رو آيدي مورد نظر كليك راست كنين و بعد...
![]()
رو آيدي مورد نظر كليك راست كنين و بعد...
![]()
منظور از بوت کردن دقیقا چیه توی یاهو؟؟؟؟
سلام دوست من.. سوال شما اينه كه بوت كردن در ياهو به چه شكله..؟
اگه اينه كه شما مثلا ره نرم افزار بوتر بر ميدارين مي رن تو روم و همه رو از روم خارج مي كنين...
و يا اين كه با يه نفر چت مي كنين ؛ اينقدر بهش پي ام خودكار بدين كه طرف هنگ كنه و مجبور به ريست كردن
بشه..
البته اين جور كارا چند سال پيش خيلي طرفار داشت و الان ديگه خوشبختانه كمتر شده...
سلام دوستان
کسی میتونه کمک کنه
من وقتی برنامه یاهو مسنجر رو باز میکنم...یه ینجره پی ام باز میکنم موقه تایپ کردن معلومه ولی موقع سند کردن مخفی میشه یا پی ام طرف مقابل صداش میاد ولی مخفیه برای من...شکلک ها هم همینطور
قبلا اینطور نبود
دوست من ميشه واضح تر بگين..؟
شما حذف و نصب كنين و يا اين كه ورژن ديگه رو هم تست كنين..
من دوتا سوال داشتم
اولیش که تو عکس زیر هم نشون دادم
این یعنی چی ؟
یعنی طرف با موبایلش کانکت شده یا نه ؟
دومین سوالم هم مربوط میشه به این لینک های که داخل روم ها فرستاده میشه و 99% هم با عنوان های غیر اخلاقی استفاده میشه و لینک های عجیب و غریبی هم هستن هدف از دادن این لینک ها چیه یعنی این لینک ها آلوده هستن و فقط برای دزدیدن پسورد هست ؟!
این کار به چه صورته
روشی هم هست که بشه تو یاهو مسنجر تمام لینک ها غیر فعال کرد چون واقعا به شکل آزار دهندی این لینکا آدم رو اذیت میکنه
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
مرسی![]()
سلام..
جواب سوال اول اينه كه بله دوست شما با موبايل وصل شده به اكانت خودش تو ياهو مسنجر..!
و سوال دوم اين كه متاسفانه اكثر اين لينك ها آلوده ؛ حالا آلوده به مسايل اخلاقي و يا آلوده به ويروس و تروجان
اين كه بشه اين لينك هارو فيلــــــــــــــتر كرد ؛ تنها راش اينه وارد چت رو نشيم..
موفق باشين..
ممنون دوست عزیز
ولی نمیشه کاری کرد که توی یاهو مسنجر لینک ها غیر فعال بشن یعنی لینک ها فقط به صورت نوشته ظاهر بشن و قابلیت لینک نداشته باشن ؟
خيـــــــــــــــــــــــ ــــــر !
سلام دوستان مسنجر من ]چندروز باز نمیشه accont has been locked البته با این یک آیدی اینجوری هست با بقیه آی دی ها مشکل ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)