1.0.615.00107
1.0.615.00107
بزار یه سرچی بکنم
اینو پیدا کردم . حجمش هم زیاد نیست حدود 10 مگ. یه امتحانی بکن ببین جواب میده یا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sorna2; 24-11-2009 at 14:21.
آخي كاملا درك مي كنم الان چه احساسي داري
من كارهايي كه خودم انجام دادم رو براتون توضيح ميدم شايد به دردتون بخوره
ببنيد تو صفحه ي 226 كه بری Maggy همه ي آپديت ها رو گذاشته
و چندتا پايين ترش يه كي كه ورژن 1.0.615.00107
رو داره سوال كرده و پاسخ دادند كه بايد به آلفا يعني 631 تبديل بشه كه حجمش 700 تاست
اين رو كه گرفتي و فايلهاش رو تو بازي كپي كردي بايد كارهايي كه توي صفحه 229 پست پنجم
نوشته شده انجام بدي ( اين يكي حجمش كمه)
بعد لانچر بازيت رو كه اجرا كني و ورژنت رو ببيني مي توني از اونجا (صفحه 226) آپديت ها ش رو بگيري
ورژن سيمز من بعد از كارهايي كه در بالا توضيح دادم ميشه:
1.0.631.00002كه به ورژن Sims3_1.2.7.00002 ارتقا مي دم
و بعد به ورژن 1.3.24.00002
بعد 1.4.6.00002
و بعد ديگه نداره بازي نصب ميشه
مثل من كرك يادت نره
اميدوارم اشتباه تايپ نكرده باشم چون عجله ای نوشتم اما تو اين دوتا صفحه كه بري دستت مياد بايد چي كار كني
![]()
Last edited by rawy; 24-11-2009 at 20:01.
من روز به روز سرعت سيمزم مياد پايين.قبلا 10 ثانيه طول ميكشيد بازيم لود بشه.الآن نزديك 20 دقيقه طول ميكشه
چه خاكي تو سرم بريزم![]()
2009 Jaguar XK Coupe by Fresh-Prince
2006 Ford Mustang GT by Fresh-Prince
2009 Lexus IS F by Fresh-Prince at MTS
این حجمش 14 کیلوبایته!اگه میشه لینک سالمشو بزارین
اینو امتحان کردی یا نه
Last edited by sorna2; 24-11-2009 at 15:15.
بچه ها 3 تا سوال دیگه داشتم(ببخشید امروز خیلی سوال پرسیدم:43
1- بعد از ورژن 1.4.6 چه ورژنیه؟چون من شنیدم واسه پک باید حداقل ورژن 1.6.6 رو داشته باشی
2- این فایل 700 مگی که Maggy خانم گذاشتن ورژن1.0.631.00001 یا 1.0.631.00002 ؟
3- چرا من وقتی لانچرم رو باز می کنم صفحه اول سیمز3 نمیاد(وقتی کانکت رو می زنم فقط یک صفحه سفید میاد)![]()
نه،چون با دیال آپ بخوای 10 مگ دانلود کنی موهات سفید میشه.گذاشتم فردا که رفتم کافی نت همرو یکجا باهم دانلود کنم.(هم فایل شمارو هم اون 700 مگی رو)
سلام
مثل این که اینجا خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکل دارن خوب این یه راه حل های ساده داره که من می گم :
کسانی که 1.0.615 دارند نگران نباشند و برای اون پچ 700 مگی ناراحت نباشند چون با یک پچ 15 مگی کارشون حله واین هم لینک دانلود
اول این فایل را بگیرید و بعد روی پوشه ی اصلی بازی بریزیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------
بعد این فایلی که گذاشتم را دانلود کنید و در پوشه ی bin بریزید
-----------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا در run بنویسید regedit و وارد ریجیستری بشید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل را می زارم :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
حالا که وارد پوشه ی The Sims 3 شده اید روی SKU کلیک کنید و عدد 7 را به 2 تغییر دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------
حالا این پچ که 64 مگ است و ورژن 1.0.631.00002 را به 1.4.6.00002 تبدیل می کنه دانلود کنید و نصب کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا این پچ که 100 مگ است و ورژن 1.4.6.00002 را به 1.6.6.002002 تبدیل می کنه دانلود کنید و نصب کنید
حالا این پچ که 20 مگ است و ورژن 1.6.6.002002 را به 1.7.9.002002 تبدیل می کنه دانلود کنید و نصب کنید
خوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید
این مطلبی که نوشتم پنجاه درصدش را خودم نوشتم و پنجاه درصد دیگر چکیده ای از حرف های مگی خانوم و اقا سورنا است
خوب من با این روش تونستم ورد ادونچر را نصب کنم امید وارم این روش به درد شما هم بخورد
اگه مشکلی داشتید بپرسید
Last edited by alireza_gaming; 24-11-2009 at 15:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)