آقا تو رو خدا يكي آموزش Kitserver رو بذاره . پچ هامون تو دستمون مونده
راستي برنامه GGS براي اين نسخه نيومده ؟ چون كار باهاش خيلي راحته و من PES2008 رو با اين برنامه اديت مي كردم
آقا تو رو خدا يكي آموزش Kitserver رو بذاره . پچ هامون تو دستمون مونده
راستي برنامه GGS براي اين نسخه نيومده ؟ چون كار باهاش خيلي راحته و من PES2008 رو با اين برنامه اديت مي كردم
یکی اموزش ساخت منو و تابلو تبلیغاتیها زو هم بزاره بهمراه اموزشش
من بازی رو گرفتم اما چرا اصلا صدای تماشاگر ها در نمیاد و خیلی کمه و موقع گل هیچ عکس العملی نشون نمیدن !!!
2 تا Dvd بود که اول ریخت رو هارد بعد نصب کردم
خیلی بازی عوض شده ! شدیدا آماتور و بی احساس
اصلا موقع گل ها نمیشه فهمید گل شده چون صدای هیچ کی نمیاد
سوت داور اصلا صداش در نمیاد
اشکال از کجاس؟
اتفاقا بعد از هر گل صدای تماشاگران وحشتناک شنیده میشه! بخصوص در چمپیوز لیگ که صدای طرفداران خیلی بیشتر لذت بخش هست! شما صدای تماشاگران که وقتی میلان بازی میکنه و پیرلو... پیرلو و یا در هنگام بازی های انگلیس بکام... بکام می کنند نمی شنوید؟
شما به بخش تنظیمات بازی برو شاید اصلا صدای تماشاگران را قطع کرده باشید.
عکس العمل طرفداران هم بعد از گل خیلی بهتر از pes 2008 شده.
اي بابا!!!يكي ميره با man utd قرار داد ميبنده ما با خودمون مسابقه ميديم:دي
بگين بايد چيكار كنم؟الان هفنه چهارم هستم!!(اولشم:دي)
فقط با تيم خودم مسابقه ميدم!!!!جدي ميگم!!!تيم ديگه اي نمياد!!!فقط خودم و خودم...
اول اولش(اولين مسابقه)با يه تيم ديگه مسابقه دادم ولي الان فقط خودمون با هميم!!!مثل تمرين كردن....چيكار كنم من آيا؟؟:دي
سلام این مجری سرما خوده اصلا برا من گزاشگری نمیکنه چرا؟
سلام
دوستان becom a legend تو fifa هم هست ؟ میگم همچین قلطی نمیتونن بکنن . فقط از دست کونامی بر میاد
آره ؟
عشق است PES
دوست من شما باید تو تمرینها خوب ظاهر بشید تا تو ترکیب ذخیره بیاید بعدش اگر موقعی که تعویض می شی خوب عمل کنی تو ترکیب ثابت بازی می کنی (مثل خودم من الان دارم تو ترکیب اصلی بازی می کنم)
دوست من شاید از تنظیمات صداش کم یا اصلا قطع باشه واسه من همچین گزارش می کنه که نگو و نپرس
کسی بلد چطور میشه دروازبان را موقع کرنر شدن در دقایق آخر جلو آورد؟
Last edited by behnammazi; 21-10-2008 at 23:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)