تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 1126 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370770 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یه هارد 500 maxtor دارم . از این بنده خدا خیلی کار کشیدم همیشه درحال دانلود توش بودم و کار ترجمه سریال و انیمه هم انجام میدادم . امروز صبح یه دایرکتوری از این هارد رو باز نکرد . چک ویندوز رو که زدم دیگه کل هارد رو نشناخت (کل هارد یه پارتیشن بود)
    یعنی فقط نوشته بود درایو F و شکل هارد رو نیاورده بود (ویندوز 7 64bit)
    خلاصه پیغام میداد که اطلاعات درست نمیباشد . بعد از اینکه با چند تا برنامه مثل Paragon Partition Manager (چه تو ویندوز و چه تو داس) و پارتیشن مجیک چک کردم هارد کلا رفت . کابل رو درآوردم و دوباره زدم الان شکل درایو اومده ولی حجم نشون نمیده. روش هم کلیک میکنم میگه فرمت کن که فرمت هم نمیکنه .
    درضمن صدای موتور هارد و میشنوم و خر خر هم نمیکنه .
    دوستان یه کمکی بکنن , خود هارد مهم نیست اما بعضی اطلاعاتش مهمه
    سلام
    هارد شما باید از باکس خارج شود و یک چک کامل انجام شود . ظاهرا مشکل عمومی هاردهای Seagate Barracuda را دارید چون بنا به گفته شما ظرفیت هارد صفر است ولی دیتکت میشود ، ولی نمیشود به حتم یقین گفت . به یک مرکز تخصصی تعمیرات هارددیسک مراجعه فرمایید.
    این لینک را ببینید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه EditEhsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    متاسفانه با آپدیت فریمور هم درست نشد
    مرکز تخصصی تو سمت سعادت آباد وجود داره یا فقط تو مرکز هست ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    متاسفانه با آپدیت فریمور هم درست نشد
    مرکز تخصصی تو سمت سعادت آباد وجود داره یا فقط تو مرکز هست ؟
    سلام دوست عزیزم
    شما باید به مرکزی مراجعه کنید که PC-3000 for windows UDMA به سایت من مراجعه کنید.
    سید رضا امیر

5. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojjat2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک هارد maxtor و یک هارد samsung hd502hj دارم نرم افزار HD Tune pro رو نصب کردم در قسمت headlth این ارور رو داده : ultra dma crc error count
    این مشکل چگونه رفع میشه؟

اینم عکس از نرم افزار :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک هارد maxtor و یک هارد samsung hd502hj دارم نرم افزار HD Tune pro رو نصب کردم در قسمت headlth این ارور رو داده : ultra dma crc error count
    این مشکل چگونه رفع میشه؟

اینم عکس از نرم افزار :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    CRC و یا همان Cyclic Redundancy Check یک پریتی Parity یا بیت خاص است در ناحیه خاص از سکتور که هرگاه دیتا مابین کامپیوتر و هارددیسک رد و بدل میشود چگونگی سلامت اطلاعات منتقل شده ، چک شود و در صورت بروز خطا بیت آن تغیر میکند . که جزوی از متادیتا خوانده میشود. متادیتا یعنی کلیه بیت ها و عملیاتی که سلامت دیتا را تضمین میکند که از .... ( بگذریم )
    اگر ایراد CRC روی هارددیسک شما نمایش داده میشود میتواند از چندین دلیل مختلف باشد :
    1- مشکل در PCB ( برد هارددیسک)
    2- مشکل در پلتر یا یکی از هد ها ( مانند بدسکتور)
    3- نوسانات ولتاژی
    4- خرابی کابل های رابط
    و ...

اما من فکر میکنم هارد را یک چک بد سکتور بکنید بیشتر این ایراد بخاطر بد سکتور پیش میاید . به این دلیل که نمیتواند اطلاعات را درست منتقل کند فیلد مربوط به آن تیک میخورد و ....
    اگر اطلاعات مهم است به احتمال زیاد بازیابی میشود
    اگر اطلاعات مهم نیست چند بار آنرا LLF کنید

توجه کنید که گاها" این ارور در ویندوز بصورت یک پنجره در هنگام کپی اطلاعات نمایش داده میشود . نشانه خوبی نیست ولی بیشتر میتواند بخاطر ویروس باشد.
    Last edited by رضا امیر; 25-02-2011 at 05:34.

8. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

من یه هارد 160 مکستور دارم مدل stm3160215as دیروز که روشن کردم صدا میداد و خیلی کند بالا اتومد بعد چند دقیقه یه صدایی داد و خاموش شد.دوباره که روشن کردم هاردو شناسایی میکرد اما موقع بالا اومدن پیام دیسک فایلور میداد امروز هم اصلا هاردو شناسایی نمیکنه.به نظر شما مشکل چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

من یه هارد 160 مکستور دارم مدل stm3160215as دیروز که روشن کردم صدا میداد و خیلی کند بالا اتومد بعد چند دقیقه یه صدایی داد و خاموش شد.دوباره که روشن کردم هاردو شناسایی میکرد اما موقع بالا اومدن پیام دیسک فایلور میداد امروز هم اصلا هاردو شناسایی نمیکنه.به نظر شما مشکل چیه؟
    سلام دوست خوبم

پیغام "Primary master hard disk fail " به معنای شناسایی نشدن هارد دیسک در بایوس مادربرد است . و دلایل مختلفی میتواند داشته باشد که شما میتوانید چک بفرمایید.:
    1- خرابی در اتصالات و کابل ها
    2- بدسکتور بخصوص در ناحیه آغاز ( ترک صفر ) هارددیسک
    3- خرابی در مکان سرویس ( فرم ویر )
    4- خرابی در برد الکترونیکی کنترلر PCB

با تمام توضیحات اگر اطلاعات خاص دارید به متخصص رجوع بفرمایید در غیر اینصورت بهتر است هارد را تعویض نمایید چون هم قدیمی است و هم با اضافه کردن مبلغی روی هزینه تعمیر آن میتوانید یک هارد با ظرفیت بیشتر تهیه کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    CRC و یا همان Cyclic Redundancy Check یک پریتی Parity یا بیت خاص است در ناحیه خاص از سکتور که هرگاه دیتا مابین کامپیوتر و هارددیسک رد و بدل میشود چگونگی سلامت اطلاعات منتقل شده ، چک شود و در صورت بروز خطا بیت آن تغیر میکند . که جزوی از متادیتا خوانده میشود. متادیتا یعنی کلیه بیت ها و عملیاتی که سلامت دیتا را تضمین میکند که از .... ( بگذریم )
    اگر ایراد CRC روی هارددیسک شما نمایش داده میشود میتواند از چندین دلیل مختلف باشد :
    1- مشکل در PCB ( برد هارددیسک)
    2- مشکل در پلتر یا یکی از هد ها ( مانند بدسکتور)
    3- نوسانات ولتاژی
    4- خرابی کابل های رابط
    و ...

اما من فکر میکنم هارد را یک چک بد سکتور بکنید بیشتر این ایراد بخاطر بد سکتور پیش میاید . به این دلیل که نمیتواند اطلاعات را درست منتقل کند فیلد مربوط به آن تیک میخورد و ....
    اگر اطلاعات مهم است به احتمال زیاد بازیابی میشود
    اگر اطلاعات مهم نیست چند بار آنرا LLF کنید

توجه کنید که گاها" این ارور در ویندوز بصورت یک پنجره در هنگام کپی اطلاعات نمایش داده میشود . نشانه خوبی نیست ولی بیشتر میتواند بخاطر ویروس باشد.
    با سلام آقا من چک کردم هاردم بدسکتور نداشت ممکن هست یکدفعه هادرم بسوزه ؟؟ مشکل کابل هم چک کردم مشکل ما کابل هم نیست من توی کپی اطلاعات هم مشکلی ندارم باید چکار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام جناب Hojjat 2005
    میتوانید به خانه سخت افزار و یا یکی از مراکزی که از خانه سخت افزار PC-3000 for windows UDMA تهیه کرده مراجعه نمایید و S.M.A.R.T هارد را برایتان ریست کند تا دیگر پیغام خطا ظاهر نشود. البته به آن شرط که هارد بدسکتور نداشته باشد .

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام جناب Hojjat 2005
    میتوانید به خانه سخت افزار و یا یکی از مراکزی که از خانه سخت افزار PC-3000 for windows UDMA تهیه کرده مراجعه نمایید و S.M.A.R.T هارد را برایتان ریست کند تا دیگر پیغام خطا ظاهر نشود. البته به آن شرط که هارد بدسکتور نداشته باشد .

موفق باشید
    من شهرستان هستم باید چکار کنم ؟؟؟

قیمت سخت افزار PC-3000 for windows UDMA چقدر هست ؟؟
    Last edited by hojjat2005; 25-02-2011 at 23:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •