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

تو این عکسا که 8510 بهتر عمل کرده ....
    عکسی هم که از خودش گزاشتی نشون میده که سامسونگ روی این گوشی یه نوع آوری انجام داده .... اینکه میتونید با تراشیدن رنگش یه رنگ دیگه براش بسازید حالشو ببرید

6. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این چه باهاله خوبه ما هم رنگ گوشیمونو ببریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کمکککککککککککک
    کمککککککککککک
    امروز hallox ریختم رو گوشیم.گوشیم هنگ کرده شدید.کنده کند شده.مستر ریستم با 7370 که میخوام بکنم lock codeمیخواد که هشتا 0 مزنم بازم هیچی نمیشه.چیکار کنم؟؟؟؟
    برادر تازه گوشیت مثل گوشی من شده ببین وقتی گوشی رو روشن می کنی حدود چند ثانیه طول می کشه تا کامل هنگ کنه باید7370 2 سوته انجام بدی حتی اگه تصویر از تو عقب موند

9. این کاربر از ali1223 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

تو این عکسا که 8510 بهتر عمل کرده ....
    عکسی هم که از خودش گزاشتی نشون میده که سامسونگ روی این گوشی یه نوع آوری انجام داده .... اینکه میتونید با تراشیدن رنگش یه رنگ دیگه براش بسازید حالشو ببرید
    شما رو چه حسابي ميگيد عكساي 8510 بهتره . همونطور كه ميبينيد رنگ توي 86 به واقعيت نزديكتره و 8510 كم رنگ نشون داده . گرچه شما چون طرفدار سامسونگيد من هر چي هم بزارم بازم ميگيد سامسونگ

بعدشم اين فناوري نيست اين گوشي هم مثل همه مدلهاي ديگه همون رنگ مشكي رو داشت ولي به مرور زمان همينطور رنگ گوشي زره زره ميرفت و گوشي اينقدر بي ريخت شده بود كه هر كي ميديد ميگفت يه 10 سالي كار كرده بنابرين صاحبش مجبور شد كلا رنگ گوشي رو بتراشه تا گوشي داغون به نظر نرسه

من بارها تو اين تاپكم گفته بودم رنگ اين گوشي ميره خودمم اين گوشي رو داشتم و داشت رنگش ميرفت و سريعا فروختمش

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

شما رو چه حسابي ميگيد عكساي 8510 بهتره . همونطور كه ميبينيد رنگ توي 86 به واقعيت نزديكتره و 8510 كم رنگ نشون داده . گرچه شما چون طرفدار سامسونگيد من هر چي هم بزارم بازم ميگيد سامسونگ

بعدشم اين فناوري نيست اين گوشي هم مثل همه مدلهاي ديگه همون رنگ مشكي رو داشت ولي به مرور زمان همينطور رنگ گوشي زره زره ميرفت و گوشي اينقدر بي ريخت شده بود كه هر كي ميديد ميگفت يه 10 سالي كار كرده بنابرين صاحبش مجبور شد كلا رنگ گوشي رو بتراشه تا گوشي داغون به نظر نرسه

من بارها تو اين تاپكم گفته بودم رنگ اين گوشي ميره خودمم اين گوشي رو داشتم و داشت رنگش ميرفت و سريعا فروختمش
    آخه عکسا خیلی به هم شبیهن ... شاید چشمای من نمیتونه تفکیک کنه رنگارو .... والا هر چی نگا میکنم فقط ان86 یکم پر رنگتره .... بعدشم همه میدونن که کلاً نوکیا رنگهارو اغرار آمیز میندازه .... البته منم خوشم میاد از عکسای گرم به همین تو گوشیم شارپنس رو یه درجه بردم بالا که با این کار مثل نوکیا شده .... خوبیشم اینه که همیشه بالا میمونه و بر نمیگرده سر جاش

در مورد رنگ گوشی من با شما موافق نیستم ... آخه مال خودم یه بار خورد رو سنگ و یه تیکه از رنگش پرید و با اینکه فک میکردم از همون نقطه بقیه رنگش میره ولی اینجوری نشد و هنوزم همون یه نقطست
    شاید دوست شما ( نمیدونم مال خود شماست یا دوستت) مثلاً کلید گزاشته کنارش یا باهاش درست رفتار نکرده که اینجوری شده .... به هر حال الان که خیلی عالی شده .... حالا اگه نوکیا بود رنگش میرفت زیرش خیلی بیریخت بود ولی این زیرش مثل استیله خیلیم با کلاسه

12. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان بچه ها من چند وقت پیش گوشیم دو بار رو فرش افتاد زمین.از اون به بعد یه صدای خش خش از سمت دوربینش مییاد.چون هیچ تاثیر رو کیفیت دوربین نداشت منم بی خیال شدم.اما یه چند روزه که دریچه ی محافظ دوربین نصفه بسته میشه و باید بقیه اش رو بادست ببندی.ممکنه به همون علت باشه؟به نظرتون چی کار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ali1223 باید چیکار کنم؟؟
    وحشتناک کنده
    7370 میزنم lock code میخواد.هرچی میزنم جواب نمیده
    چه عددی باید بزنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم حدود یک هفته مشکل تو رو داشتم و از گوشی اصلا استفاده نمی کردم تا یک شب سیمکارتو گذاشتم تو گوشی و روشنش کردم دیدیم چند ثانیه ای طول میکشه تا هنگ کامل کنه بعد دوباره خاموش و روشن کردم و خیلی سریع 7370 اجرا کردم بدشم که کد می خواست سریع 8 صفر زدم و ok کردم بعد ریستارت شد ولی min10 طول کشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •