[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ترکوندی که
منم دیدمش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ترکوندی که
منم دیدمش
دوستانی که 206 دارن الان رو سیستم های فنی موتور همچنین قدرت و شتاب دستشون بنده
در مرحله بعد بچه ها بزنید تو کار کل کل رینگ و لاستیک و چسبوندن کیلومتر ها به آخر
میخوام ماشین هارو بندازید تو اتوبان و اینقدر گاز بدین تا پاتون از تو چراغ جلو بزه بیرونا !!!
تیپ 5 جناب isbn ( محمد جون ) الان که درب موتورش رو بالا بزنید مهمترین چیزی که جلب توجه میکنه
دیدن مارک AMG رو موتور ماشینش هست.
ماشالا تا الان انواع تست هارو رو موتور ماشین انجام داده با اینکه هر کس دیگه بود و ماشین صفر کیلومتر داشت
این کارو نمیکرد.
دستش درد نکنه.
جناب پوریا هم که همیشه انرژی میدن و تشویق میکنن و این خیلی نیروی مضاعفی به آدم میده برای کارای بعدی
خانم PARIA-SH هم که میخوان هرچه سریعتر رکورد بوگاتی ویرون رو بزنن و من میدونم
تا چند وقت دیگه گروه M Power از ایشون با خودروشون دعوت به عمل میاره تا 206 مدل 83 رو تقویت کنن.
دوستمون Jupiterx هم تازه ماشین رو تحویل گرفتن و منتظر هنرنمایشون با V8 هستیم.
بچه ها همینجوری ادامه بدین آقای منصوری به جای تیونینگ پورشه پانامرا میاد از تجربیات ما استفاده میکنه
چون ما هم کم نمیاریم.
ALEX PK هم که فکر کنم در مرحله آب بندی به سر میبرن چون راضی هستن از خودروشون.
البته تیپ 5 ایشون مشکی هست گفتم بگم که نیاد بگه ما یادمون رفته.
بچه ها برای خرید خودروهاتون بخش مشاوره خرید خودرو انجمن P30 چقدر تاثیر داشت؟
موفق باشید
مانیتور رو برعکس کردم تا راحت تونستم ببینم![]()
برا این که حواسم پرت نشه
جاساز کردم رو فرمون دیگه اینطوری شد دیگه
PARIA-SHجان ترکوندی که
منم دیدمشممنونم نظر لطفتون
خیلی وقت بود میخواستم این کار رو بکنم گفتم صفحه رو درست کنم بعدش
البته اینم هست اگه خواستین ببینین
http://www.uploadbaz.com/wj1l5b4dszqr
سلام بر برار محمد عزیز
دمت گرم
توصیفاتی که کردی واقعا عالی بود
آدم عشق ماشین باشه و ماشین نداشته باشه بد دردیه
شما با کاراتون به آدم انرژی میدید محمد جان
یادمه اولین برخوردی که باهات داشتم سر قیمت ماشین بود
بعد قیمتی هم که گفتی یادمه قیمت تقریبا دقیق بود
هر از گاهی که سر میزنم تو انجمن میبینم همیشه دست به قیمت ایستادی و داری به بچه ها کمک کنی
این کارت واقعا تحسین برانگیزه داداش گلم
ایشالا تو کارات موفق و شاد باشی![]()
جسارتاً منکه نفهمیدم عوض کردن دنده توی ردلاین چه مزیت و نکته ی خاصی داره که کلیپ هم ازش میذارین؟ آخه اینرو که هر راننده ی مبتدی هم بلده.
شخصاً که بطور رسمی و قانونیش! از سال 79 پشت فرمونم دور موتور هیچ ماشینی رو بالای 4500 نذاشتم بره و باوجود رعایت قوانین و رعایت حال افراد پیاده و راننده های مسن و جوون در عین حال توی خیابون من رو ببینین فرزترین راننده هستم یعنی وقت خودم و ماشینهای پشت سر رو سعی میکنم تلف نکنم.
بنظر خودم هنر اینه در دور میانی و پایین و مصرف بهینه بتونین حرفه ای عمل کنین وگرنه در دور بالا همه شوماخرن! و بحثی توش نیست.هیچوقت یادتون نره دور بالا=استهلاک تصاعدی.
Last edited by Hektor; 05-10-2011 at 15:14.
در مورد علامت آچار داخل دفترچه گفته چطوری حذفش کنین.برای منم مثل شما همون اول پیش اومد و درستش کردم یادم نیست چطور بود.داخل همین تاپیک هم بحثش بود پیدا کردم لینکش رو براتون میذارم.
منظورتون از دریچه ی هوای بیرون چیه؟ اهرمش که داخل کنسول میانی در معرض دیده و نباید مشکلی داشته باشین.بنظر من هوای بیرون پاک بود(مثل بیرون شهر) بذارین روی هوای بیرون ولی توی شهر و هوای آلوده بذارین روی هوای داخل.
ممنون
درسته منم میخام بدونم این دریچه ها جاشون کجاس و با کدوم دکمه روی کنسول میشه باز و بستش کرد؟؟؟
و یک سوال دیگه میشه بگید بخاری رو چطور میشه روشن کرد؟؟با سیستم تهویه اتومات؟؟؟![]()
ممنون محمد جان.
والا من چند ماهی بود که زمان برد تا ماشین خریدم و تو این مدت هم اول نظرم رو سمند بعد شد ال نود و در اخر هم وی8 خریدم .باید بگم که واقعا دوستان و راهنماییهاشون تو اینجا خیلی تاثیر داشت و خیلی کمک کرد واسه انتخاب نهاییم.جا داره یک بار دیگه از تک تک دوستان به خاطر راهنماییهاشون تشکر کنم.
البته نخندین ها ولی خب من هنوز تازه دارم گواهینامه میگیرم ...اونم بعد از کلی اصرار خانواده.
همنچنین جا داره از همینجا یادی از بقول خودشون پیر خرابات isbn هم بکنم و امیدوارم مشکلاتش با ماشینش حل بشه .
برادر هکتور ما هم نگفتیم که همش رد لاین برید که ! اون کلیپ تست هست با زمانی کمتر از 2 دقیقه در حای خلوت
رد لاین زدن هم درسته هنر نیست ! کلا غرور تو رانندگی چیز بدی هست .
اون کلیپ ها تماما تست حرکتی ماشین هستن و اصلا جنبه به رخ گذاشتن توانایی رانندگی ندارن .
محمد جون شما لطف داری رو موتور ماشین من آرم پژو هم نیست چه برسه به AMG
jupiterx جان در مورد اون دو سوالت جواب دومی رو میدونم تنها کاری که باید بکنی اینه که دما رو ببری بالای 20 تا 28 جا داره بعد به طور خود کار کمپرس کولر خاموش میشه ! و هوای دلنشین گرم تو فصل پاییز میاد داخل اتاق !
Last edited by isbn; 05-10-2011 at 10:59.
اینم سه کلیپ از تست صدای فیلتر
http://www.4shared.com/video/64Ag5pJY/VIDEO0110.html
http://www.4shared.com/video/XcoAfeO1/VIDEO0104.html
http://www.4shared.com/video/i8rnDcLB/VIDEO0102.html
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)