تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 380 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    من adsl دارم،بعضی موقع ها چراغ adsl مودمم برای چند ثانیه خاموش میشه(دیسکانکت میشم)،دانلودم قطع میشه،بعد دوباره چراغ adsl روشن میشه من از idm استفاده میکنم،میخواستم بدونم راهی هست که مثلا بعد از دیسکانکت شدن،بعد از چند ثانیه نرم افزار به طور اتوماتیک به دانلود ادامه بده؟
    یا اگر نرم افزار دیگه هم هست لطفا معرفی کنید
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    معمولاً همه دانلود منیجرها زمانی برای تلاش برای ادامه دانلود دارند. یعنی در صورت قطع، هر چند ثانیه یکبار تلاش میکنند دوباره وصل شوند.
    اگر مدت قطع و وصل سیستم در همان محدوده زمانی باشد، مشکلی نیست و دوباره دانلود را ادامه میدهند.
    برای تعیین تعداد تلاشها و زمان آن به تنظیمات بروید و دنبال کلماتی مثل attempt, connection بگردید. (من IDM ندارم؛ برای همین دقیق نمیدونم)

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان سلام
    من adsl دارم،بعضی موقع ها چراغ adsl مودمم برای چند ثانیه خاموش میشه(دیسکانکت میشم)،دانلودم قطع میشه،بعد دوباره چراغ adsl روشن میشه من از idm استفاده میکنم،میخواستم بدونم راهی هست که مثلا بعد از دیسکانکت شدن،بعد از چند ثانیه نرم افزار به طور اتوماتیک به دانلود ادامه بده؟
    یا اگر نرم افزار دیگه هم هست لطفا معرفی کنید
    ممنون
    اگر صف تعیین کرده باشید میشه مقدار داد بهش که برای هر فایل در صورت قطع شدن ارتباط مثلا 10 بار تلاش مجدد بکنه برای برقراری ارتباط و اگر نشد بره سراغ فایل بعدی این مقدار رو تو تب file in the queue میتونید تعیین کنید

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    من از idm 6.12 build 23 استفاده میکنم.از خود سایت گرفتم و از طریق فایل هاست،جلوی بازکردن سرورهارو گرفتم.
    در کنار kaspersky internet security 2013
    در آمار استفاده از اینترنت برای idm زده 2 گیگ دانلود و یک گیگ آپلود!!
    این آپلودش از کجا اومده؟من از سرورهای مختلف و معمولا رایج برای دانلود استفاده کردم و اصلا آپلودی نداشتم اونهم با این نرم افزار دانلود!!مشکل از کجاست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض دلیل کانکشن زدن IDM

سلام
    این IDM یا مثل این نرم افزار ها چطور Connection میزنن؟ یعنی این کانکشن ها جریانش چی هست که هر چی بیشتر هست سرعت دانلود بیشتر میشه درسته؟
    بستگی به سرور مقابل داره یا ISP خودمون این تعداد کانکشن زدن هاش>؟
    چطور میشه محدودش کرد؟ که مثا 3 تا کانکشن بیشتر نزنه

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برای محدود کردنش طبق شکل پایین برین درضمن این نکته رو بگم هر چی اون تعداد کانکشن بیشتر باشه مسلما سرعت دانلود شما هم بیشتر میشه تعدادشم بسته به اون سایتی که از اون دانلود میکنید بطور مثال سایتهای که یک قسمت به اسم vip دارن 8 تا کانکشن ساپورت میکنن یا بعضی از سایتهای دیگه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه A.I.V.I.O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

درود دوستان.
    FlashGET رو زمانی که نصب میکنی یه گزینه ی |Default Downloader داره، میخواستم ببینم پس از نصبش هم یه چنین گزینه ای داره؟ من Option رو گشتم ولی چیزی نجوریدم. میشه یه جوری به Internet Explorer 8 حالی کرد که فایل دانلود میکنیم با IDM نگیره و با FlashGET بگیره؟ سپاس!

یه پرسش دیگه؟ FlashGET شما یهویی پس از یه زمانی چینی نمیشه زبانش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام . من تازه نرم افزار orbit downloader رو نصب کردم و با طرز کارش اشنایی ندارم . یکی اینکه میخواستم بپرسم چطور میشه کامپیوتر و اوربیت رو تنظیم کنم که ساعت 2 تا 7 روشن بشه و لینک هایی رو که برای دانلود گذاشتم دانلود کنه.
    بعد هم برای همین کار اگر من لینک ها رو pause کنم خودش که شروع به دانلود کرد یکی که تموم شد لینک بعدی start میشه ؟ یا احتیاج به تنظیم داره ؟
    اگر جواب بدید خیلی ممنون میشم

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

سلام
    من از idm 6.12 build 23 استفاده میکنم.از خود سایت گرفتم و از طریق فایل هاست،جلوی بازکردن سرورهارو گرفتم.
    در کنار kaspersky internet security 2013
    در آمار استفاده از اینترنت برای idm زده 2 گیگ دانلود و یک گیگ آپلود!!
    این آپلودش از کجا اومده؟من از سرورهای مختلف و معمولا رایج برای دانلود استفاده کردم و اصلا آپلودی نداشتم اونهم با این نرم افزار دانلود!!مشکل از کجاست؟
    دانلود و آپلود یه پروسه ی مداومه واسه همه همین طوریه ... ولی 1 گیگ !!!!! خب این عجیبه !!!! واسه هر 500 مگی یه 10 مگ ماله من آپلود میکنه ... اطلاعاتی که به سایت مبدا میفرسته،خود ویندوز و اینا ...

11. این کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام . من تازه نرم افزار orbit downloader رو نصب کردم و با طرز کارش اشنایی ندارم . یکی اینکه میخواستم بپرسم چطور میشه کامپیوتر و اوربیت رو تنظیم کنم که ساعت 2 تا 7 روشن بشه و لینک هایی رو که برای دانلود گذاشتم دانلود کنه.
    بعد هم برای همین کار اگر من لینک ها رو pause کنم خودش که شروع به دانلود کرد یکی که تموم شد لینک بعدی start میشه ؟ یا احتیاج به تنظیم داره ؟
    اگر جواب بدید خیلی ممنون میشم
    سلام
    درست یادم نیست. ولی گمون کنم توی تنظیمات باید دنبال Schedule بگردید و ساعت شروع و پایان را بدهید.
    و توی احتمالاً tools میتونید تعیین کنید که در پایان کار کامپیوتر را خاموش کند یا فقط برنامه را ببندد.
    و در قسمت downloads یا limit تعداد jobs را روی 1 بگذارید تا در هر زمان تنها یک فایل دانلود کند. هر کدوم که تمام بشه میره سراغ بعدی. (به شرطی که لینکش باطل نشده باشه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •