تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 270 از 551 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

داره خودمونی میشه dodor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مطمئن باشید در شدید ترین ترافیک سرعت شما بالای 16 کیلوبایت برای سرویس 128 هستش و سرعت بین 50 تا 150 شناور هست. باز هم 4 برابر سرعت واقعی شما.

خیر اصلا اینطور نیست. در سرویس شبانه فقط این عمل انجام میشه.
    در روزانه هرکس افت سرعت داره بگه. حتی اگر کل کاربرها هم دانلود کنند ولی از سرعت قرار دادتون یعنی 16 کیلوبایت در ثانیه کمتر نمیشه.

این کار اول اینکه خلاف قوانین هستش. دوما کدوم سروری هست که به ازای هر کاربر روزانه 100 مگ ذخیره کنه برای رضای خدا؟ (مینیمم رو حساب میکنم) سوم اینکه بر فرض اینکه کش کنه. کش کردن در گوگل برای رسیدن به نتیجه های بهتر هستش ولی وقتی مثلا سرعت دانلود یک فایل از سرور خودش خیلی بالاست چه لزومی داره فایل کش بشه و چطوری وقتی شما تقاضای دانلود از یک سایتی رو بدی شرکت ارائه دهنده در عوض اون سایت به شما فایل بده.
    این کار میشه تجاوز به حریم خصوصی و جرمه که شرکت شما از اطلاعات شما کپی بگیره.

شبکه ی P2P کاملا متفاوته.

سرویس روزانه این مشکل رو نداره و شبانه هم با تمام فایلها مشکل داره. جدید و قدیم سرش نمیشه.

به هر حال موفق باشید
    سلام دوست عزیز!
    ممنون از اطلا عاتی که دادید. اما چند نکته !
    1) یک زمانی کار cache کردن رو توی دانشگاه انجام می دادند و احتمالا این شرکت ها نیز از این کار استفاده می کنند!
    2) قرار نیست که بیان و هر فایلی که کاربر ا می گیرند رو cache کنند معمولا کاربرا فایلی رو که میگیرند شبیه هم هستن و از سایت های به خصوص دانلود می کنند همانند آنتی ویروس ها ...
    3) این زشته که در طول روز و نه در شب! مثلا شما زنگ بزنید به شرکت و بگید سرعت پایینه در جواب شما بگن شما دارید از سرور کم سرعتی فایل میگیرید در حالی که شما از رپید شیر اون هم با اکانت فایل میگیرید!!!!
    4) بسته به منطقه مخابراتی و نوع پورت شما و هم چنین فاصله تون تا مرکز باید در مورد سرعتتون قضاوت کنید.
    5) قانون قانونه! شب یا روز نداره هر وقت شرکت منافع رو در خطر ببینه شروع به فعالیت های غیر مجاز همانند ! 1 به 10 کردن و ... ! نمونش "fair use policy" شرکت شاتل!!!!! که واقعا مسخره است.
    6) شرکت موظف به تعهد به خدماتش حتی در نصف شب است!!!!!
    7) پورت های 1 یا 2 مگابیت نوعی توهین به کاربران است!!!! حالا شما فایل میگیرید با سرعت بالا به بقیه هم فکر کنید شاید اون ها مشکل دارند...!
    8) در ضمن اینها هیچ اطالاعاتی ندارند و حرف های عجیب و قریب می زنند!!!
    9) در مورد تورنت من به وضوح دیدم شرکت به طور اتوماتیک شروع به محدودیت می کنه حتی در طول روز!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست من!
    "اگر سرعت شما پایین تره مشکل رو از جای دیگه جستجو کنید. (نوع مودم، کیفیت سیمها، سیستم و غیره)" این گفته شما من رو یاد یک موضوع میندازه!
    بعضی از شرکت ها و نمایندگی ها مودم های خاصی رو به مشتریان می دهند اما اگه خدای نا کرده! شمات مودمی غیر از مودم مورد نظرشون داشته باشید آن ها نمی توانند به شما کمک کنند! میدانید چرا؟ زیرا به قول خودشون نصابشون نمی تونه این مودم رو کانفیگ کنه!!! این موضوع کاملا واقعیه.
    این تصاویری که شما ارایه کرده اید چند درصد کاربرانی رو شامل می شود که سرعت بالا دارند؟! اگر این طور می بود الان کاربران اینترنت رو رو سیستمشون پیاده می کردند! در ضمن من میتونم پهنای باند بقیه رو بگیرم ولی این کار از نظر اخلاقی درست نیست. که یک عده مثل شما سرعت بالا داشته باشند و عده ای(!) سرعت پایینی در شبکه داشته باشند. این هم به لطف قوانین استفاده از اینترنت می باشد! که شرکت ها وضع می کنند! در ضمن شما غیر از موارد دیگر مورد خاصی رو می دانید که با افت سرعت در شبکه مواجه بشیم؟ منظور من اینکه همه باید سرعت ایده ال داشته باشیم نه این جوری.
    "شبکه ی P2P کاملا متفاوته." شبکه ی p2p بسته به upload و دانلود شما بستگی داره ! تا آپ ندی دانلود بهت نمیدن. البته تعداد seeder و leecher و هم چنین health تورنت مهم است اما اینها به کنار و provider هم به کنار!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من از شاتل استفاده نمیکنم که بخوام تمجید کنم.
    ولی اگر مایل باشید فیلم دانلود 10 دقیقه ای با سرعت 230 تا 250 رو براتون بزارم؟

من سرعت روزانم از 200 کمتر نمیشه. دوستانی هم که شاتل دارند دقیقا براشون همینطوره.
    اگر سرعت شما پایین تره مشکل رو از جای دیگه جستجو کنید. (نوع مودم، کیفیت سیمها، سیستم و غیره)
    البته صبا به مراتب از شاتل سرعت بالاتری میده.
    مشکل اینجاست نمیشه ثابت کرد فیلم در چه ساعتی گرفته شده

به حرف من یک شرکت معروف نمیشه ولی چیزی که واضحه سرعت صبا و بعدش شاتل خیلی بیشتر از سرویسی هست که میگیرید.
    درست می فرمایید به گفته شما یک شرکت معروف نمیشه ولی یک نفر بدخت میشه. اگر هر نفر که بدبخت بشه یکنفر دیگه رو بدبخت کنه اون شرکت معروف میشه سیاست کثیفی که شاتل با کارتهای طلایی پیش گرفته.
    Last edited by sei_pm; 17-03-2010 at 17:33.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

3) این زشته که در طول روز و نه در شب! مثلا شما زنگ بزنید به شرکت و بگید سرعت پایینه در جواب شما بگن شما دارید از سرور کم سرعتی فایل میگیرید در حالی که شما از رپید شیر اون هم با اکانت فایل میگیرید!!!!
    4) بسته به منطقه مخابراتی و نوع پورت شما و هم چنین فاصله تون تا مرکز باید در مورد سرعتتون قضاوت کنید.
    5) قانون قانونه! شب یا روز نداره هر وقت شرکت منافع رو در خطر ببینه شروع به فعالیت های غیر مجاز همانند ! 1 به 10 کردن و ... ! نمونش "fair use policy" شرکت شاتل!!!!! که واقعا مسخره است.
    6) شرکت موظف به تعهد به خدماتش حتی در نصف شب است!!!!!
    7) پورت های 1 یا 2 مگابیت نوعی توهین به کاربران است!!!! حالا شما فایل میگیرید با سرعت بالا به بقیه هم فکر کنید شاید اون ها مشکل دارند...!
    8) در ضمن اینها هیچ اطالاعاتی ندارند و حرف های عجیب و قریب می زنند!!!
    9) در مورد تورنت من به وضوح دیدم شرکت به طور اتوماتیک شروع به محدودیت می کنه حتی در طول روز!!!
    تمام اینها رو قبول دارم.
    مخصوصا پشتیبانی وحشتانک صبا.
    من یه بار زنگ زدم صبا برای اینکه ببینم برای 1 گیگابایت چقدر پول به چه حسابی بریزم.
    انقدر من رو پاس دادند که دقیقا 8 دقیقه گذشت و من خودم گوشی رو قطع کردم.

تورنت هم خیلی وضعش خرابه مثل همون Rapid Share.
    ولی حرف من این نیست که این موارد بالا اشباهه. میگم شما اگر رویس 128 داری و از Rapid Share دانلود میکنی سرعتت زیر 16 کیلوبایته؟؟ معمولا من سرعت زیر 100 کیلوبایت رو میگم پایین و زیر 30 کیلو بایت رو میگم دیگه اصلا اینترنت قطع شه بهتره.
    ولی خب سرعت اصلی باید 16 کیلوبایت باشه. توقع بیشتر از این یعنی اسب پیش کشی رو دندون شمردن.

اما:
    1) یک زمانی کار cache کردن رو توی دانشگاه انجام می دادند و احتمالا این شرکت ها نیز از این کار استفاده می کنند!
    2) قرار نیست که بیان و هر فایلی که کاربر ا می گیرند رو cache کنند معمولا کاربرا فایلی رو که میگیرند شبیه هم هستن و از سایت های به خصوص دانلود می کنند همانند آنتی ویروس ها ...
    اینها رو قبول ندارم.
    دانشگاهها خیلی فرق میکنند. اینجا یک مملکته که دانشگاه حدود 5 درصد اینترنتش رو مصرف میکنه.

مشکل اینجاست نمیشه ثابت کرد فیلم در چه ساعتی گرفته شده
    مگه فرقی میکنه؟ روز گرفته شده دیگه.
    در ضمن فیلمی در کار نیست. میگم اگر میخواین براتون بگیرم.
    سیاست کثیفی که شاتل با کارتهای طلایی پیش گرفته.
    توی این حرفی نیست.
    درست می فرمایید به گفته شما یک شرکت معروف نمیشه ولی یک نفر بدخت میشه
    ولی واقعا من تبلیغات نمیکنم. واقعیت رو میگم و چیزی رو که میبینم.
    شما میفرمایید شاتل بده ولی خیلی از بچه های همین تاپیک میگن شاتل خیلی خوبه.
    بعضی ها هم میگن صبا بده ولی من میگن نه خوبه.
    سرعت شما و کیفیت سرویس تون بستگی به شرایطی داره که باید فراهم کنید.
    تلفن بیسیم، نبود اسپیلیتر برای تلفن و مودم (مجزا)، سیمهای تلفن فرسوده ی آپارتمان، مودم ضعیف، سیستم ضعیف (مثلا ویروسی)، کانفیگ نشدن صحیح مودم و سیستم، دور بودن از ISP و هزاران چیز دیگه میتونه سرعت رو کم کنه.
    حالا شاید یکی تمام موارد بالا براش صدق میکنه و این میشه که با سرعت 5 کیلوبایت دانلود کنه و بگه صد رحمت به همون دایل آپ.
    یکی هم از ین لحاظ ها مشکلی نداره و میشه مثل عکسهایی که گذاشتم.

ضی از شرکت ها و نمایندگی ها مودم های خاصی رو به مشتریان می دهند اما اگه خدای نا کرده! شمات مودمی غیر از مودم مورد نظرشون داشته باشید آن ها نمی توانند به شما کمک کنند! میدانید چرا؟ زیرا به قول خودشون نصابشون نمی تونه این مودم رو کانفیگ کنه!!! این موضوع کاملا واقعیه.
    این تصاویری که شما ارایه کرده اید چند درصد کاربرانی رو شامل می شود که سرعت بالا دارند؟! اگر این طور می بود الان کاربران اینترنت رو رو سیستمشون پیاده می کردند! در ضمن من میتونم پهنای باند بقیه رو بگیرم ولی این کار از نظر اخلاقی درست نیست. که یک عده مثل شما سرعت بالا داشته باشند و عده ای(!) سرعت پایینی در شبکه داشته باشند. این هم به لطف قوانین استفاده از اینترنت می باشد! که شرکت ها وضع می کنند! در ضمن شما غیر از موارد دیگر مورد خاصی رو می دانید که با افت سرعت در شبکه مواجه بشیم؟ منظور من اینکه همه باید سرعت ایده ال داشته باشیم نه این جوری.
    ببینید اصلا اینطور نیست یک عده حق دیگری رو بخورند. شما هم با رعایت اون چیزهایی که در جواب دوستمون گفتم میتونی این سرعت رو داشته باشی.

کانفیگ مودم هم اصلا به درک که انجام ندن. این رو من به نمایتده ی صبا گفتم. گفتم من مودم دارم و مودم شما رو نمیخوام و نصاب هم نمیخوام. گفت پس خدمات بعدش نمیدیم. اگر زنگ بزنید بگین مشکل پیش اومده ما جوابگو نیستیم. گفتم به درک. ناراحت شد دیگه حرف نزد. تا الان هم مشکلی نداشتم.
    شبکه ی p2p بسته به upload و دانلود شما بستگی داره ! تا آپ ندی دانلود بهت نمیدن. البته تعداد seeder و leecher و هم چنین health تورنت مهم است اما اینها به کنار و provider هم به کنار!
    خب تمام اینهایی که گفتید مربوط به P2p میشه. ISP ها اصلا این چیزها رو ندارند.
    Last edited by ebicross; 17-03-2010 at 17:53.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

[QUOTE=dodor;4763446]سلام دوست من!
    "اگر سرعت شما پایین تره مشکل رو از جای دیگه جستجو کنید. (نوع مودم، کیفیت سیمها، سیستم و غیره)"
    /QUOTE]

دوست عزیز اگر کسانی که سرعتشون پایین هست مشکل از طرف خودشون باشه چرا فقط تو تایم رایگان مشکل دار میشوند و در ساعات دیگه که حجم کم میشود مشکل ندارند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

دوست عزیز اگر کسانی که سرعتشون پایین هست مشکل از طرف خودشون باشه چرا فقط تو تایم رایگان مشکل دار میشوند و در ساعات دیگه که حجم کم میشود مشکل ندارند.
    مثل اینکه کلا بحث های من و شما یک اشتباه باعثش شده.
    من تمام حرفهایی که زدم کلی بود و نه فقط برای شبانه. شاید من متوجه نشدم که منظور شما سرویس رایگان شبانه هستش. شبانه سرعتش پایینه چون پهنای باند مثل روز Free نیست و محدود میشه. حجم دانلود هم میره بالا و سرعت افت میکنه.
    شبانه سرعت پایینه. عکسهایی هم که گذاشتم همگی روزانه بودند.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مثل اینکه کلا بحث های من و شما یک اشتباه باعثش شده.
    من تمام حرفهایی که زدم کلی بود و نه فقط برای شبانه. شاید من متوجه نشدم که منظور شما سرویس رایگان شبانه هستش. شبانه سرعتش پایینه چون پهنای باند مثل روز Free نیست و محدود میشه. حجم دانلود هم میره بالا و سرعت افت میکنه.
    شبانه سرعت پایینه. عکسهایی هم که گذاشتم همگی روزانه بودند.
    خیلی ممنون که صادقانه این موضوع رو گفتید ولی چون بیشتر کسانی که می خواهند سرویس بگیرند این موضوع رو نمی دانند در آمدن به شاتل بعدا پشیمان می شوند. در صورتی که هستند شرکتهایی که سرعت روزانه و شبانه آنها همیشه بالا هست ولی فقط زمانی که ترافیک کلیه مراکز پر می شوند شاهد افت سرعت می باشند نه مثل شاتل که همیشه کاربران رو در ساعات شبانه محدود می کند و در حین چت کردن مشکل رو از بالا بودن ترافیک مراکز می خواند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

خیلی ممنون که صادقانه این موضوع رو گفتید ولی چون بیشتر کسانی که می خواهند سرویس بگیرند این موضوع رو نمی دانند در آمدن به شاتل بعدا پشیمان می شوند. در صورتی که هستند شرکتهایی که سرعت روزانه و شبانه آنها همیشه بالا هست ولی فقط زمانی که ترافیک کلیه مراکز پر می شوند شاهد افت سرعت می باشند نه مثل شاتل که همیشه کاربران رو در ساعات شبانه محدود می کند و در حین چت کردن مشکل رو از بالا بودن ترافیک مراکز می خواند.
    اگر متوجه شده باشید محدودیت های شبانه که جدیدا بوجود اومده کلی نیست و فقط آپلود سنترهای معروف محدود شدن.
    همونطور که میدونید صبا هر یک ساعت DC میشه توی شبانه. من چند روز پشت سر هم توی هر ساعت 3 فایل صد مگی میگرفتم ولی بعد از 3 شب حتی یک فایل رو هم نمیتونستم توی یک ساعت بگیرم و قبل از دانلود DC میشد و فایل هم قابلیت ریزوم نداشت.
    متوجه شدم که محدودیت ایجاد شده و این محدودیت کم کم زیاد شد و شروعش از Rapish Share - 4Shared و media Fire بود.
    الان به Rapid Baz و سایتهای داخلی هم رسیده.
    مثلا شما یک فایل رو با اکانت Rapid baz توی روز با سرعت 200 کیلوبایت دانلود میکنید. ولی توی شبانه سرعت همین فایل میشه 30 کیلوبایت.
    حالا توی روز فایل رو از یک سرور کم ترافیک تر (از لحاظ شرکت ارائه دهنده) مثل microsoft بگیرید مثلا با سرعت همون 200 کیلوبایت و شب اگر همون فایل رو دانلود کنید سرعتش تغییری نکرده و همون 200 کیلوبایت دانلود میشه. حالا یکم بالا پایین.
    یعنی محدودیت ها کلی نیستند و فقط دانلود و بخصوص سایتهای معروف رو هدف قرار دادند.
    مشکل اصلی این محدودیت ها اینه که اگر شما با UserName و Pass شبانه هم وارد نشین و از سرویس خودتون استفاده کنید باز هم این محدودیت تا پایان ساعت رایگان اعمال میشه و مهم نیست که شما پول میدین.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگر متوجه شده باشید محدودیت های شبانه که جدیدا بوجود اومده کلی نیست و فقط آپلود سنترهای معروف محدود شدن.
    همونطور که میدونید صبا هر یک ساعت DC میشه توی شبانه. من چند روز پشت سر هم توی هر ساعت 3 فایل صد مگی میگرفتم ولی بعد از 3 شب حتی یک فایل رو هم نمیتونستم توی یک ساعت بگیرم و قبل از دانلود DC میشد و فایل هم قابلیت ریزوم نداشت.
    متوجه شدم که محدودیت ایجاد شده و این محدودیت کم کم زیاد شد و شروعش از Rapish Share - 4Shared و media Fire بود.
    الان به Rapid Baz و سایتهای داخلی هم رسیده.
    مثلا شما یک فایل رو با اکانت Rapid baz توی روز با سرعت 200 کیلوبایت دانلود میکنید. ولی توی شبانه سرعت همین فایل میشه 30 کیلوبایت.
    حالا توی روز فایل رو از یک سرور کم ترافیک تر (از لحاظ شرکت ارائه دهنده) مثل microsoft بگیرید مثلا با سرعت همون 200 کیلوبایت و شب اگر همون فایل رو دانلود کنید سرعتش تغییری نکرده و همون 200 کیلوبایت دانلود میشه. حالا یکم بالا پایین.
    یعنی محدودیت ها کلی نیستند و فقط دانلود و بخصوص سایتهای معروف رو هدف قرار دادند.
    مشکل اصلی این محدودیت ها اینه که اگر شما با UserName و Pass شبانه هم وارد نشین و از سرویس خودتون استفاده کنید باز هم این محدودیت تا پایان ساعت رایگان اعمال میشه و مهم نیست که شما پول میدین.
    سلام دوست من! به نظر شما آیا این ارزش داره که اینجوری شرکت بخواد سرعت رو ‍پایین بیاره اونم تو شب . علاوه بر اون بعضی اوقات موقعی که فایل رو دانلود میکنید با قابلیت resume بعد که فایل به حوالی ۸۰ ٪ می رسه یک هو از کار میفته و دیگه دانلود نمیکنه! من نمیدونم اینها چیکار میکنن فقط دارن وقت ادم رو هدر میدن . در ضمن من این فابل ها رو هم تو روز و هم تو شب می گرفتم کلا نمی شد. حجم بالایی نداشتند. اما بدیش همین بود که شما فایل رو باید چند بار از اول بگیری! قبلی رو هی خراب میکرد! آیا شما نیز علاوه بر مشکلاتی که خودتون میدونید به این مورد برخورد کردید! به نظر میاد سیستم سرورشون هوشمنده! یا اینکه اونی که طراحش بوده فکری خوبی داشته! در ضمن یک سوال هم داشتم شما دوستان در حالت دانلود معمولی (غیر از دانلود منیجر) سرعتتون چقدر است؟ا گر لطف کنید بگید ممنون میشم. راستی یک چیز دیگه ! الته باز اگر مورد قبول واقع نشه!!!! تا جایی که میدونم و خوندم کسانی که از اینترنت dialup اسنفاده میکنند باعث افته سرعت بقیه میشند . چون isp ها برای جبران هزینه هاشون با استفاده از این کاربران سرورهاشون رو شلوغ میکنند و باعق افت کیفیت خط ها میشند! به نظر شما این تا چه حد میتونه درست باشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

بعضی اوقات موقعی که فایل رو دانلود میکنید با قابلیت resume بعد که فایل به حوالی ۸۰ ٪ می رسه یک هو از کار میفته و دیگه دانلود نمیکنه
    بعضی سایتها مثل Enterupload وقتی دانلود میکنید دانلود منیجر زده که قابلیت Resume داره ولی در حقیقت ریزوم نداره و وقتی یک بار از سرور قطع بشین و دوباره وصل بشین نمیتونید فایل رو دانلود کنید. حتی از اولش هم نمیشه دانلود کرد در مواقعی. دوباره باید اون مدت زمان بگذره و لینک جدید ساخته بشه.
    در ضمن یک سوال هم داشتم شما دوستان در حالت دانلود معمولی (غیر از دانلود منیجر) سرعتتون چقدر است؟ا گر لطف کنید بگید ممنون میشم
    حدود 100 تا 150
    تا جایی که میدونم و خوندم کسانی که از اینترنت dialup اسنفاده میکنند باعث افته سرعت بقیه میشند . چون isp ها برای جبران هزینه هاشون با استفاده از این کاربران سرورهاشون رو شلوغ میکنند و باعق افت کیفیت خط ها میشند! به نظر شما این تا چه حد میتونه درست باشه؟
    حتی اگر تمام کاربران Dialup فعال باشند بازم به ADSL مربوط نمیشن.
    همونطور که شما میتونید در حال استفاده از ADSL به Dialup هم کانکت بشین بدون اینکه اختلالی پیش بیاد؛ البته کلا تمام کسایی که از اینترنت استفاده میکنند بالاخره یک پهنای باندی اشغال میکنند دیگه و دایل آپی ها و حتی وای مکس هم مستثنی نیستند.
    در کل اینکه توی مرکز مخابراتی شما دایل آپی زیاد باشه مشکلی ایجاد نمیکنه و دایل آپ اونقدر واسه دولت سود دهی داره که الان تو سال 2010 وضع ADSL ایران اینطوریه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •