ممنونم . امام ن با برنامه avi ... که کار می کنم فیلم رو که می کشم توش و استارت می کنم میگه not found video strem!
نمی دونم مشکلش چی هست.
من تنها می خواهم زیر Avi زیر نویس بندازم و بعد هم حالا با یک برنامه ای اون رو به dvd تبدیل کن م. ممنونم .
ممنونم . امام ن با برنامه avi ... که کار می کنم فیلم رو که می کشم توش و استارت می کنم میگه not found video strem!
نمی دونم مشکلش چی هست.
من تنها می خواهم زیر Avi زیر نویس بندازم و بعد هم حالا با یک برنامه ای اون رو به dvd تبدیل کن م. ممنونم .
سلام دوستان.یه برنامه تبدیل می خواستم که بشه باهاش یه فایل MKV رو بدون ذره ای افت کیفیت به MPEG یا AVI چیز دیگه ای تبدیل کرد.
یه فیلم FULL HD 1080p دانلود کردم ولی پلیر خونمون MKV نمی خونه متاسفانه.
لطف کنید اسمش رو هم بگید کافیه.ممنون.
خوب از محيط نرم افزار مسير فيلم رو با Browse بهش بده. زيرنويس رو که همنام فيلم کردي؟ هم فيلم و هم زيرنويس بايد يکجا داخله مثلا يه پوشه اي باشند.فیلم رو که می کشم توش و استارت می کنم میگه not found video strem!
ديگه لزومي نداره که به dvd تبديل کني ، پليرخانگي قابليت پخش Avi رو هم داره.و بعد هم حالا با یک برنامه ای اون رو به dvd تبدیل کن م. ممنونم .
سلام دوست عزیز
نـــــرم افــــــزار Xilisoft MKV Converter رو پیشنهاد میکنـــم .
دانــــلود در پست اول .
![]()
روش هاي زيرو امتحان کن :
1- اول از همه مسير فايل ذخيره رو بهش بده چون تو شکل Output Folder خاليه.
2- در بخش تنظيمات 2 تيک گزينه اول يعني Upack Pack Stream رو بردار و امتحان کن.
3- گزينه زيري اون يعني تيک Use .avi for output files رو بزن و يکباره ديگه امتحان کن .
البته پيغام ميگه که فرمت تصويري پيدا نميشه. شما کدک تو سيستم نصب کردي؟ اگه نه حتما مجموعه K-Lite رو نصب کن
روش هاي زيرو امتحان کن :
1- اول از همه مسير فايل ذخيره رو بهش بده چون تو شکل Output Folder خاليه.
2- در بخش تنظيمات 2 تيک گزينه اول يعني Upack Pack Stream رو بردار و امتحان کن.
3- گزينه زيري اون يعني تيک Use .avi for output files رو بزن و يکباره ديگه امتحان کن .
البته پيغام ميگه که فرمت تصويري پيدا نميشه. شما کدک تو سيستم نصب کردي؟ اگه نه حتما مجموعه K-Lite رو نصب کن
اگه میخوای زیرنویس بچسبونی پیشنهاد میکنم از Jetaudio استفاده کنی.
من با این نرم افزار که عکسشو گذاشتی کار کردم... زیاد جالب نیست.
Jetaudio رو نصب کن و Convert Video رو بازش کن. بعد زییرنویس رو هم همنام با فیلمت کن بزار کنارش.
خودش پیداش میکنه و میزاره روی فیلمت. خیلی عالیه.
یکسری فیلم نویز دار دارم
باهندی کم گرفته شده اما نویز محیط خیلی زیاده چطور میتونم نویزش رو بگیریم
البته یکسر هم باپسوند flv اما فرقی ندارد اگر با avi باشه بهتر
سری به این تاپیک بـــزن :
نرم افزاری در زمینه ی کار بر روی فایل های ویدئویی ◄◄http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5715407
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)