داشتم ناهار کوفت میکردمنمیدونم چرا به اون صورت شدید حس نکردم شاید چون خونمون بلنده
یا من حواس 5 گانم درست کار نمیکنه
گوگل - یاهو - بینگ - گیم اسپات ورزش 3 و 70 % سایتا برام بالا نمیاد ! امیدوارم این شرایط پیدا نکنه وگرنه من یکی شرمنده همشون میشم![]()
داشتم ناهار کوفت میکردمنمیدونم چرا به اون صورت شدید حس نکردم شاید چون خونمون بلنده
یا من حواس 5 گانم درست کار نمیکنه
گوگل - یاهو - بینگ - گیم اسپات ورزش 3 و 70 % سایتا برام بالا نمیاد ! امیدوارم این شرایط پیدا نکنه وگرنه من یکی شرمنده همشون میشم![]()
دوستان من به عنوان یک شهروند ایرانی دیگه دارم بالا میارم از این اینترنت
این همه شرکت عوض کردم والا دیگه داره حالم به هم میخوره از این زیر ساخت و مخابرات و وزیر و هر کوفت و زهر ماری که مربوط به اینترنت میشه
بامبول جدید مخابرات رو تو تاپیک تبریز گفتم دوستانی که حال دارن برن بخونن
ایرانسلمم تموم شد
موندم چیکار کنم!!!!!!!!
دیگه دارم سفهلیرم![]()
لامصب ترشح ناگهانی آدرنالین بدجوری فاز میدهکاملا موافقم حال روحی خیلی تغییر میکنه البته اگه بقول خودت بی خطر باشه
من که از شیفت شب اومده بودم خواب خواب بودم از صدای کمد کتاب ها که درست بالا کلم بود داشت ویبره می زد چشامو وا کردم بعد 3 ثانیه که مغرم کار کرد و فهمیدم زلزله بوده با خودم گفتم اوه نکنه پیش زلزله باشه!الانه که همه چی شپلخ بشه!
باید فرار کنیم بیرون! ولی خداییش انقد خوابم می اومد که گفتم ولش کن هممون یه روزی می میریم بگیر بخواب! خوابیدم
....
سعید مشکلی نیست (f1)
okeye![]()
یه چند روزه موقع وب گردی بعضی سایتها بالا نمیاد باید رفلش کنی تا بلکه........
dns گذاشتم 8.8.8.8 درست شد!!!!!!!!!!
برام جای تعجبه وقتی زلزله میاد لااقل باید شبکه استانی اطلاع رسانی کنه یه زیر نویسی لااقل بنویسه که به جاهای امن برید شاید اصلا این پیش زلزله باشه شاید خدای نکرده زلزله شدیدتری تو راهه من درست بعد از زلزله شبکه استانی رو نگاه کردم دیدم یه فیلم داره میده اصلا هشداری هم نداد ! بعد میان مانور زلزله هم میزارن به خیال خودشون![]()
آره یه بحث جدید داغ تو خونه ها باز شد با هر کی حرف میزدم از لحظه زلزله میگفت و گاف هایی که داده بود عجب چیز باحالیه این زلزله بی خطرلامصب ترشح ناگهانی آدرنالین بدجوری فاز میدهکاملا موافقم حال روحی خیلی تغییر میکنه البته اگه بقول خودت بی خطر باشه
اینم جهت اسپم شناخته نشدن پست:
![]()
چطوری ؟ منم همین مشکل رو دارم
لطفا بیشتر توضیح بدین![]()
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یا 8.8.8.8 و یا 8.8.4.4 وارد کن
Last edited by fsh_num7; 17-01-2012 at 00:12.
دوستان میشه از 3G ترکسل تو تبریز استفاده کرد
میخوام یه ترکسل بخرم استفاده کنم
با استفاده از نسل 3 رایتل میشه استفاده کرد یا نه؟؟؟؟
سرعت دانلود ترکسل 47 مگه
با آپلود 6 مگ
لطفا زود نظرتونو بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)